Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

НАЈПОЗНАТИЈА И НАЈЗГОДНИЈА МАМА НА ИНСТАГРАМУ: Са Милицом Новковић - о свему помало

27.08.2020. 18:14
Пише:
Србија Данас
Milica Novković
Милица Новковић / Извор: Фото: СД илустрација/ инстаграм printscreen /мицаблогерица

Њене објаве прати преко 60 хиљада људи.

Она је сасвим сигурно једна од тренутно најпопуларнијих и најзгоднијих мама у нашој земљи. Милицу Новковић, поносну маму три девојчице на Инстаграму прати преко 60 хиљада људи, а она свакодневним прелепим објавама свакодневно обрадује своје верне пратиоце. Згодна Милица је годинама у складној љубави са кондиционим тренером Златком Новковићем (некада тренирао Ану Ивановић), време између многобројних обавеза искористила је за кратак разговор за портал SrbijaDanas.com.

ОНА ЈЕ ВЕШОВИЋЕВА НАЈВЕЋА ПОДРШКА: Тамара искрено о браку, Марковој повреди, ћерки Леони, животу у Пољској

ОНА ЈЕ ВЕШОВИЋЕВА НАЈВЕЋА ПОДРШКА: Тамара искрено о браку, Марковој повреди, ћерки Леони, животу у Пољској

СРЕЋИ НИКАД КРАЈА: Бен стао на "луди камен" (ФОТО)

СРЕЋИ НИКАД КРАЈА: Бен стао на "луди камен" (ФОТО)

ОНА ЈЕ УКРАЛА ШОУ У ТИРАНИ: Прелепа НОВИНАРКА је одвлачила пажњу ИГРАЧИМА на празном стадиону

ОНА ЈЕ УКРАЛА ШОУ У ТИРАНИ: Прелепа НОВИНАРКА је одвлачила пажњу ИГРАЧИМА на празном стадиону

Супруг и ви већ годинама важите за један од најскладнијих парова. Колико вас је родитељство променило и генерално, сада када погледате уназад, колико сте се променила од кад сте мајка?

- Свакако настаје промена у животу доласком прве бебе, а наравно и сваке следеће. Не могу да кажем да се десила нека претерана промена од како сам постала мајка. Већ сам била особа која рано устаје, која мало спава, која је била зрела за све обавезе, јер беба не пита да ли можеш и да ли знаш. Променила нам је живот у смислу да смо створили биће за које смо одговорни до краја живота. Ћерке су нас још више инспирисале да будемо успешнији и бољи људи у сваком смислу. Наравно да је много ситуација за које ниси спреман и које ниси прошао, али из свега учимо и трудимо се да због њих увек најбоље урадимо или одлучимо. Време ће показати да ли смо то добро радили.

Како вам је супруг због природе посла често одсутан, како сами успевате да стигнете све? Ћерке, посао, тренинзи … Откријте нам тајну?

Партизан вечерас (21.00) отвара европску сезону против летонског РФС-а из Риге. Очекује се убедљива победа црно-белих, с обзиром на снагу ривала - квота на кеца је 1,20, а на kombinazziju 1&4 2,05. Погледајте све квоте кладионице MOZZART за Партизан - РФС.

- Нема ту неке тајне. Једноставно се прилагодиш тренутној ситуацији, а ситуација је та да он није са нама због природе посла. Обоје смо пре 7 година одлучили да ћемо живети такав живот, знали смо шта такав живот доноси, а шта односи. За сада се нисмо ни једном покајали и максимално се трудимо да нико од нас петоро не осети ту раздвојеност. Не кажем да је лако, да сама са њима све радим и да постижем, шта више претешко је, али ја тако не гледам и то је најбитније. Немам никад изговоре већ се трудим да све што сам зацртала и остварим.

Како изгледа један ваш дан и како с обзиром на ситуацију око Корона вируса проводите лето у Србији?

- Најстарија и средња ћерка пола дана проводе у вртићу. За то време Теа и ја обављамо све што имамо тај дан. Углавном су то фоткања, снимања, посао везан за бренд Kiwibelgrade. Наравно трудимо се да тренинг не пропустимо, а ако и пропустимо ту је тренинг са девојкама кад их покупим из вртића. Увек смишљам где да их водим а да им буде занимљиво, јер треба истовремено анимирати три девојчице различитог узраста. Лето у Србији је дефинитивно у знаку Аде Циганлије јер обожавају пливање, али идемо и на једнодневне излете, углавном на места са пуно садржаја за децу.

На Инстаграму вас прати преко 60 хиљада јуди. Колико то прија, а колика је обавеза?

- Прија наравно, јер сигурно не бих ни радила ово да између осталог немам жељу да профил што више напредује и са бројем пратилаца. Са друге стране, прија јер је скуп људи који ме прати пријатан, драг и комуницирамо кроз коментаре и поруке. Једино што како растеш тако је и обавеза према свему много већа. Снимаш и сликаш и када ти није дан. Желиш да радиш стално нешто ново и другачије, што изискује много више времена, а времена некад заиста имам мало. Такве ствари знају да створе одређен притисак, али за сада балансирам у свему и даље наравно уживам у овом послу.

Како је настала "Мицаблогерица"?

- Тотално спонтано и без неке потребе да то постане толико јавно. Да ми је неко рекао пре пар година да ће ми ово бити примаран посао мислим да бих се само насмејала, али живот је такав и ја сам "Мицублогерицу" искористила на најбољи могући начин.

Важите за једну од најзгоднијих и најбоље обучених мама. Како одржавате линију и где проналазите инспирацију за одевне комбинације?

- Што се тиче изгледа, на томе заиста вредно радим и ту ми не треба инспирација јер је имам на претек. Наша теретана је моја оаза мира и позитивне енергије и зато је не пропуштам и кад сам најуморнија. Што се тиче одевних комбинација инспирацију проналазим на инстаграму наравно. Толико лепих профила и толико слика да не може да се деси да останете без инспирације. Наравно све то преносим и на Kiwibelgrade, тако да ме и његов успех додатно инспирише. Никад не бих обукла, а и нисам, хулахопке боје коже. 

Да ли некада супругу сугеришете око облачења и одабира гардеробе?

- Углавном смо заједно у шопингу и наравно да сугеришем. Ако узима нешто у иностранству, већ зна тачно шта би се и мени више свидело ако је неодлучан - завршила је причу Милица.