Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"ОСТАВИО МЕ КАО ПСА НА УЛИЦИ!" Испливала ШОКАНТНА нова преписка нестале српске снајке и њене пријатељице! Ана се ПЛАШИЛА за свој живот?!

22.02.2024. 07:43
Пише:
Србија Данас/Блиц
Foto: Tanjug/AP/Manu Fernandez
Фото: Танјуг/АП/Ману Фернандез / Извор: Фото: Танјуг/АП/Ману Фернандез

Последњи пут је виђена 2. фебруара

- Касније сам схватила да ме је оставио као пса на улици у Београду - гласи део поруке Ане Кнежевић, жене која је мистериозно нестала у Шпанији у коју се одселила у децембру прошле године након стресног раскида са супругом, Србином Давидом Кнежевићем. У америчким медијима објављена је фотографија преписке Ане и њене пријатељице, а у којима нестала жена говори о лошем односу са супругом.

ОД АНЕ И ДАЉЕ НИ ТРАГА НИ ГЛАСА: Муж био у Србији кад је нестала, а све још интригира ОВАЈ детаљ!Ana Knežević sa prijateljicom

ОД АНЕ И ДАЉЕ НИ ТРАГА НИ ГЛАСА: Муж био у Србији кад је нестала, а све још интригира ОВАЈ детаљ!

ДА ЛИ ЈЕ СРБИЈА У ОПАСНОСТИ?! Огласио се Директорат за безбедност о цурењу радиоактивног материјала у ТемишваруRadioaktivni otpad

ДА ЛИ ЈЕ СРБИЈА У ОПАСНОСТИ?! Огласио се Директорат за безбедност о цурењу радиоактивног материјала у Темишвару

ДАНАС СЛАВИМО СВЕТОГ МУЧЕНИКА НИКИФОРА - Свеца који ставећи главу на пањ џелатов и спасивши непријатеља свога ЗАРАДИ ЦАРСТВО НЕБЕСКО (ВИДЕО)Foto: SPC

ДАНАС СЛАВИМО СВЕТОГ МУЧЕНИКА НИКИФОРА - Свеца који ставећи главу на пањ џелатов и спасивши непријатеља свога ЗАРАДИ ЦАРСТВО НЕБЕСКО (ВИДЕО)

Ана Кнежевић, која је рођена у Колумбији и која је од 2008. године живела у САД чије држављанство такође поседује, до прошлог лета била је удата за Србина Давида Кнежевића (35), са којим је водила приватни бизнис.

Она је последњи пут виђена 2. фебруара око 22 сата испред стана који је изнајмљивала у луксузном делу Мадрида, а дан касније је са њеног броја стигла чудна порука њеној најбољој другарици Сани, у којој се наводи да је “упознала дивног човека на улици и да иде са њим неколико дана ван града”.

Од тада више нико није чуо ни видео Ану.

Лош однос са мужем

У америчким медијима сада је објављена Анина преписка са другарицом.

- Било је то да је имао љубавницу у Боготи. Он је тамо био са њом чак и док сам ја била са њим и покушавала да поправим ствари код терапеута за парове и док је викао на мене да сам ку*ка што сам га осуђивала пред другима ("зашто сам једина лоша ствар била ја", "проблем је био само у мени"). Правио је планове са њом. Касније сам схватила да ме је оставио као пса на улици у Београду. Мислим да то не могу да опростим. А о се*су ти нећу ни причати. Ужасно за мене. У том тренутку сам већ била злостављана. Веома агресивно. Тако да стварно не могу... - пише у поруци коју је наводно послала Ана.

Због тога, огласио се и Давидов адвокат.

Он је рекао да је његов клијент "веома забринут" и да "жели да се Ана нађе што пре".

- Постојали су разлози да се брак овог пара оконча након 13 година. Разлог је тај што се овај пар раздвојио пре отприлике четири месеца и планирао је развод због личних ствари које су се догодиле између њих као пара. Управо сте показали поруку коју вам је дао један од њених пријатеља. Уверен сам, на основу разговора које сам имао са клијентом, да су обоје били незадовољни у браку - рекао је он.

Foto: Tanjug/AP/Sanna Rameau
Фото: Tanjug/AP/Sanna Рамеау / Извор: Фото: Tanjug/AP/Sanna Рамеау

Ишаране камере и мистериозна особа

Према сазнањима до којих су дошли истражитељи, непозната особа је у ноћи нестанка Ане Кнежевић ушла у зграду у Мадриду у којој је она живела и обојила спрејом сигурносне камере, и то само пола сата пре него што су је комшије последњи пут виделе.

Дан касније са њеног телефона послате су необичне поруке које су одмах пробудиле сумњу код њених пријатељица. Узнемирене, оне су се чуле са људима с којима је Ана била у контакту, добијајући још чудније одговоре. Како преносе медији, прилазећи њеном стану, једна од њих је приметила необичну ситуацију, па је кренула да се распитује по комшилуку да ли су видели Ану.

Тада су јој комшије, преносе амерички медији, испричале да је био покушај проваљивања у зграду 2. фебруара.

- Полиција је одмах реаговала, међутим током прегледа стана нису затекли ништа што би било сумњиво. Стан је био закључан изнутра, полупразан и мало неуредан, док су Анини пасош, лаптоп и остале личне ствари остали унутра - преносе медији.

У међувремену су прегледани снимци са надзорних камера, саслушани сведоци, а приступило се праћењу Аниног телефона и банковних записа.

Пре нестанка, Ана је пријатељима и породици најавила да ће ићи са пријатељима у Барселону на један дан. Међутим, када је пријатељ са којим је требало да отпутује дошао на станицу, Ане није било.

Пријатељице мисле да је киднапована

Анина пријатељица Сан Ремо је, након што је објављено да се трага за њеном другарицом, медијима објаснила да су јој поруке које јој је Ана послала непосредно пре него што је последњи пут виђена, биле аларм да се “нешто догодило”. О чудним порукама огласила се још једна особа из Анине околине.

Реч је о порукама које су биле на енглеском и шпанском језику.

- Она тако нешто сигурно не би урадила, то је неодговорно понашање које не личи на Ану - рекла је Сана, која је примила поруку на енглеском језику.

Објаснила је да је порука написана у стилу који није Анин, без емоција. Порука на шпанском језику била је толико "равна" да изгледа као да је написана у Гугл преводиоцу.

- Ништа од тога једноставно није имало смисла. Покушала сам да одговорим рекавши да сам забринута за њу, као “Не звучиш безбедно”. Међутим, моје поруке јој нису достављене. Она није отишла својом вољом. Одведена је против своје воље и од стране кога, не знам - рекла је Ремо и додала да је реч о веома сићушној жени високој око 150 центиметара.

Са друге стране, Анина пријатељица је испричала да се Ана никад није жалила или говорила да страхује од свог супруга.

Извор: Србија Данас/Блиц/Пренела: Т.М.