Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ИСПОВЕСТ ЕЛИТНЕ ПРОСТИТУТКЕ ПОЗНАТОГ МАКРОА: Са десеторицом одједном зарадим 1.500 евра!

25.09.2016. 09:16
Пише:
Express.hr/SrbijaDanas
prostitutka u izlogu bordela
проститутка у излогу бордела / Извор: Профимедиа/илустрација

На естрадној сцени царују проституција, кокаин и алкохол. Клијент пре секса за новац девојкама бесплатно даје кокаин.

Слободан Дубајић Даби, познат као један од водећих балканских макроа поновно је ухапшен, опет у Загребу у четвртак увече. Међу клијентима су, како се сазнаје, били и угледни пословни људи, а Дабију се суди за за организацију проституције током 2007. године у Биограду.

Тада су му клијенти махом били странци, а за њега су радиле девојке из Србије и БиХ.

ПОЛИТИЧАРИ, ФУДБАЛЕРИ И БИЗНИСМЕНИ У СТРАХУ: Ухапшен један од највећих макроа на Балкану!

Једна од оних која је била део Дабијевог ланца проституције за Ekpress је открила како изгледа сцена елитне проституције у Загребу.

- За викенд сам могла да зарадим и 3.500 евра! ​​Прилазили су ми разни мушкарци с којекаквим неморалним понудама. За дружење које је укључивало и перверзије били су вољни да плате и 200 евра по сату. Била сам згрожена схвативши да све те цуре, које се представљају као хостесе, тако годинама живе и зарађују. све су оне биле елитне проститутке. За пратњу богатим тајкунима на дан се може зарадити и 1.000 евра. Јасно, у цену је укључен и секс. Нема јединствених цена, углавном све зависи о жељама клијената и дубини џепа. Секс за једну ноћ у луксузном хотелу кошта 1.000 евра и то траже само они најдубљег џепа. Додатне услуге, орални секс на пример, морају доплатити још 150 евра. Девојке се радо упуштају у то, зарада је брза, нема предигре нити завођења...

На естрадној сцени царују проституција, кокаин и алкохол

Тако, детаљно, прича о свету проституције хостеса (22) извиканог клуба на обали. Права лепотица позамашних облина својом причом уводи у паралелни свет хрватског шоубизниса, на естрадну сцену којом царује проституција, кокаин и алкохол.

Prostitutka
Проститутка / Извор: Профимедиа

Премда је по ценама то заиста елитна проституција, у том свету има и секса у прљавим тоалетима, на паркиралиштима клубова...

- Знате, клијенти им готово увек пре секса за новац бесплатно дају кокаин. Потом их одводе на договорено место. Плаћа се унапред. Цуре често учествују у сексу с више клијената, чак ис десеторицом истовремено. Тако се одједном заради 1.500 евра. Наравно, цуре на то пристају тек кад су убијене белим (кокаином, прим. аут.). Други дан се ни не сећају шта се догађало прошле ноћи. Најчешћа зарада је 400 евра и то се добије за секс с двојицом - открива детаље једна од учесница света проституције.

ЗБОГ ЊЕГА СЕ ПРЕДОЗИРАО РОЂА РАИЧЕВИЋ: Ухапшен човек који је Рођи дао хероин, многи у страху од ЦРНЕ СВЕСКЕ

- Девојке из тог света мисле да су успеле када сниме песму или спот, појаве се на некој насловници као манекенке, а онда постану конкубине богатог спортисте или тајкуна. С таквима обичне издрже неколико месеци, а они контролишу сваку минуту њиховог живота. Обично девојци плаћају луксузно уређен стан у елитним четвртима, купују одећу, дају им позамашну своту за живот и одводе је на егзотична путовања, у светске метрополе. Била сам запањена када ми је недавно пришао познати функционер једног загребачког фудбалског прволигаша и без пардона понудио да са њим отпутујем у Турску на вишедневне припреме. За то би ми платио све што пожелим, рекао ми је да сам јеб.но о добра роба. Мислим да је у игри била цифра од 5.000 евра, а са мном је требала да иде још једна договорена девојка. Тада сам схватила како елитна проституција цвета и у свету спорта, у којем се врти велики новац. По правилу, права елитна проститутка у години може зарадити дословце колико пожели, зависно колико је фрајера прегази - прича девојка појашњавајући како део зараде од проституисања одлази макроу.

