Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

У петак почиње "Лето на Гардошу": Ове године нас очекује БОГАТ културно-уметнички програм

03.07.2018. 12:50
Пише:
Промо
Gardoš
Гардош / Извор: Профимедиа

Ове године, манифестација "Лето на Гардошу" одржаће се од 6. јула до 31. августа

Овогодишње "Лето на Гардошу" у организацији Туристичког центра Земун, а под покровитељством општине Земун одржаће се од 6. јула до 31. августа.

Културна манифестација ''Лето на Гардошу" почиње у петак, 6. јула у 21 час, представом "Два мириса руже" у којој ће играти Љиљана Стјепановић, Елизабета Ђоревска, Биљана Јовановић, Татјана Радунови и други.

У суботу, 7. јула с почетком од 21 час играће се представа "Љубавне играрије", а улоге ће тумачити Мирка Васиљевић, Игор Дамњановић, Зинаида Дедакин, Немања Јаничић и Семир Гицић.

Сутрадан, 8. јула, играће се дечија представа "Лаза мамина маза" са почетком од 20:30 часова. Малишани ће имати прилику да гледају и "Породицу Кременко" у понедељак, 9. јула у 20:30.

У четвртак, 12. јула у 21 час играће се представа "МИР" по Аристофану у извођењу Мостарског театра младих.

Сутрадан, 13. јула с почетком од 21 часа посетиоци ће моћи да присуствују представи "Хотлајн" са Мирком Васиљевић, Игором Дамњановићем и Немањом Јаничићем.

Грађани ће имати прилику да гледају Ивана Бекјарева, Данину Јефтић и Игора Дамњановића у представи "Ријалити обрачун" у суботу, 14. јула у 21 час.

Представа за децу "Снови једне овчице" играће се у недељу, 15. јула у 20:30 часова. Сутрадан, 16. јула с почетком од 20:30 часова одржаће се представа "Вукашин и црвенкапа".

У четвртак, 19. јула у 21 час играће се представа "Сабрана дела В. Шекспира" у извођењу Позоришта Јагодина. Наредног дана посетиоци ће моћи да гледају Даниела Ковачевића, Михаила Лаптошевића, Јелену Ђукић и Маријану Аранђеловић у "Свингерима". Представа почиње у 21 час.

У суботу, 21. јула с почетком од 21 час, играће се представа "Господин посланик", а улоге тумаче Марко Живић, Саша Јоксимовић, Катарина Марковић, Сташа Радуловић и Бојана Грабовац.

Сутрадан, 22. јула у 20:30 часова одиграће се дечија представа "Велика морска авантура", а у понедељак, 23. јула с почетком од 20:30 "Чаролија на крају приче".

Zemun
Земун / Извор: Профимедиа

Глумци Позоришта Врбас играће у представи "Иза кулиса" у четвртак, 26. јула у 21 час. Наредног дана, 27. јула с почетком од 21 час играће се представа "Добри човече" са Љиљаном Благојевић, Весном Станковић и Банетом Томашевићем у главним улогама.

Посетиоци ће имати прилику да виде "Љубавнике" у суботу, 28. јула у 21 час, а улоге ће тумачити Марко Живић, Катарина Марковић, Срђан Карановић и Катарина Корша.

Наредног дана, 29. јула с почетком од 20:30 часова малишани ће моћи да гледају представу "Принц жаба", а у понедељак, 30. јула у 20:30 часова представу "Чаробни пасуљко".

Самостални пројекат Мирјане Зељковић "Живот је лото" играће се 2. августа у 21 час, а у петак, 3. августа играће се "Сигурна мушка кућа". Улоге ће тумачити Борис Миливојевић и Неда Блам.

Кабаре "Ја певам свој блуз" одржаће се у суботу, 4. августа у 21 час, а учествоваће Горан Султановић, Душан Безуха (гитара) и Александар Грујић (клавијатуре).

Сутрадан, 5. августа с почетком од 20:30 часова играће се дечија представа "Ко природу прља има да надрља". Малишани ће у понедељак, 6. августа у 20:30 моћи да гледају "Авантуре боће злоће".

У четвртак, 9. августа чланови Позоришта Крњево играће у представи "Мушица" с почетком од 21 час, а 10. августа Нада Блам и Мина Лазаревић играће у представи "Црвени шешир" у 21 час.

Концерт "Гаравог Сокака" одржаће се у суботу, 11. августа с почетком у 21 час.

У недељу, 12. августа играће се дечија представа "Пеђолино" у 20:30 часова, а у понедељак, 13. августа у исто време малишани ће моћи да гледају "Пинокијеве авантуре".

Глумци позоришта "Бата Булић" из Петровца на Млави извешће представу "Ми чекамо бебу" 16. августа у 21 час. Сутрадан, 17. августа с почетком у 21 час играће се представа "Лажи ме", а главне улоге тумаче Александар Дунић и Сандра Бугарски.

У суботу, 18. августа Наташа Аксентијевић, Пеђа Дамјановић, Немања Живковић и Иван Иванов играће у представи "Гангрена друштва" у 21 час. Сутрадан, 19. августа с почетком од 20:30 играће се дечија представа "Принцеза, приче, пирати, књиге", а 20. августа у исто време "Уображени витез".

У четвртак, 23. августа извешће се "Оркестар Титаник" с почетком у 21 час, а 24. августа "Љубинко и Десанка" са Марком Живићем, Бором Ненићем, Анком Гаћешом и Владаном Милићем у главним улогама.

Посетиоци ће имати прилику да погледају "Брак уствари љубав" са Владаном и Кристином Савић у главним улогама у суботу, 25. августа у 21 час.

У недељу и понедељак, 26. и 27. августа у 20:30 часова одржаће се две дечије представе: "Ивица и Марица" и "Снежна краљица".

У четвртак, 30. августа с почетком у 21 час играће се "Хајде да не жмуримо" у извођењу АП "Јанко Веселиновић" из Богатића.

Културна манифестација "Лето на Гардошу" завршиће се у петак, 31. августа представом "Школа за љубавнике". Улоге тумаче Милан Васић, Милан Калинић, Јелена Ракочевић, Бојан Стојчетовић и Аника Грујић, а представа почиње у 21 час.