Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

СРПСКИ ДОКТОР ОТКРИО ТАЈНЕ ИЗ СВОЈЕ ОРДИНАЦИЈЕ: Истукао жену јер га варала! Гајио пицајзле! Имао се*с са кобилом!

08.07.2020. 16:19
Пише:
Србија Danas/Alo.rs
Dr Milan Bjekić
Др Милан Бјекић / Извор: Фото: YoutubePrintscreen/eduTV

Скандалозне изјаве, смешно или тужно, процените сами...

Човек је мислио да му је полну болест пренела кобила, а један пацијент је сумњао да је за црвенило на пенису крив пас Џеки.

ДОКТОРКА ДАРИЈА РЕШИЛА НЕДОУМИЦУ КОЈА НАС СВЕ МУЧИ: Овако се правилно носе маске, У ОВОМЕ ГРЕШИМО

ДОКТОРКА ДАРИЈА РЕШИЛА НЕДОУМИЦУ КОЈА НАС СВЕ МУЧИ: Овако се правилно носе маске, У ОВОМЕ ГРЕШИМО

ОБЈАВЉЕНИ НАЈНОВИЈИ ПОДАЦИ: Још 357 случајева корона вируса, 11 људи изгубило живот

ОБЈАВЉЕНИ НАЈНОВИЈИ ПОДАЦИ: Још 357 случајева корона вируса, 11 људи изгубило живот

МАТЕМАТИЧКИ МОДЕЛ НЕ ЛАЖЕ: Инжењер Кочовић израчунао ТАЧАН датум КРАЈА ЕПИДЕМИЈЕ у Србији

МАТЕМАТИЧКИ МОДЕЛ НЕ ЛАЖЕ: Инжењер Кочовић израчунао ТАЧАН датум КРАЈА ЕПИДЕМИЈЕ у Србији

- Од сексуално преносивих инфекција најпрактичнија, најдоступнија, а уједно и најбоља заштита је кондом. Полне болести се подједнако учестало преносе оралним, вагиналним и аналним сексом. Дакле, сваки полни контакт је подједнако ризичан, прича у разговору примаријус др Милан Бјекић.

Начелник Службе за полне болести и саветовалишта Градског завода за кожне и венеричне болести у Београду истиче да су од бактеријских инфекција најчешће болести сифилис, гонореја и негонороични уретритиси, од вирусних кондиломи, генитални херпес и заразне молуске.

Како би у мору предрасуда, заблуда и дезинформација везаних за полне болести понудио јасне одговоре, те едуковао читаоце, доктор Бјекић нам је испричао неколико духовитих и поучних случајева из своје праксе. Од невероватних прича из његове лекарске ординације у којој је помоћ потражило више од 200.000 пацијената, настала је књига истинитих прича "Записи једног венеролога" из којих открива оне најнеобичније.

Секс са кобилом

Након што је једном пацијенту дијагностификована гонореја, уследило је узимање података о сексуалиним партнерима са којима је имао ризичан однос. Али, то није било лако, јер човек није знао име оне са којом је имао секс, али је признао да се то догодило на њиви.

- Радио је, прохтело му се, па је имао секс са својом кобилом, јер је она једино била ту. Рекао је да му је то било први и последњи пут са животињом, те да мора да је ово нека посебна коњска зараза, пошто му се пенис никада није тако "огулио, зацрвенео и још цурио". Ипак, гонореја се као болест не јавља код животиња - објашњава доктор Бјекић.

На крају је "мистерија" решена, пацијент се сетио да је спавао са извесном женском особом, али му она првобитно нимало није била сумњива, док кобила јесте.

Konj
Коњ / Извор: Профимедиа/илустрација

Хтео да увећа пенис

Незабораван случај из лекарске праксе нашег саговорнија је и извесни младић, који му је показао свој деформисан пенис, са огромним отоком, плавичастим и црвеним флекама, модрицама. Та промена, како лекар објашњава, није изазвана никаквим ризичним сексуалним односима, већ младићев покушај да сам увећа свој полни орган. Упутства са интернета се строго придржавао...

- Чисте кухињске крпе добро је загрејао у рерни. Онда је спојио палац и кажипрст леве руке како би направио круг кроз који је провлачио пенис умотан у вруће крпе. Десном руком је притискао полни уд од корена ка врху и упорно гурао кроз прстен начињен од прстију. Упркос болу, није одустајао, прича доктор Бјекић. Истиче да се младићу пенис није увећао, већ само натекао, а двадесетак дана је било потребно да се пацијент врати у пређашње стање.

Џеки му лизне пенис

Један пацијент је имао упалу на врху полног уда, а сви брисеви су били у реду. Након комбиноване локалне терапије против гљивица и бактерија, промена се сасвим повукла, али је узрок остао непознат. Међутим, пацијент је био упоран да открије због чега му се оно црвено појавило.

- Када би кренуо иза куће да се испишки у природи (по Кундери то је религиозан чин којим себе обећавамо земљи), за њим крене и Џеки, који скочи увис и лизне му пенис. Дакле, то непознато црвенило је било повезано са овом животињском акцијом - открива доктор Бјекић.