Prostitutka
Проститутка / Извор: Профимедиа/илустрација

Она додаје да се проститутке наручују преко макроа, који имају широки круг познаника из различитих сфера живота, али и да у томе учествују сви из тог света, па су тако естрадни менаџери најтраженији, тврди.

Ценовник

  • 5.000 евра - Међу понудама које су зачудиле и искусније проститутке стоји и једна за излет с фудбалерима из угледног прволигашког клуба.
  • 3.500 евра - Викенд-најам проститутке у хотелима. Највишу цену за викенднајам у хотелима постижу само проститутке које су се већ појавиле у медијима као певачице, старлете, манекенке
  • 3.000 евра - Викенд проведен на луксузној јахти. Одлазак на јахту јест облик сезонске проституције, но оргије на палубама понекад се знају отети контроли и нису све девојке спремне на њих
  • 1.000 еура - Секс за једну ноћ у луксузном хотелу. All инцлусиве понуда најдража је проституткама, посебно ако подразумева згодног, пристојног и уредног клијента.
  • 100 евра - Брзински секс у ауту на паркингу. Неретко уз кокаин, који се даје, најјефтиниј секс подразумева презерватив, али и лоше просторе

- Секс са хостесама у кафићима и клубовима могу договарати власници тих објеката, али и конобар, па чак и припадник обезбеђења. То је огромна мрежа, читав паралелни свет. Оне познатије су њима прави трофеји, нарочито ако су на насловним странама, ако су представљене као успешне манекенке, певачице и глумице. Такве жене мушкарцима подижу его, они мисле да су најмоћнији на свету кад заврше са цуром која је позната. Менаџери договарају сусрет проститутке и клијента у коцкарницама, елитним ресторанима, ноћним клубовима и приватним забавама. Тамо се упознају и, ако има "хемије", договоре цену. Нико и не говори о сексу за новац, али се то подразумева - каже хостеса и додаје:

- Девојке се одлучују на проституцију јер је ту најбржа зарада. Ниједна од њих не жели заиста да пева, а од манекенства се у Хрватској не може живети. Скупа одећа, мирис луксуза и познанства с богаташима је стил живота којем теже. Ето, радије пристају на секс са десет мушкараца него да устају у 8 сати и раде неки нормалан посао. Њихов је систем животних вредности сасвим поремећен. Оне стварно мисле да су вредније од осталих људи јер се боље облаче и имају боље везе. Проститутке су у борби за тржиште под утицајем кокаина и других дрога немилосрдне, врло агресивне. Често долази и до физичког обрачуна међу њима, поготово ако имају истог макроа, а за око им је запео исти ловатор. Сукоби су најчешћи у народњачким клубовима пред мноштвом публике. Не бирају речник, чупају се за косу, вређају, псују и ударају шакама. Места за јефтини секс набрзака готово се не бирају. Најчешће су то клубови пуне народњака, мафије и олоша.

ТРЕСЕ СЕ РЕГИОН ОД СКАНДАЛА: Разбијен ланац проституције, многи ПОЛИТИЧАРИ у страху!

Хостеса тврди да с проституткама не долази макро, него се о њој брине или човек из обезбеђења или конобар који су добро упућени у посао. Конобар који те ноћи ради добро познаје госте и зна ко је колико спреман да плати. Конобари или радници обезбеђења који договоре "дил" од макроа и лаке цуре добију добру напојницу.