Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ИСПЛИВАЛИ ДОСАД НЕОТКРИВЕНИ ДЕТАЉИ ЦЕЦИНОГ ХАПШЕЊА! Бивши начелник открио шта му је тада певачица ПРИЗНАЛА

13.02.2022. 20:56
Пише:
Србија Данас/Мондо
Balkan Info
Балкан Инфо / Извор: Фото: Youtube/Printscreen/BALKAN ИНФО - Званични канал

Откривени досад непознати детаљи хапшења Светлане Цеце Ражнатовић

Ово лета навршиће се 11 година када су Светлана Цеца Ражнатовић и њена сестра Лидија Оцокољић правоснажно осуђене на годину, односно шест месеци кућног затвора и милион и по евра новчане казне.  Истрага, која је више пута проширивана, трајала је осам година а осим Ражнатовићеве оптужницом су били обухваћени њена сестра и некадашњи руководиоци ФК "Обилић" Драгиша Бинић и Јован Димитријевић због продаје једног играча.

МОЋНИ КИНЕСКИ ДРОНОВИ CH-92A И CH-95 ЧУВАЋЕ СРБИЈУ: Одлични су извиђачи, а ево у чему су НАЈБОЉИ (ВИДЕО)

МОЋНИ КИНЕСКИ ДРОНОВИ CH-92A И CH-95 ЧУВАЋЕ СРБИЈУ: Одлични су извиђачи, а ево у чему су НАЈБОЉИ (ВИДЕО)

КИША И ЗУБАТО СУНЦЕ А ОНДА ТЕМПЕРАТУРНИ ШОК! Време у Србији до краја фебруара ће многе ИЗНЕНАДИТИ, овоме се нико није надао

КИША И ЗУБАТО СУНЦЕ А ОНДА ТЕМПЕРАТУРНИ ШОК! Време у Србији до краја фебруара ће многе ИЗНЕНАДИТИ, овоме се нико није надао

МИСТЕРИОЗНИ ДЕТАЉ ШОКИРАО ЈАВНОСТ! Детаљ са телефона доказ да је Матеј ЖИВ? Највећа ЕНИГМА од почетка потраге

МИСТЕРИОЗНИ ДЕТАЉ ШОКИРАО ЈАВНОСТ! Детаљ са телефона доказ да је Матеј ЖИВ? Највећа ЕНИГМА од почетка потраге

Говорећи о Цецином хапшењу, некадашњи начелник Одсека за крвне деликте Жарко Поповић каже да је то била смејурија.

- Цеца је била на нашем одељењу. Ту је спавала три ноћи а за њу су биле задужене колеге које се баве привредним криминалом. Она је неука у томе била. Једном сам причао са њом и питао је шта се десило а она ми је рекла да је мислила да не мора да плаћа порез на те фудбалере јер су то били њени играчи. Она је то озбиљно мислила. Неука жена, потпуно неупућена у то. Са њом су људи манипулисали. Депласирано је причати о томе. Што нису то дошли да питају Аркана док је био жив, него се иживљаваш над њом кад је остала ни тамо ни овамо - рекао је Поповић за Балкан инфо.

Цеца је те 2003. недуго по изласку из притвора дала интервју за "Свет". На питање да ли си уопште очекивала да ће бити приведена на информативни разговор, а касније задржана у притвору, тог 17. марта када је полиција дошла у њену кућу, Цеца је рекла: 

- Ништа од тога нисам очекивала. Долазак полиције у моју кућу био је велико изненађење за мене. Речено ми је да морам на пола сата у полицијску станицу да бих дала изјаву о трофејном оружију мог покојног супруга. Међутим, четири месеца се нисам вратила кући.

Како каже прве дане притвора је у МУП-у "29. новембар".

- То је за мене био велики шок и за то време смршала сам већ 5-6 килограма. Било ми је страшно што сам одвојена од деце, а нисам смела ни да помислим шта све моја породица преживљава. С друге стране, било ми је важно и како ће медији презентовати моје хапшење. Због свега тога било ми је веома непријатно. Прва два месеца притвора нисам имала право да читам новине, па нисам могла ни да знам шта се све пише о мени, на сву срећу. Када сам почела да добијам домаћу штампу, многи медији су увелико променили плочу, па сам избегла шок који бих доживела да сам читала све те гадости. Како сам касније сазнала, чула и видела, било ми је сасвим јасно да су ме, по лишавању слободе, медији сатанизовали - рекла је она тада.

У мају 2020. у емисји Хит твит на Пинку посвађали су се лидер ЛДП Чедомир Јовановић и Цеца Ражнатовић. Разлог је управо било њено хапшење 2003. године.

- Ја сам чешће била у самоизолацији, зато што ми је то јако пријало. Морам да се нашалим на свој рачун мене су претходне власти мало истренирале, као да су знали да ће доћи корона, па су ме затварали у 'Sablji' на четири месеца самоизолације, онда наногица осам месеци, такође један облик самоизолације, тако да за мене је ово дошло као ништа - рекла је она, а затим ушла у расправу са Чедомиром Јовановићем.

- Нисмо се познавали једино што нас је спајало јесте јавни живот, а разлика је сто је он мене хапсио, а ја њега нисам. Ја сам 17 година чекала на овај тренутак, зато сам и дошла у емисију, да нешто кажем. Дошли сте са 150 полицајаца у моју кућу, где сам живела са децом. Мушкарци су показали мишиће, а све је могло једином позивом да се заврши. Све криминалце сте испуштали из затвора, а мене сте оставили. Да ли је то фер - питала је Цеца.

Јовановић је дан касније на свом Фејсбук профилу објавио текст у којем је навео да је Цеца "кључни сведок полицијске акције 'Sablja', у којој је открила заверу земунског клана против премијера Србије Зорана Ђинђића", и нагласио да је она раније била саслушана можда би атентат на премијера Ђинђића био спречен.

 - "Арканова удовица у 'Sablji" potvrdila заверу мафије против председника владе - уочи неуспелог атентата на премијера Зорана Ђинђића код хале 'Лимес' (данашња Арена), Цецу је позвао Душан Спасојевић и усплахирено јој објаснио да власт хоће све да их похапси и да ће се нешто страшно десити, те да, кад до тога дође, она треба да им у својој кући накратко обезбеди штек. Премијер је убијен 12. марта 2003. године, а Цеца је убрзо ухапшена, после чега је током саслушања испричала детаље о томе како се криминална група из Шилерове улице месецима спремала да ликвидира Ђинђића. Да је Арканова удовица своја сазнања раније испричала полицији, можда би други, мартовски атентат на тадашњег премијера био спречен - написао је Јовановић.