Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ДА ИМАШ П*НИС РАЗУМЕЛА БИ: Језива исповест полицајке која је свом силоватељу приредила ПРАВИ ПАКАО

17.09.2016. 11:23
Пише:
Србија Данас
silovanje
силовање / Извор: Профимедиа/илустрација

Она је била једна од његових жртава, а онда је решила да му се освети! И то како!

Ерлис Џозеф Чејсон је серијски педофил и злостављач деце, а први пут је био у затвору зато што јесексуално насрнуо на осмогодишњакињу, али је пуштен 1994. године.

Њихове прошлости подударају се на страшан начин. Током четири године Чејсон је њу сексуално злостављао док је била мала девојчица и приморавао је да се трља о његов пенис и изводио је орални секс. То је почело кад је она имала само осам година.

КОЈА ЈЕ КОЈА: Сликао се са три плавуше, али две су му ћерке близнакиње, а једна девојка! (ФОТО)

Касније је она постала полицајац и 2014. године, након што је прошло више од 15 година од кад је злостављао, она је уговорила њихов састанак и у тајности је снимила њихов разговор. Сакрила је диктафон у грудњак и цео трауматичан разговор је снимила.

Zlostavljana žena
Злостављана жена / Извор: Профимедиа/илустрација

На снимку који траје више од два сата, он у детаље описује шта јој је све радио. Окривљује њу за све што се дешавало и говори да не може то да схвати зато што нема мушке гениталије. Исто тако оправдава себе говорећи да јој није одузео невиност.

Најважније од свега је да је све признао, изнова понављајући своје речи. Због свега тога, како је порота одлучила, провешће остатак свог живота у затвору. Не зна се име ове полицајке, а иначе није пракса да објављују имена жртава силовања, преносе инострани медији. 

Пре неколико година, полицајка је кренула са терапијом и кроз разговор се присетила свега и схватила да се злостављање догађало између њене осме и дванаесте године, дакле пре више од 15 година.

У почетку он се само трљао о њена леђа 

Платио јој је пиће на журки а онда јој је послао ПОРУКУ у којој је тражио НЕШТО што НИЈЕ ОЧЕКИВАЛА (ФОТО)

Након тога кренуо је да се мази с њом, а онда је почео да је навикава да је ставља у кревет кад се она спрема за спавање. Касније је то прерасло у нешто веће. Чејсон је почео да додирује простор између њених ногу својим гениталијама, приморавајући је да их трља својим рукама. Временом је почео да јој пружа орални секс.

Кроз терапију полицајка је схватила да мора да се суочи са својом болном прошлошћу. Имала је јако добру идеју како то да спроведе, уосталом скоро је завршила обуку за полицајца.

– Одувек сам желела да будем детектив! Тек сам завршила академију и размишљала сам - Ако ће да говори о томе, има да говори, али како то да докажем? – рекла је ова полицајка.

– Ја сам једина ствар која стоји између њега и затвора – додала је она.

Закључила је да је њена обавеза да склони овог манијака заувек са улице, а пошто ће се то дешавати истовремено са њеним суочавањем са прошлошћу, то би значило убити две муве једним ударцем.

– Мој посао је спровођење закона. Зато за мене важе виши стандарди. Ја само желим да заштитим људе, а како могу то да изведем, ако не могу да заштитим себе? – запитала се полицајка.

silovana devojka
силована девојка / Извор: Профимедиа/илустрација

У септембру 2014. испричала је шерифу округа Мек Ленан Бреду Бонду све чега је могла да се сети у вези са злостављањем, па су се њих двоје договорили да га натера да све призна, а да у исто време то и сними.

Позвала је Чејсона и пружила му одличан изговор за састанак тиме што је рекла да иде на терапију и да јој је потребан закључак.

ПОРНО СНИМЦИ ЈЕ ОДВЕЛИ У СМРТ: Девојка се убила због срамоте која се ширила друштвеним мрежама (ВИДЕО)

– Знао је да идем на психолошко саветовање и да ћу желети да разговарамо о злостављању – рекла је.

У 25-минутном снимку телефонског разговора који је пуштен на суду чује се како Чејсон инсистира да се они нађу како би он добио прилику да представи своју страну приче.

– Морамо да разговарамо, али не преко телефона – Чејсон је рекао и додао: – Треба да се нађемо и разговарамо у четири ока. Тада ћеш ти представити своју, а ја своју страну приче, пошто свака прича има две стране.

– Како могу да постоје две стране? – питала је она, а његов одговор на то је био: – Све има две стране, а ако желиш да се сретнемо можда можемо да се присетимо дешавања и да стигнемо до неких закључака.

Полицајка се и физички  и психички припремила за састанак и уговорили су да се нађу у јавном парку у Гранберију у Тексасу.

Позајмила је диктафон од пријатеља који је такође полицајац и сакрила га је у грудњак. Била је и наоружана, а договорила се са колегом да са стране посматра клупу на којој треба да се нађу.

Дубоко је удахнула, а кад је стигла у парк Чејсон је држећи цигарету, већ седео на клупи. Рекла је да јој је срце јако лупало.

Толико ствари је могло да крене по злу, а идеја да ће он стварно признати шта је урадио деловала јој је, у том моменту, апсурдно. Али није било, пошто је он сервирао истину.

– Причао је са мном као да прича са најбољим пријатељем и у првих сат времена разговора шест пута је признао шта је урадио, а половина тога је снимљена - рекла је.

Признао је, али је рекао и да она покушава да свали сву кривицу на њега оправдавајући своје поступке тиме што се увек заустављао пре него што би отишао предалеко и тиме што је она ипак остала девица.

– Требало је да контролишеш своју радозналост и није требало да ја будем твој пријатељ са којим ћеш да играш настране игре – Чејсон јој је рекао и додао: – Ја бих лежао на каучу, а ти би онда имала тај неки поглед, а ја бих тад померио покривач, а ти би наскочила на мене. Ујутру бисмо се мазили, а ја бих те чешкао по леђима.

– Да имаш пенис, разумела би! – окривио је и свој пол за све.

zlostavljanje devojčice
злостављање девојчице / Извор: Профимедиа/илустрација

У полицији су били задовољни снимком разговора, али су уједно били и шокирани

– Никада не добијемо такав материјал – рекао је детектив Бонд и додао: – Ово је боље од признања. Чак и кад признају, не дају нам детаље свог злочина, зато је ово боље од тога.

Тужилац је пороти пустио цео снимак који траје два сата и рекао им да не верује да неће утицати на њих

– Доживотна робија је једина праведна казна – рекао је тужилац Ендру Ервин.

Адвокат који је бранио Чејсона је молио за милост говорећи да ће његов клијент у сваком случају отићи у затвор и да ће до краја живота бити регистрован као сексуални преступник.

Судија и порота су се ипак сложили са тужиоцем Ервином.

Он је осуђен за тежак сексуални напад детета, као и за непристојан контакт са дететом, а то све заједно води ка казни доживотног затвора.

Провешће најмање 42 године у затвору када ће моћи да затражи условну казну, али ће тада имати 89 година.

Још једна његова жртва сведочила је, док су се остале обратиле тужиоцу тек након што је суђење окончано.

Храбра полицајка је рекла да након свега осећа да јој је огроман камен пао са срца.

– Више не морам да кријем тајну нити да сносим одговорност за то што се десило – закључила је.