Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Ваше дете ће у ОВОЈ ШКОЛИ научити све о ЗДРАВОМ НАЧИНУ ЖИВОТА, а имате и ПОПУСТ на који треба да обратите ПАЖЊУ

24.02.2019. 19:02
Пише:
Промо
Školica sporta "Sportić"
Школица спорта "Спортић" / Извор: Фото: Инстаграм/сколицаспортиц

Једна картица је све што вам је потребно.

Школица спорта "Спортић" темељи се на игри, а обележава је индивидуални приступ сваком детету. Деца постају цвршћа, отворенија и комуникативнија. Дете више верује у своје могућности и самим тиме повећава се сигурност и умањује страх.

Годишњи програм потенцира базичне спортове (атлетика, гимнастика, пливање) који омогућавају високу фреквенцију природних облика кретања и елементе спортова с лоптом (фудбал, кошарка, рукомет, одбојка, тенис и др.).

Školica sporta "Sportić"
Школица спорта "Спортић" / Извор: Фото: Инстаграм/сколицаспортиц

Сви часови школице спорта, изводе се екипно (тимски рад) од стране професионалних тренера. Тренери у Школици спорта “Спортић” темељно и одговорно обављају свој посао.

Уколико жудите за забавом и здравијим начином живота, ОВО је ПРАВО МЕСТО за вас, а уз помоћ једног детаља лако ћете ДОБИТИ ПОПУСТ

Уколико жудите за забавом и здравијим начином живота, ОВО је ПРАВО МЕСТО за вас, а уз помоћ једног детаља лако ћете ДОБИТИ ПОПУСТ

Они преносе подробна знања и искуства, не схватају олако ниједан део градива који предвиђеним програмом школице треба да се обради и труде се да индивидуалним приступом све полазнике школице мотивишу за рад у току тренинга.

На сваком тренингу школице спорта у сали су у зависности од величине групе од 3 па навише професионалних тренера и професора физичког васпитања који су специјализовани и са вишегодишњим искуством у раду са малом децом.

Деца су подељена у групе по узрасту, а у оквиру сваке групе у подгрупе како би остварили индивидуални приступ, контролисали интезитет часа и омогућили ефикасан рад.

На крају сваког годишњег циклуса Школица организује Јавни час за родитеље на коме деца представљају стечена знања и добијају заслужене дипломе и медаље.

У ОВОМ салону можете добити НАЈПРЕФИЊЕНИЈЕ фризуре, а даје вам и ПОПУСТ, само вам је потребно ОВО

У ОВОМ салону можете добити НАЈПРЕФИЊЕНИЈЕ фризуре, а даје вам и ПОПУСТ, само вам је потребно ОВО

Часови у сали су у трајању од 60 минута.

Основни програм чине: 2 часа у фискултурној сали усмерени на развој моторике и координације деце кроз основе спортова који су пропраћени моторичким полигонима и елементарним играма.

Školica sporta "Sportić"
Школица спорта "Спортић" / Извор: Фото: Инстаграм/сколицаспортиц

Разним и многобројним кретањима, забавним и интересантним играма, вежбама, код деце узраста од 3 до 10 година у Школици спорта развија се: координација, равнотежа, гипкост, снага, издржљивост, брзина, окретност, спретност, прецизност, формирање правилног и лепог држања тела (развијеност свих мишићних група), усавршавање фине моторике, маштовитост. Све су то добри предуслови да Ваше дете расте и развија се у здравом окружењу. 

У "Спортићу" постоје различите секције и курсеви, међу којима је и школа пливања. Обука је намењена деци непливачима, али и пливачима са којима се ради на исправљању техника и учењу нових техника пливања. Обука подразумева учење као и усавршавање технике пливања сва четири стила (краул, прсно, леђно, делфин), прилагођено узрасту и способностима деце. Врше је професори физичког васпитања, најбољи тренери из ове области са дугогодишњим искуством у пливачким клубовима. Час пливања траје 60 минута.

Školica sporta "Sportić"
Школица спорта "Спортић" / Извор: Фото: Инстаграм/сколицаспортиц

Из Школице напомињу да је изузетно важно да деца бораве у природи и што више буду на отвореном ваздуху, како би била ментално и физички јача, али и да би развила способност запажања и сналажења. 

- На излетима које организујемо деца уче да осећају природу, и имају здрав заштитнички однос према њој и живом свету који је окружује. Учимо основе планинарења, на забаван начин и уз пратњу професионалног водича усвајамо знања о биљном и животињском свету, и све то са циљем да нам дружење са природом буде трајна навика. Упознајемо разне крајеве наше земље, слободно се играмо на отвореном, дружимо и стичемо нова пријатељства - поручују.

Школица спорта "Спортић" је један од партнера Градске општине Земун на пројекту који власницима персонализоване картице омогућује куповину робе и коришћење услуга према уговореном попусту. У овом случају, реч је о 10% одсто на на услуге спортског тренинга за децу од 3 до 10 године. За остале информације можете се информисати лично на адреси "Немањина 25", ОШ "Светозар Милетић", Нови Београд, Палмира Тољатија 5/ИИ, ТЦ "Стари Меркатор" - Теретана "NBGGYM" ili позивом на број 064/4336662.

За више детаља о томе шта се све налази у понуди, погледајте на сајту ГО Земун или Фејсбук страници Моја земунска картица.

Картица важи само уз личну карту. Информације о попустима можете добити на број телефона 011 2197 985.