Пас га угризао

psi
пси / Извор: Профимедиа

Необичан ожиљак који је имао на свом полном органу, прилично је забринуо једног младића, па је спас потражио у ординацији нашег саговорника. Пацијент је казао да му је ожиљак направио хрт његове девојке.

- Непосредно по завршетку сексуалног чина између овог момка и његове девојке, пас је скочио и угризао за пенис. Несрећник је од бола видео све звезде, каже доктор Бјекић. Стога препоручује да се љубав не води пред кућним љубимцима, јер се никада не зна како ће они одреаговати, посебно пси које карактерише љубомора.

Пицајзле

Једног дана тридесетогодишњак је ушао у ординацију и театрално извадио сет прибора за бријање, ставио на сто испред доктора и упитао:

- До када ја још морам да бријем читаво тело? Није ми лако да поскидам све длаке, па мора тата да ме брије - казао је тај мушкарац.

- Зачуђен сам га питао зашто се брије, а он је казао да сам му пре две године ја то рекао. "Када сам имао пицајзле. Рекли сте да док има длаке, пицајзла има за шта да се ухвати, а када је нема, и она угине", зачуђено сам упитао зашто није дошао на контролу, а он је рекао да није имао времена, јер је хтео заувек да се ослободи ових напасти, па се за сваки случај редовно бријао на нуларицу.

šareni kondomi
шарени кондоми / Извор: Профимедиа

Кондом умало убио жену

По болницама се већ дуго препричава експеримент једног брачног пара који је умало убио жену. Наиме, времешни супружници су одлучили да пробају нешто ново, уживали су у новотарији, али је дама убрзо почела да осећа непријатно пецкање, бол и оток у пределу вагине. Прекинули су однос и жена је почела отежано да дише. Пружена јој је хитна лекарска помоћ и уврђено је да је алергична на гуму, тј. латекс, материјал од ког се прави кондом.

- Први пут су пробали секс са кондомом, услед ћега је упала у анафилактоидну реакцију. То је такав шок, сличан оном када долази до наглог пада крвног притиска и отежаног дисања. Тешки су то облици алергије, посебно на ујед осе или пчеле, могу да буду фатални, објашњава доктор Бјекић.

Господин у оделу

Једног гоподина у оделу наш саговорник сигурно никада неће заборавити. Када се свукао, гаће су споља биле беле, а изнутра као посуте какао-прахом.

- Имао је стидне ваши које је дуже време гајио, а пошто се оне хране крвљу, остављају измет - каже доктор Милан Бјекић.

Doktor
Доктор / Извор: Профимедиа

Трагови

Веровали или не, али доктор Бјекић је у ординацији имао и случај младића код кога је током прегледа кондилома на пенису и анусу видео трагове велике нужде.

- Свукао је своје модерне боксерице и показао задњицу, која је изгледала као премазана браон темперама различитих нијанси. Због тога се ништа друго није ни видело, али осетило јесте - прича доктор Бјекић.

Она је пала

Једном млађем мушкарцу није било јасно како је могуће да добије гонореју, а да је спавао само са својом супругом. Уверавао је доктора да није имао никакав сексуални излет са другом женом, да је својој био веран. Доктор му је предложио да на преглед пошаље своју супругу.

- После неколико дана је дошла и она, жена мог пацијента. Имала је шљиву на оку и штаку испод једне мишке. Рекала је да је пала - присећа се доктор Бјекић.

ДИРЕКТОРУ ГЕРОНТОЛОШКОГ ЦЕНТРА У НИШУ ПРОДУЖЕН ПРИТВОР: Ево колико ће још бити иза решетака

ДИРЕКТОРУ ГЕРОНТОЛОШКОГ ЦЕНТРА У НИШУ ПРОДУЖЕН ПРИТВОР: Ево колико ће још бити иза решетака

Епидемија коронавируса се захуктава и на истоку Србије: Познато где је најкритичније! (ВИДЕО)

Епидемија коронавируса се захуктава и на истоку Србије: Познато где је најкритичније! (ВИДЕО)

ДА ЛИ ЗНАТЕ ШТА ЈЕ КОНОВ КОЕФИЦИЈЕНТ? Он ће НАЈВИШЕ УТИЦАТИ на одлуку о ПОЛИЦИЈСКОМ ЧАСУ

ДА ЛИ ЗНАТЕ ШТА ЈЕ КОНОВ КОЕФИЦИЈЕНТ? Он ће НАЈВИШЕ УТИЦАТИ на одлуку о ПОЛИЦИЈСКОМ ЧАСУ

ОВО СУ ЉУДИ КОЈИ ИМАЈУ НАЈВЕЋУ ШАНСУ ДА СЕ ЗАРАЗЕ: Обратите добро пажњу да ли сте и ви међу њима

ОВО СУ ЉУДИ КОЈИ ИМАЈУ НАЈВЕЋУ ШАНСУ ДА СЕ ЗАРАЗЕ: Обратите добро пажњу да ли сте и ви међу њима

ВАПАЈ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ СВИМА КОЈИ БИ ДА ПРОТЕСТУЈУ: Шетате, па ћете сви код нас, а ми УМИРЕМО

ВАПАЈ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ СВИМА КОЈИ БИ ДА ПРОТЕСТУЈУ: Шетате, па ћете сви код нас, а ми УМИРЕМО

 

}