Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Три нова бренда ексклузивно на ЦарГо Батлеру уз 50% попуста: Сарма бар, Тамам Кебаб и Скара

28.01.2021. 11:08
Пише:
Промо
Nikola Aćimović
Никола Аћимовић / Извор: Фото: ЦарГо

Аћимовић: Упослено 50 нових кувара захваљујући новим ресторанима

ЦарГо Батлер богатији је за три нова бренда Сарма бар, Тамам Кебаб и Скара, који потпуно мењају доживљај познатих укуса и који ће ексклузивно бити доступни на ЦарГо апликацији. 

Генерални директор ЦарГо Батлера Никола Аћимовић рекао је да је због отварања нових брендова и њиховог повезивања на ЦарГо Батлер чак 50 кувара и другог особља добило посао у тренутку када је услед короне значајно опао промет угоститеља. 

- Најавили смо нове ексклузивне брендове на Батлеру, који доводе до отварања и задржавања радних места и драго ми је што реализујемо овај смео план. Три бренда - Сарма бар, Тамам кебаб и Скара,  ексклузивно доступни на Батлеру, представљају први корак у остварењу тог циља. Батлер ће наставити да буде синоним за квалитет, брзину и помоћ заједници у којој послује - изјавио је Аћимовић.  

Корисници ЦарГо Батлера сада могу са 50% попуста да пробају најбољу бакину сарму из Сарма бара, прави српски роштиљ из ресторана Скара или оријенталне специјалитете из Тамам Кебаба.

CarGo
ЦарГо / Извор: Фото: ЦарГо

Да у Сарма бару знају шта је право "сармољубље" показује и то што је свака сарма припремљена од најбољег комада меса, брижљиво замотана и кувана на правом Смедеревцу како би здрава, домаћа храна стигла до сваког Батлер корисника у најкраћем могућем року.

Како наводе из Батлера, за љубитеље турских специјалитета ту је Тамам Кебаб који те са традиционалним укусима води у Истанбул. Поред тога, пружа и иновативне кебабе са отопљеним сиром и пилећим батаком, као и нове специјално осмишљене укусе хумуса и ролованог кебаба. 

Они који воле роштиљ препознаће по мирису и укусу прави српски роштиљ из ресторана Скара, где има довољно меса за цело друштво кроз box пакете, али препоручују остављање места у стомаку и за слаткише које су припремили. 

Из Батлера додају да свакодневно расте број ресторана и да тренутно 400 ресторана нуди своје специјалитете члановима Удружења ЦарГо, као и да је циљ да у наредних месец дана буде упослено још људи кроз отварање нових брендова.