Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

БЛАЦК FRIDAY У TRAVELLAND-U: НИКАД НИЖЕ ЦЕНЕ ХОТЕЛА!

26.11.2019. 10:00
Пише:
Промо
Hotel
Хотел / Извор: Фото: Промо

Искористите невероватне попусте за летовање 2020!

Почело је време Блацк friday попуста и уједно идеално време да резервишете летовање по најбољој цени! „Travelland“ је за ту прилику припремио сјајне попусте за најбоље грчке хотеле.

Royal Paradise Beach Resort
Royal Парадисе Beach Ресорт / Извор: Фото: Промо

У традиционалном рибарском месту, ушушканом у сликовитом заливу Порто Хели налази се Акс Порто Хели 4*. Једноставан стил означен грчким мотивом, комфор, сигурност и квалитетна услуга су оно по чему је овај хотел познат, у шта се и сами можете уверити уз попуст до 23%!

Луксузни комплекс који чине хотели Грецотел Гранд Хотел Егнатиа 4* и Грецотел Астир Хотел 5* налази се на улазу у Александрополис, на пешчано – шљунковитој плажи. Гостима су на располагању ресторани и барови, базени, дечје игралиште и клуб за децу, спа центар и бројни други садржаји. За ове хотеле су актуелни попусти до 24%!

Хотел Aqua Маре Ресорт 3 * налази се на приватној плажи у месту Мелиси, у једном од најлепших подручја Коринта и за њега је актуелан попуст до 25%!

На споју борове шуме и приватне пешчане плаже на Касандри налази се Possidi Holidays Ресорт 5*. У главном ресторану и грчкој таверни можете уживати у разноврсним специјалитетима, а за максимално опуштање ту је затворени пиано бар са клавиром. У бројним садржајима овог луксузног хотела можете уживати уз попуст до 33%!

Попусти до 34% су актуелни за хотеле Alexandra Beach Спа Ресорт Тасос 4*, А фор арт Хотел 4* и Амаронда Ресорт 4*.

Порто Рио 4* се налази на пространој територији са приватном плажом. Услуга хотела је добра, исхрана разноврсна, а собе су велике, модерно уређене и у складним бојама. Попуст за овај хотел је до 35%!

Мали породични хотел Xenios Лоутра Beach Хотел 3* налази се у мирном окружењу на Касандри и идеалан је за опуштајући одмор. Плажа је удаљена свега 30м, а у близини су и врло популарна летовалишта Пефкохори и Ханиоти. Актуелан попуст је до 37%!

У елитном Royal Парадисе 5* хотелу на Тасосу можете одсести уз попуст до 39%!

Athena Pallas Village Хотел 5* је луксузни хотел у традиционалном и етно стилу који се налази на Ситонији, на самој обали у окружењу борове шуме. Поседује малу приватну плажу, базене, барове, ресторане, игралишта и клубове за децу и друге садржаје и погодности за посетиоце. Актуелан је попуст до 40%!

Xenios Анастасиа Ресорт 5*је одмаралиште у близини места Неа Скиони. Посетиоцима нуди велики базен, велнес центар  бар уз базен, ресторан са услугом на бази шведског стола и елегантно уређен смештај са бесплатним бежичним интернетом и погледом на море или планине. 

Попусти до 42% важе и за хотеле Xenios Theoxenia Хотел 4*, Xenios Долпхин Beach 3*, Xenios Порт Марина Хотел 3* и Xenios Possidi Парадисе 4*.

Дион Палаце Beauty & Спа Хотел 5* је савршен хотел са одличном услугом, погодан за одмор, забаву, рекреацију и уживање. Поред великог и модерно дизајнираног спа центра који нуди велики избор садржаја, својим гостима нуди и бројне друге услуге и могућности за забаву, у којима можете уживати уз попуст до 45%!

Dion Palace
Дион Палаце

Cronwell Платамон и Cronwell Сермилиа Ресорт 5* су чувени по луксузу и комфору, а сада су, захваљујући попусту до 47% и повољни!

Cronwell Sermilia
Cronwell Сермилиа

На пар километара од сликовитог места Неа Потидеа, уз саму плажу, у окружењу прелепог медитеранског врта смештен је Портес Beach Хотел 4*. Поседује велики отворени и дечји базен, дискотеку, теретану, сауну, салу за друштвене игре, конференцијску и ТВ салу и бројне друге садржаје. У овом хотелу можете уживати уз попуст до 49%!

Изузетно пријатан хотел „village“ типа, Alexandros Палаце Хотел 5*, састоји се из десетак мањих објеката и поседује приватну плажу, велнес центар и тениски терен и за њега важи попуст до 50%!

Велелепни луксузни комплекс Порто Carras у Неос Мармарасу поседује све што је потребно за савршен одмор, а и више од тога! Велика приватна плажа, највећи терен за голф у Грчкој, два надалеко позната спа центра, позориште, биоскоп, подрум најбољих вина са винотеком, услови за бављење свим класичним и воденим спортовима – само су део онога што Вам нуди овај грандиозни хотелски комплекс. Мелитон и Sithonia су хотели овог комплекса за су спремни попусти до 58%!

Аристотелес Beach Хотел 4* је шармантни хотел смештен у мирном делу Атифоса, идеалан за опуштајући одмор и за породице са децом. Налази се на узвишењу са кога се пружа прелепи поглед на море и приватну плажу и састоји се од савршено удобних соба. Актуелан је попуст до невероватних 70%!

Заинтересовани могу извршити резервације у туристичкој агенцији „Travelland“, на адреси Добрачина 43, у Београду а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/. За најактуелније понуде, додајте нас на друштвеним мрежама Facebook и Инстаграм.