Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

EXIT заокружио Но Слееп фестивал! У Београд стижу и техно суперзвезда Степхан Бодзин и још 20 нових извођача!

04.03.2022. 16:54
Пише:
Промо
Stephan
Степхан / Извор: Фото: EXIT Фестивал

Раније најављеној Нини Кравиз на програму Но Слееп фестивала придружују се техно суперзвезда Степхан Бодзин у двосатном наступу уживо, уз продукцију у каквој га досад нисмо гледали, и 20 нових извођача!

На званично Најбољи нови европски фестивал, који ће 8. и 9. априла заузети хангар Матрез београдске луке, стижу и тражени италијански дуо Агентс Оф Тиме, универзално омиљени DJ Tennis, португалска звезда у успону Луна Семара, талентовани резидент Прогресивне Сузе Лукаи, те наши већ међународно етаблирани диск џокеји Тијана Т и Кристијан Молнар, који ће стати уз бок већ објављеним техно легендама какве су ДВС1 и DJ Боне!

Комплетиран је и програм београдског клуба Другсторе, у који стижу француски progressive хоусе шампион Сéбастиен Лéгер, затим Daniella Да Силва, СУМИА, Хуман Риас, те домаће ведете Дејан Милићевић, N-Tchbl и DJ дуо Monosaccharide. За треп журку у овом београдском клубу на благајнама неће бити довољно улазница јер долазе Црни Церак & Лацку, Спејс Нокси, Кене Бери, там, Раде XO и DJ Мицубиши! Актуелне цене стандардних дводневних улазница на снази су најкасније до 10. марта, до краја дана, или раније уколико се распродају лимитиране количине.

НОВИ ПРОЈЕКТИ У ЗЕМУНУ: Раде се одводни канали у Грмовцу, Бусијама и Батајници

НОВИ ПРОЈЕКТИ У ЗЕМУНУ: Раде се одводни канали у Грмовцу, Бусијама и Батајници

Акција чишћења улица и паркова на ГО Земун (ФОТО)

Акција чишћења улица и паркова на ГО Земун (ФОТО)

Годину дана од постављања прве мобилне експозитуре банке Поштанска штедионица на пијацама

Годину дана од постављања прве мобилне експозитуре банке Поштанска штедионица на пијацама

Но Слееп Фестивал 2022 | ТИМЕ ТО WAKE УП!

Степхан Бодзин је свој статус техно суперзвезде још једном потврдио новим албумом Боависта! Инспирисан недавним пресељењем у Португал, немачки маестро са својим аналогним синтисајзерима и ритам машинама, изнедрио је студијски рад који је светска сцена чекала пуних шест година! Отуд и не чуде реакције публике и медија који су га већ прогласили за албум године, а универзалну љубав према Бодзину крунисало је и додатно, двоструко издање ремикса које потписује комплетна светска А-листа као што су Соломун, Борис Brejcha, Мацео Plex, Хернан Cattaneo, звезде у успону Анфиса Letyago, Реинер Zonnefeld, Луна Семара, те низ других.

Исте вечери наступају и Агентс Оф Тиме, италијански дуо који истински царује мелодичним technom. Од дебија „Полина“ из 2014. године до данас развили су се у једне од предводника жанра уз Тале оф Ус и АРТБАТ, а њихов нови „Мираге ЕП“ на ултра-популарној етикети Афтерлифе већ се кандидује за издање године пред нама.

За велико финале фестивала у Луци Београд ове године задужен је DJ Tennis, апсолутна легенда светске сцене и поносни власник култне етикете Лифе & Death, која је изнедрила саставе као што су Тале оф Ус, Минд Агаинст, Ред Axes и бројне друге. Њему ће се, специјално за ову прилику, за DJ пултом придружити бард регионалне сцене Кристијан Молнар, да у заједничком бацк2бацк наступу заокруже својеврсну прославу титуле Најбољег новог европског фестивала, коју је Но Слееп Фестивал освојио непосредно пред почетак двогодишње пандемијске паузе.
Другсторе:

Agents Of Time
Агентс Оф Тиме / Извор: Фото: EXIT Фестивал

Од трапа до техна

Култни београдски клуб Другсторе овог Но Слеепа доноси најразноврснији програм досад, који предводи славни Сéбастиен Лéгер.

Петак, 8. април у Другстореу биће у знаку хип хопа, трапа и техна. Први део вечери обележиће наступи популарних представника локалног андерграунд трапа – састава Црни Церак и продуцента и репера под псеудонимом Лацку. Пратиће их главна имена нове андерграунд хип хоп и трап сцене, енергични момци Спејс Нокси и Кене Бери, поп звезда у успону и талентована кантауторка која предводи глас једне нове генерације там, а вајб ће појачати Ђ-еви Мицубиши и Xoxo Раде.

На званичном афтерпартију денсфлор клуба преузима техно звук, а за њега ће бити задужени Хуман Риас, резидент и букер некадашњег култног минхенског клуба MMA, представница берлинске андерграунд сцене Daniella Да Силва у заједничком наступу са талентованом Ђ-ицом уметничког имена СУМИА која доноси утицај истанбулске техно сцене. Београдски дуо Monosaccharide, који плива у мрачном, футуристичком ацид technu, затвориће прву непроспавану ноћ.

Први део друге вечери, 9. априла, резервисан је за тематску журку Еупхориа, по истоименој ултрапопуларној серији. Званичан афтерпарти отвориће N-tchbl (Марија Николић), представница прогресивног звука локалне електронске сцене и резиденткиња Frisky радија. Финиш какав доликује слављеничком издању фестивала публици ће приредити ни мање ни више него Сéбастиен Лéгер, француски DJ и продуцент који доноси свој полетни, хоусе звук. Његови сиглови „Хит Гирл“, „Hypnotzed“ и „Aqualight“ су постали и остали хитови који се пуштају широм европских клубова, а песма „Ланарка“ била је 2019. на првом месту Беатпортове листе.

Каже да је у последње време „направио музике за пет година“, чији је део објављен као наставак претходних издања за All Day И Дреам и Лост Мирацле. Но Слееп ће затворити један од најбољих регионалних Ђ-ева и продуцената са дводеценијском каријером Дејан Милићевић.

Пролећно издање фестивала, који се одржава у продукцији EXIT тима и уз подршку домаћег бренда Гуарана, заузима посебно место на домаћој и регионалној музичкој сцени, као и у срцима љубитеља електронске музике, јер коначно доноси прославу престижне титуле за Најбољи нови фестивал на Европским фестивалским наградама.