Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ЦЕНТАР БЕОГРАДА ЈЕЗГРО КИНЕСКИХ И БРАЗИЛСКИХ ПРОСТИТУТКИ: Одаје их један знак на вратима, а ево колико зарађују

15.01.2022. 12:14
Пише:
Србија Данас/Мондо
Prostitucija
Проституција / Извор: Профимедиа/илустрација

Станови у којима странкиње нуде сексуалне услуге муштеријама из Србије налазе се углавном у самом центру града.

Сексуалне услуге у замену за новац у Београду нуде десетине девојака из азијских земаља попут Кине, Јапана и Малезије, које своје клијенте из Србије дочекују у становима на различитим локацијама у престонци.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) ГЛЕДАОЦИ ОСТАЛИ ШОКИРАНИ ПРИЛОГОМ ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ: Младен је грешком лекара остао БЕЗ ДЕЛА ГРЛА, а сад се и огласио

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) ГЛЕДАОЦИ ОСТАЛИ ШОКИРАНИ ПРИЛОГОМ ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ: Младен је грешком лекара остао БЕЗ ДЕЛА ГРЛА, а сад се и огласио

НОВИ ЛЕК ПРОТИВ КОРОНЕ ИЗЛЕЧИО ПАЦИЈЕНТА ЗА 48 САТИ: На Инфективној добио терапију, температура и несносне главобоље ОДМАХ НЕСТАЛИ

НОВИ ЛЕК ПРОТИВ КОРОНЕ ИЗЛЕЧИО ПАЦИЈЕНТА ЗА 48 САТИ: На Инфективној добио терапију, температура и несносне главобоље ОДМАХ НЕСТАЛИ

Усред јануара крај Тополе процветале кајсије: Многи овдашњи домаћини везују ову појаву и за бројна народна веровања

Усред јануара крај Тополе процветале кајсије: Многи овдашњи домаћини везују ову појаву и за бројна народна веровања

Услуге наплаћују од 80 до 300 евра и зараду деле са организаторима који их на овај начин израбљују.

Крагујевчанка Ј. М. која је блиска девојкама које се баве овим послом, испричала је како је организована ова врста проституције, откуд толики број странкиња из целог света у Београду и на који начин клијенти договарају састанак са девојакама које се баве проституцијом у нашој земљи.

Бирају као у каталогу, већина девојака не зна енглески језик

prostitucija
проституција / Извор: Профимедиа

Проституција је организована тако да се контакт и врсте услуге могу пронаћи врло једноставно на интернет сајту. Када се клијент јави на број телефона, на енглеском језику добиће даља упуства, каже Ј. М. 

- На страницама постоје детаљи понуде и клијент као у каталогу може да бира да ли жели сексуалне услуге девојака из Русије, Бразила, Кине, Малезије. Све је невероватно отворено и јавно, постоје слике, бројеви телефона и контакти. Све функционише преко Воцап дописивања на енглеском језику, клијент уговора термин и добија локацију на коју треба да дође. Иако мисли да све време комуницира директно са девојком са којом жели састанак, заправо се дописује са координатором, јер већина проститутки не зна енглески језик - открива Крагујевчанка Ј. М.

Обележја на вратима и миришљави штапићи 

Станови у којима странкиње нуде сексуалне услуге муштеријама из Србије налазе се углавном у самом центру града, на којима су улазна врата обично јасно обележена, како не би дошло до грешке.

- Да би лакше објасниле клијентима где треба да дођу, углавном пошаљу слике улазних врата стана на којима се налази обележје, као што је рецимо грамофонска плоча на "шпијунки". У становима где услуге пружају девојке из Кине ентеријер је уређен у азијском стилу, клијенти се дочекују миришљавим штапићима, источњачком музиком и етеричним уљима. Дешавало се да муштеријама смета када се осећају специфични мириси азијске кухиње или виде остаци ручка, рецимо вангле са пилећим ногицама, па не желе више да долазе. Са девојакама из Азије дешавају се грешке у организацији, када клијент уместо девојке са слике добије састанак са другом женом - објашњава саговорница упућена у детаље односа клијената и проститутки из Азије.

Девојке из сиромашних крајева

prostitucija
проституција / Извор: Профимедиа/илустрација

Према њеним речима, жене које је углавном сиромаштво натерало да се баве неморалним послом имају од 18 до 40 година. Своје сексуалне услуге наплаћују око 80 евра, док зараду деле са својим сарадницима.

- То су жене које су дошле из сиромашних делова своје земље, немају друге приходе и сигурно су јако несрећне. У њиховој култури је да се не жале, да слушају мушкарца, да буду покорне. Када покушате да комуницирате са њима, врло су затворене, а осим тога не говоре ниједан страни језик. У потпуности су зависне од организатора проституције, односно макроа. Када заврше са муштеријом, девојке шаљу поруке на кинеском свом организатору и преводиоцу, како би други мушкарац могао да дође. Није реткост ни да се клијенти на ходнику сусретну - каже она.

Стати на пут проституцији 

Према њеним речима, са другим странкињама које пружају сексуалне услуге у Србији ситуација је слична. Највише има девојака из Русије и Румуније, али све их је више из осталих делова света. 

- Много девојака из Сингапура, Бразила и Јапана дошло је у Србију како би се бавило проституцијом. Све имају експлицитне фотографје, рецензије и оцене на интернету. Муштерије остављају коментаре да ли су задовољни услугама, као да је у питању нека роба. Девојке су у обавези да одговарају на такве коментаре, што је заиста ужасно. Сигурно да ниједна од њих не жели да се бави проституцијом, да хоће нормалан живот и посао у својој земљи, али их је ко зна каква мука натерала да дођу у Србију. Све су то тешке животне приче, надам се да ће се једном пронаћи решење, стати на пут проституцији и да ће полиција реаговати, било да се ради о женама из Србије или другог дела света - објашњава Крагујевчанка.