Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ГОРАН ИВАНИШЕВИЋ НОВИ БРЕНД АМБАСАДОР UNIQA ОСИГУРАЊА ЗА ЈУГОИСТОЧНУ ЕВРОПУ

14.06.2023. 22:35
Пише:
Промо
Goran Ivanišević
Горан Иванишевић / Извор: Фото: Промо

Све је представљено у близини Умага.

Најуспешнији хрватски тенисер и тренер, Горан Иванишевић, нови је бренд амбасадор UNIQA СЕЕ региона који чине Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Бугарска. Горан се у новој улози заштитног лица UNIQA осигурања представио на конференцији за новинаре одржаној у хотелу Кемпински у близини Умага.

Исписавши хрватску тениску историју као једини Хрват који је освојио Вимблдон и 2021. године постао члан Међународне тениске куће славних, Горан је током каријере остао запамћен, осим по снажном и непредвидивом сервису, по искрености и харизми које су обележиле његову каријеру.

Goran Ivanišević, Adel Bahtanović
Горан Иванишевић, Адел Бахтановић / Извор: Фото: Промо

Позиву UNIQA осигурања да постане амбасадор бренда у региону југоисточне Европе Горан се одазвао препознавши у UNIQA осигурању вредности које дели и живи, као што су заједништво, лична одговорност, једноставност и интегритет. Уговор о сарадњи са UNIQA осигурањем Горан је потписао на период од три године.

Goran Ivanišević, Adel Bahtanović
Горан Иванишевић, Адел Бахтановић / Извор: Фото: Промо

- Кад су у питању сарадње с брендовима, пажљиво бирам с ким ћу сарађивати зато што морам бити компатибилан с вредностима које ћу промовисати. Код UNIQA осигурања одмах ме је привукла њихова жеља да својим бројним клијентима на овим тржиштима понуде не само најмодерније услуге, већ и додатне вредности које ће им омогућити бољи живот. Кроз цео свој живот и каријеру, веома добро сам се упознао с предностима осигурања јер живот спортисте је неминовно, због напора којима смо изложени путујући и тренирајући, испуњен бројним ризицима. Породица и здравље су ми одувек били приоритет и један од највећих мотива за постизање успеха у овом спорту. Зато истински верујем да кроз ову сарадњу могу да помогнем бројним људима да освесте да им у очувању здравља, дома и генерално осећаја сигурности у животу UNIQA осигурање може бити одличан партнер - рекао је Горан Иванишевић.

Goran Ivanišević
Горан Иванишевић / Извор: Фото: Промо

- Част ми је и задовољство што смо у прилици да успоставимо сарадњу са великим спортистом, тренером, али пре свега човеком који је оставио огроман траг у спортској историји не само сјајним резултатима већ и снажним карактером. Мислим да нисмо могли да изаберемо бољу особу за регионалног амбасадора. Горан је један од највећих спортских узора на овим просторима и сигуран сам да ћемо уз његову подрску лакше остварити наше амбициозне циљеве: да постанемо један од топ три играча на тржишту, удвостручимо број клијената, остваримо врхунско задовољство наших клијената и запослених и улажемо у одрживи развој и заједницу - истакао је председник UNIQA СЕЕ региона, Адел Бахтановић.

Goran Ivanišević, Adel Bahtanović
Горан Иванишевић, Адел Бахтановић / Извор: Фото: Промо

Адел Бахтановић Горану је, као пуноправном члану UNIQA заједнице, симболично уручио полису UNIQA додатног здравственог осигурања. Како је објаснио:

- Горан је планетарно познат по свом сервису, ми исто то желимо да постигнемо нашим услугама, а овако ће наш амбасадор моћи да се из прве руке увери да својим клијентима пружамо више од осигурања – да смо ту за њих у свакој животној ситуацији. Сарадњом с легендарним Гораном Иванишевићем који је препознатљив у свим земљама региона и који најбоље осликава мисију UNIQA бренда да буде позитивна, утицајна снага у друштву, заједно ћемо моћи да се још снажније посветимо пружању добробити свим нашим клијентима и заједници - закључио је Адел Бахтановић.

Горан ће у наредне три године бити укључен у све кампање, промоције бренда и кључних производа у СЕЕ региону. Учествоваће у иницијативама које ће UNIQA организовати за помоћ и допринос заједници и одговорном понашању. Као што је Горанова улога тренера незамислива без поверења и разумевања између тренера и играча, тако и улога осигуравача подразумева пружање подршке и сигурности свим клијентима. Такав однос узајамног поверења и подршке сажет је у слогану UNIQA бренда "Живимо боље заједно".

UNIQA у региону југоисточне Европе (СЕЕ регион)

Група земаља које чине UNIQA СЕЕ у 2022. забележиле су снажан двоцифрен раст од 11,6%, надмашујући тржиште осигурања. Регион југоисточне Европе трећа је по величини групација у UNIQA групи с годишњом фактурисаном бруто премијом већом од 270 милиона евра, има око 1700 запослених и преко 2 милиона клијената. UNIQA ради на позиционирању у региону као поуздан партнер за ретаил, корпоративне и клијенте банке. Како би развила модерна решења која могу одговорити на захтеве клијената, UNIQA улаже у нове и иновативне технологије као и у најбоље таленте у својој разноликој заједници запослених. Са својим савременим програмима животних и неживотних осигурања прати светске трендове у осигурању и континуирано обезбеђује нове, напредне производе и услуге. Својим клијентима нуди модерне производе који су доступни и клијентима најразвијенијих држава Европе. Додаје нове вредности својим услугама и производима, како би се најбоље уклопили у њихове потребе настојећи сваком клијенту да побољшају живот.