Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

АПСОЛУТНО РОМАНТИЧНО: Овако је Ана Ивановић честитала Бастијану рођендан (ФОТО)

01.08.2020. 14:04
Пише:
СрбијаДанас
Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović
Бастијан Швајнштајгер, Ана Ивановић / Извор: Профимедиа

Коментари не престају да пљуште.

Некада прва тенисерка света одлучила је на романтичан начин да честита супругу рођендан. Ана Ивановић је објавила заједничку фотографију са Бастијаном Швајнштајгером, а порука је била једна од оних на које нас није навикла. Романтичне фотографије смо виђали, али описи постају све дивнији:

ЈУНАЦИ ДРЖАВНОГ ПОСЛА У НОВОЈ УЛОЗИ: Легендарни двојац о повратаку Лидса у Премијер лигу (ВИДЕО)

ЈУНАЦИ ДРЖАВНОГ ПОСЛА У НОВОЈ УЛОЗИ: Легендарни двојац о повратаку Лидса у Премијер лигу (ВИДЕО)

АУТОМОБИЛ ОД 9 МИЛИОНА ЕВРА? То стварно постоји и Роналдо је управо купио један (ФОТО)

АУТОМОБИЛ ОД 9 МИЛИОНА ЕВРА? То стварно постоји и Роналдо је управо купио један (ФОТО)

АУ, ПА ШТА ЈЕ ОВО? Тадић објавио слику са одмора, СВЕ ЖЕНЕ ГЛЕДАЈУ САМО У ЈЕДНО (ФОТО)

АУ, ПА ШТА ЈЕ ОВО? Тадић објавио слику са одмора, СВЕ ЖЕНЕ ГЛЕДАЈУ САМО У ЈЕДНО (ФОТО)

- Срећан рођендан љубави. Нека ти се све жеље остваре - написала је Ана и објавила ову фотографију са Бастијаном.

Након њене реакције уследила је лавина других корисника који не престају да честитају Бастијану рођендан, а фотографија са 10 минута има више од 10 хиљада фејвова!

Током јуна премијерно је приказан документарни филм о животу Бастијана Швајнштајгера. Филм, који тренутно може да се гледа само за немачко говорно подручје, говори о богатој каријери српског зета.

Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер већ четири године живе у савршеном браку који је обогаћен синовима којима су поносни родитељи дали имена Лука и Леон.

На почетку поменутог филма Ана описује сусрет са Бастијаном.

- Не, хвала, ја сам сам срећно заљубљен - рекао јој је Немац, а није ни слутио како ће се живот поиграти.

У кога је то Бастијан био заљубљен? Немачки фудбалер је седам година био у вези са манекенком из Минхена Саром Бранднер.

Финале ФА купа Енглеске игра се данас од 18.30 на Вемблију, састају се Челси и Арсенал, а Тобџијама од овог меча зависи да ли ће следеће сезоне играти у Европи, пошто кроз првенство то нису изборили. Кец на Челси је 2,25, икс је 3,30, док је двојка на Арсенал 3,25. Погледајте све квоте кладионице MOZZART за финале ФА купа.

Судбински сусрет који је иницирала Ивана, ћерка познатог тренера Светислава Пешића, одредио је будућност лепе тенисерке и немачког фудбалера, а чак и након шест година од упознавања важе за један од омиљених парова на јавној сцени. Покушали су да сакрију осећања, али изливи нежности су их одали и убрзо су сви брујали о великој љубави између прелепе Српкиње и славног Немца.

Желели су да љубав сакрију од јавности, али њихови осмеси и изливи нежности увек су говорили више од речи. Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер данас су у браку, уживају у свакодневним ритуалима са два сина и више не крију колико су срећни што су пронашли своју сродну душу. Ретко се могу видети једно без другог, а Швајни се не либи да пред објективима загрли своју драгу и покаже јој да јој је привржен и да је најбитнија дама у његовом животу.

Од самог почетка њихова романса је била бајковита, љубав је планула чим су им се погледи срели, а Бастијана су прозвали српским зетом. Од кад се појавила на јавној сцени Ана је важила за изузетно скромну девојку, која је и поред великог успеха који је остварила увек остајала чврсто са две ноге на земљи, а можда је баш то одушевило Бастијана када ју је угледао.

Допали су се једно другом, а емотивну везу започели су у лето 2014. године током Аниног учешћа на УС Опену у Њујорку. Да су осећања присутна, једно другом нису скривали, али су зато обоје љубав желели да сакрију од јавности. Ипак, како се нису раздвајали, то им није пошло за руком, а папараци су успели да их фотографишу у септембру исте године на улицама Менхетна како држећи се за руку шетају централним градским улицама.

Бастијан је убрзо одустао од плана да од света крије емоције према својој драгој, те је на све начине почео да показује своју љубав према Ани, а његови гестови су освојили не само тенисерку, већ и целу планету. Свет је био одушевљен када је на копачкама исписао њено име, датум почетка везе (5. 9. 2014) и "душо", реч којом јој се тада обраћао.

- Желела бих да имам бар троје деце, то ми је веома важно и о томе често размишљам - изјавила је тенисерка за један магазин.

Ана и Бастијан су велику љубав крунисали спектакуларним венчањем уприличеним у Венецији 12. јула 2016, а свадбену церемонију пратило је преко две стотине медија из целог света. Како је „Билд” тада пренео, Ана Ивановић је током самог чина венчања згазила супругову ногу, па нема сумње ко ће бити газда у кући. Прелепа млада је за куму одабрала пливачицу Мирославу Најдановски, док је Швајнштајгеров кум, према писању немачких медија, био скијаш Феликс Нојројтер.

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА

Погледајте како изгледа канадска тенисерка Ежени Бушар

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.