Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

НЕМОГУЋА ГУЖВА ПАРАЛИСАЛА БЕОГРАД! На мостовима колона аутомобила дословно стоји - ево где је највећи колапс (ФОТО)

29.12.2022. 17:10
Пише:
Србија Данас/Телеграф
Gužva u gradu
Гужва у граду / Извор: Фото: Printscreen/naxi.rs/kamere

Преко самог моста саобраћај је значајно успорен.

Језива гужва овог поподнева је на прилазу ка Бранковом мосту. Како каже један читалац, он већ читав сат путује са Новог Београда ка Врачару.

"ПЕШИЋИ" ОДУШЕВИЛИ РИТМОВИМА И НОТАМА: Наставници школе су са ученицима припремили и украсе, медењаке, честитке и ситнице изложене на Новогодишњем базару

"ПЕШИЋИ" ОДУШЕВИЛИ РИТМОВИМА И НОТАМА: Наставници школе су са ученицима припремили и украсе, медењаке, честитке и ситнице изложене на Новогодишњем базару

Земун финансира мере за уштеду енергије, побољшање квалитета ваздуха и кућни буџет

Земун финансира мере за уштеду енергије, побољшање квалитета ваздуха и кућни буџет

ГО ЗЕМУН ОРГАНИЗУЈЕ ТРГ ОТВОРЕНОГ СРЦА: Малишане очекује богат програм

ГО ЗЕМУН ОРГАНИЗУЈЕ ТРГ ОТВОРЕНОГ СРЦА: Малишане очекује богат програм

- Колона буквално стоји код СИВ-а, већ сат времена сам у колима, ово нисам видео никад. На Гуглу ми показује да ће ми бити потребно још 30 минута да пређем Бранков мост, а немогуће је и искључити се било где - каже нам читалац.

Гугл каже и да се од Општине Нови Београд до Дома омладине путује 44 минута, али је пут више него дупло бржи ако пређете на Булевар Николе Тесле. Како нам је још један читалац јавио, већ сат времена путује на релацији ТЦ Галерија - Звездара.

Катастрофално је стање и на ауто-путу, Газели, па и прилазима Мосту на Ади. Панчевачки мост је, такође, у колапсу у смеру ка граду. Кркљанац је и у Карађорђевој и Таковској улици.

Радови на путевима: Бројне измене у саобраћају и јавном превозу очекују нас током новогодишње ноћи.

Милошев кладенац: Током извођења радова на изградњи саобраћајнице С10 изградњи кишне и фекалне канализације у постојећој регулацији улице Милошев кладенац и планираној регулацији улице Нова 3 у Великом Мокром Лугу биће затворен саобраћај, заузет и раскопан коловоз у Улици Милошев кладенац, код раскрснице са Улицом Павла Савића од 15. 1. 2023. до 15. 2. 2023. године.

Насеље Шангај: Планирани радови на канализационој мрежи у Батајници затварају поједине саобраћајнице у насељу Шангај.

Most Gazela
Мост Газела / Извор: Фото: Printscreen/naxi.rs/kamere

Како је саопштено из Секретаријата за саобраћај, током радова Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Београда на изградњи секундарне канализационе мреже у Батајници у насељу Шангај за саобраћај ће бити затворени делови улица: Бранка Живковића, Николе Демоње, Шангајска 1 део, Младих горана и Белегишка у периоду од 8. 1. 2023. до 16. 9. 2023. године.

Панчевачки мост: На Панчевачком мосту, у смеру ка Панчеву, изводиће се радови на поправци оштећења до 15. јануара. Радним данима, радови се изводе у периоду од 20 сати увече до 5 часова ујутро. Викендом радови почињу у суботу у 20 часова и трају континуално до понедељка до 5 часова, саопштава ЈП Путеви Србије. 

Сајмиште: Током снимања филма "Лост Country", биће затворен саобраћај у Улици Сајмиште (од ул. Земунски пут 70 метара у дужини у смеру ка Булевару Михајла Пупина) дана 15. децембра од 00.00 часова до 05.00 часова.

Садика Рамиза: Улица Садика Рамиза на делу од улице Бродарске до улица Славка Шландера до 14. децембра биће затворена за саобраћај.

Божићна: Током радова на изградњи секундарне фекалне канализације у периоду до 15. децембра биће затворена за саобраћај Божићна улица на Вождовацу.

Brankov most
Бранков мост / Извор: Фото: Printscreen/naxi.rs/kamere

Омладинских бригада: Радови на изградњи објекта заузеће део тротоара, бициклистичке стазе и део коловоза, од 29. 11. 2022. до 28. 12. 2022. године.

Деспота Ђурђа: Током радова на поправци постојећих и изради нових јавних саобраћајних површина изведених од ситне камене коцке у улици Клаоничка, које изводи ЈП "Путеви Београда", биће затворен саобраћај у Улици деспота Ђурђа од Сибињанин Јанка до Наде Димић, до 19. јануара.

Партизанске авијације: Током радова које изводи ЈКП "Београд пут", за саобраћај ће бити затворена једна коловозна трака у Улици партизанске авијације од Булевара Арсенија Чарнојевића (ауто-пут) до раскрснице са улицама Николе Добровића и Марка Челебоновића, а у другој слободној коловозној траци саобраћај ће се одвијати двосмерно, до 7. децембра.

Браће Амар: Затворена до 10. децембра (радови Београдских електрана)

gsp
гсп / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Актуелне измене на линијама:
95, 104, 105Л - Радови у Ивана Милутновића
72, 607, А1 - Радови на Аеродрому (до 31. 5. 2023)
503 - Радови на Кружном путу
702, 703 - Радови у Батајници
47, 94 - Радови у Реснику (до 31. маја 2023)
81, 81Л - Радови у Алтини (до 31. марта 2023)
23, 37, 51, 52, 53, 58, 85, 88, 560Е - Надвожњак у Кировљевој затворен за аутобусе у смеру ка периферији