Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОН ЈЕ СРПСКИ БРЕД ПИТ који би снимио вреле сцене са три фаталне глумице! Због Николе су друштвене мреже стигле до "усијања" (ФОТО/ВИДЕО)

17.11.2020. 06:59
Пише:
Србија Данас/М.Т.
Nikola Gajić
Никола Гајић / Извор: Фото: Инстаграм/неуспехјокеру

Никола живи за глуму, а највише би волео да добије улогу у некој играној серији или филму, како би његов таленат још више дошао до изражаја.

Осим што феноменално имитира познате личности и "скида" поједине ситуације из свакодневног живота, Никола Гајић плени харизмом и лепотом. Његови видео снимци освојили су друштвене мреже у Србији. Он је за портал Србија Данас говорио о свом животу и томе како је дошао до идеје да снима комичне садржаје који, ако је судити по коментарима, улепшавају људима дан.

ДЕТАЉНО ОБЈАШЊЕЊЕ: Шта подразумева нова мера Кризног штаба?

ДЕТАЉНО ОБЈАШЊЕЊЕ: Шта подразумева нова мера Кризног штаба?

КОМЕНТАР МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ НА ОБЈАВУ ДР КОНА ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Кад су јунаци да не носе маске, нека буду и кад се разболе (ФОТО)

КОМЕНТАР МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ НА ОБЈАВУ ДР КОНА ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Кад су јунаци да не носе маске, нека буду и кад се разболе (ФОТО)

СЕДАМ ГРУПА СИМПТОМА КОРОНЕ: Научници открили какве су последице вируса после десет недеља

СЕДАМ ГРУПА СИМПТОМА КОРОНЕ: Научници открили какве су последице вируса после десет недеља

- Ја сам глумац аматер, када кажем аматер мислим на то да нисам регуларно завршио ФДУ, него сам ишао на приватне часове. Моја љубав према глуми је на крају превагнула и ипак сам испловио ка ономе по чему сам препознатљив. Глумио сам у школским представама и у друштву сам главни забављач одувек био, такође ми много импонује када ми људи кажу да им прија моје присуство. Заправо је на наговор мојих пријатеља све ово и кренуло - започиње причу за наш портал Никола Гајић, на друштвеним мрежама познатији као неуспехјокеру.

Никола нам је објаснио шта му је донело снимање клипова који су придобили љубав свих људи који га прате, те је ближе дочарао који видео снимци су допринели његовој популарости на друштвеним мрежама.

- Та популарност која ми је преко ноћи малтене "пала" на главу фигуративно речено, ми је донела колико добре, толико и мање добре ствари. Та одговорност коју ја сада имам, да сваки видео буде на месту, да све буде редовно и како треба, створило ми је притисак и малу тензију, мада сам се већ навикао и стабилизовао. Од децембра прошле године снимам, скоро годину дана. Сваки клип је допринео овој мојој "популарности". У једном моменту су били старији, на које су људи реаговали, па су након тога били мушко женски односи, потом хороскопски знаци... У налетима су доносили пратиоце и сваки видео који снимим има своју публику.

neuspehjokeru
неуспехјокеру / Извор: Фото: Србија Данас/Милана Панковић

Како је рекао за наш портал, већина се пронађе у ликовима које он имитира, а најпопуларнији су Паја и Милица који осликавају функционисање једне љубавне везе, међутим, открио је и одакле му инспирација за исте.

- Неко сам ко изузетно воли да имитира друге, али то је у мојој природи, та глума ми је природна страна, могу слободно тако рећи. Имитација Ане Николић сваки пут изазове позитивне коментаре, људима се допада на који нацин њу представим. Паја и Милица су ликови који су дефинитивно освојили друштвене мреже, ако могу слободно тако да кажем, и то су моји ликови. Кроз њих се осликавају ситуације из мог љубавног живота, бивше девојке, ситуације мојих браћа исестара, пријатеља...Мање више се пронађу људи у тим ликовима, пронађу се и бивше девојке, наравно, не јаве се - рекао је, додајући да га људи више не зову Никола, већ управо по ликовима које имитира.

- Препознају ме када ме сретну на улици, највише сам Паја, а тако људи и реагују на мене. Најсмешније ми је било што су ме препознали први пут пре пар месеци, без пешкира.

Питали смо га оно сто би занимало многе његове фанове, понајвише припаднице женског пола, са којом познатом глумицом би пристао да сними интимније сцене:

- Дефинитивно Дзенифер Анистон у време серије "Пријатељи" и сада! Она баш носи тај неки сексипил у себи, а поготово када снима неке комедије. Такође и Мила Кунис као и Маргот Роби. Њих три имају апсолутно све што је потребно једној девојци да би завртела мозак многим мушкарцима и мало ко би остао имун на њих! Оне као професионалци најбоље знају да покажу ту њихову женственост, сексипил, харизму, лепоту и енергију када је потребно, а поготово кроз неку фантастичну комедију, јер сам ја неко ко апсоултно пада на девојке са одличним смислом за хумор - истакао је овај млади успешни уметник. 

Никола нам је открио и које ствари га терају да никада не одустаје од онога што ради, те је истакао и због чега је уопште и кренуо са снимањем ssadržaja хумористичног карактера.

- Ово не радим, нити сам радио због популарности, него да бих се изборио за неку улогу у серији или филму. Улогу у представи сам добио, уочила ме је редитељка Јелена Говедарица која је препознала мој таленат и која ми је пружила шансу. Улогу ми је дала у својој представи "Модерна бајка". Неко сам ко изузетно верује у себе, имам самопоуздање, не желим звучати препотентно, али једноставно радим оно што волим, то ме инспирише и гура напред. Не угледам се ни на кога, не трудим се да се било ко угледа на мене, али ако пронађе неко инспирацију у мени, то ми је заиста плус. Што се тиче самог страха од конкуренције, немам га, јер сам се пронашао у потпуности у овоме што радим апсолутно спонтано. Публика је то препознала, а то је кључ за успех.

neuspehjokeru
неуспехјокеру / Извор: Фото: Србија Данас/Милана Павковић

Питали смо га да ли му колеге које се баве истим или сличним стварима, пружају подршку, а он је искористио прилику да захвали једној нашој младој глумици која је прва стала уз њега и његов рад.

- Прва особа која ми је пружила подршку је наша млада глумица Марина Ћосић, она је девојка која ми и дан данас пошаље поруку подршке. Нисмо се још увек упознали, али друштвене мреже су нас спојиле. Била је одушевљена мноме, мојим радом и много јој хвала на томе, будући да ми подршка долази од ње, која је успешни млади уметник, који ти да ветар у леђа - рекао нам је @neuspehjokeru, и поручио свим младим људима који се одлуче за исти корак као и он, да никада не одустану од свог крајњег циља:

- Ко год се усуди и има мало смелости да свој таленат прикаже на прави начин, а уколико има шта да покаже, заиста мислим да може да почне са снимањем, само ако ради од срца, а људи ће то препознати и придобити љубав конкретно на друштвеним мрежама. Ова ера нам је пружила да будемо шта год пожелимо, али истичем, само без мржње и негативности - закључио је Никола.