Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

СЕРЕНА ЈЕ МАЛА МАЦА: Свађама су склони и најбољи тенисера, Надал је беснео ВИШЕ пута. Једном је и Мирка Федерер ушла у СУКОБ (ВИДЕО)

14.09.2018. 18:51
Пише:
Србија Данас
Teniseri
Тенисери / Извор: Фото: Youtube printscreen/ Tennis Warden - Ултра Tennis - Грв Сигнатуре - Спортз ХД

Тенис некад зна да покаже и другу страну.

Иако важи за елитни спорт, тенис понекад зна да покаже у неку другу страну. Ривали се поштују на терену, извињавају се када погоде мрежу, али се дешава и да буде бурно као на фудбалској утакмици. Последњи у низу инцидената десио се у женском финалу УС Опена, кад је Америчка тенисерка Серена Вилијамс извређала судију након одузимање поена а потом и гема (више прочитајте ОВДЕ). Ово није једини случај где играч дође у сукоб са судијом или противником. Виђене су многе сцене, а ово су само неке од њих.

ПРОГОВОРИО НАДАЛОВ СТРИЦ: Открио ШОКАНТНЕ детаље из Рафиног живота (ФОТО)

Новак са ДВЕ РЕЧИ запалио Твитер! Па, ИСПОВЕСТ: Ево зашто сам пао, па поново почео да освајам трофеје (ФОТО)

Давид Налбандијан и линијски судија (Квинс 2012. године)

Фановима белог спорта добро је познат инцидент када је аргентински тенисер Давид Налбандијан повредио линијског судију у мечу против Марина Чилића 2012. године у Квинсу. Бивши играч није имао стрпљења па је оштро реаговао.

НИКАКО ДА СЕ ПОМИРИ СА ПОРАЗОМ: Надал поручио НОВАКУ и Федереру - нисмо исти (ФОТО)

Серена Вилијамс - Ким Клајстерс (УС Опен, 2009.)

Оно што се десило у финалу овогодишњег УС Опена није први инцидент америчке тенисерке. У полуфиналу пре девет година, Серени је досуђен "фут фолт" после чега је белгијска тенисерка стигла до две везане меч лопте. Мало је рећи да је млађа сестра Вилијамс била изнервирана оваквом одлуком судије... Претила јој је, а онда зарадила и казнени поен који је донео победу Ким.

НИЈЕ МОГАО ДА ГА СМИСЛИ, А САД МУ СЕ ДИВИ! Родик признао да је НАСРНУО на Новака, па уследиле речи хвале (ФОТО)

Маркос Багдатис - Стен Вавринка (Аустралијан Опен 2012.)

Један од скоријих примера у тенису, кад је пре шест година Кипранин Багдатис поломио четири рекета у року од само 25 секунди…

ДЕТАЉ ОД КОЈЕГ ЗАСТАЈЕ ДАХ: Дел Потро открио шта му је Ђоковић шапнуо на мрежи (ВИДЕО)

Михаил Јужњи - Николас Алмагро (Мајами 2008.)

После једног од поена, испоставиће се и један од најдужих Рус је послао лопту у мрежу, а онда бесно почео да се удара рекетом по глави! Наиме, док је Алмагро сервирао за меч, Јужни је пропустио велико прилику да врати брејк, па је због тога почео да се удара рекетом у главу! Из чела је кренула да му тече крв.

Parovi 8
Парови 8 / Извор: Фото: ТВ Happy printscreen

 

МНОГИ ТВРДИЛИ ДА ЈЕ НЕМОГУЋЕ: Ево када би Ђоковић могао да се врати на прво место АТП листе

Фернандо Вердаско - Ришар Гаске (Ница 2010.)

Пре осам година Шпанац је показао да се не каже џабе да имају ватрени темперамент. У мечу против Гаскеа у Ници је прокључала крв, а шпански тенисер је сипао псовке на рачун француске публике називајући их "Пута мадре" (у преводу са шпанског "курвини синови“).

ВИЛАНДЕР СЕ ПОКРИО УШИМА И ПРИЗНАО: Новак може да буде НАЈБОЉИ играч свих времена (ФОТО)

Фабио Фоњини – Рафаел Надал 2015. године, УС Опен

Италијански и шпански тенисер очигледно се нису слагали превише на терену, а доказ за то је и финале 2015. године „Опет си одуговлачио са сервисима. Шта хоћеш тиме да постигнеш? Једном сам ти то већ рекао, а ти настављаш. Стално то радиш!", повишеним тоном говорио је Фабио Фоњини, а када му је Надал узвратио, додао је: "Не зе******ј, стално то радиш! Стално!".

ДРАКОНСКИ! Серена ПАПРЕНО кажњена за ДИВЉАЊЕ у финалу УС Опена! (ФОТО)

Рафаел Надал – судија Карлос Бернандес Мастерс Лондон 2010. године

Рафаел Надал је у два наврата показао колико не воли судију из Бразила Карлоса Бернардеса. На финалном Мастерсу 2010. године у Лондону, Шпанац је играо са Томашом Бердихом у којем је судија један његов чист ударац окарактерисао као аут. Надал је тражио челенџ, који је показао да судија није у праву. Поен је морао да се понавља. "Нећу више да играм. Много ми говори твоје понашање, Карлосе. Говориш ми тешке глупости", викао је љути Рафа.

РАЗВАЛИЛА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Јелена написала незаборавне срцепарајуће поруке Новаку! (ФОТО)

Мирка плаче, Вавринка се буни

У полуфиналном мечу Мастерса у Лондону 2014. године, у којем су се састали сународници Роџер Федерер и Стен Вавринка, супруга једног на најбољих тенисера света, Мирка Федерер је почела да са трибина провоцира Вавринку опонашањем јецања и плача, како би помогла супругу да се пласира у финале. Слабије рангираног од двојице швајцарских тенисера је то врло погодило, па је у неким навратима покушавао и да убеди судију да је избаци са трибина. Срећом по Швајцарску, њих двојица су то изгладили и непуних месец дана касније постали шампиони Дејвис купа - први пут у историји.

Новак Ђоковић

Што се тиче Новака Ђоковића, знао је и он да уђе у конфликт највише са навијачима. Ово су само неки од момената у којима је он изгубио стрпљење.

 

Све најновије спортске вести можете да прочитате ОВДЕ.