Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ИСПОВЕСТ ЗБОГ КОЈЕ ПЛАЧЕ ЦЕЛА СРБИЈА! Мајка открила све о сину секташу "Покушао да ме УБИЈЕ кад га је ЉУБАВНИК оставио"

25.02.2023. 18:31
Пише:
Србија Данас/Курир
sekta
секта / Извор: Профимедиа

Мајка младића који је на суду признао да је члан секте "Црна ружа", а који је у неколико наврата малтретирао, и покушао да убије несрећну жену, испричала је своју исповест.

 Због његовог дуга њој плене све стваријој плене ствари , а она је малтене на улици. 

- То је било најбоље дете на свету. Отац је био насилан, и он се од мене није одвајао, како ме муж не би убио. Био је најбољи у комшилуку, школи, у фирми... Запослила сам га преко студент сервиса, па је добио уговор на одређено, и тада су ме саветовали да оде у војску, да би га лакше примили за стално. Енергетику је завршио. Отишао је у војску у Крушевац, и онда су биле деведесете, и мислила сам да ћу умрети тада јер иде у војску у невреме. Покушала сма да га пребацим у Нови Сад... Међутим, остао је у Крушевцу - започела је Роса своју исповест за Ново викенд јутро код водитељке Јоване Јеремић.

БЕОГРАЂАНИ ОПРЕЗ! Градом харају СЕКТЕ, сиромашнима нуде богатство, тужнима радост - стручњак открио СВЕ детаље

БЕОГРАЂАНИ ОПРЕЗ! Градом харају СЕКТЕ, сиромашнима нуде богатство, тужнима радост - стручњак открио СВЕ детаље

ТУЖИЛАШТВО ИСТРАЖУЈЕ РАД СУМЊИВЕ ЦРКВЕ: Почели да раде пре 4 месеца, смештени у центру Београда "Апелујемо на грађане..."

ТУЖИЛАШТВО ИСТРАЖУЈЕ РАД СУМЊИВЕ ЦРКВЕ: Почели да раде пре 4 месеца, смештени у центру Београда "Апелујемо на грађане..."

"КОМШИЈА СЕКТАШ НАМ РАДИ О ГЛАВИ" Стравична исповест жене из Србије, налазила црне длаке испред улаза

"КОМШИЈА СЕКТАШ НАМ РАДИ О ГЛАВИ" Стравична исповест жене из Србије, налазила црне длаке испред улаза

Како је рекла, за време полагања заклетве, са сестром и зетом, сусрела се са сином, где су јој старешине у војсци прилазиле како би јој честитале на тако добром и узорном сину, који је, како је открила носио њено, а не очево презиме.

Отац је био насилник

- Добијао је и наградна одсуства, ја сма га терала да дође, а он није хтео. Причао је да му је са другом ближе у Лесковцу. Рекла сам им да дођу у Нови Сад, али нису хтели. Ја сам њему пре свега тога остављала марке, имао је 2.500 хиљаде марака. Зарадила сам на свадбама и весељима била сам куварица, тако да сма му оставила. Отац је био тешки насилник, сама сам кућу градила, обадвоје деце... - прича она, па се дотакла и теме секте:

- Ја сам касно све сазнала. Они су њега снимили... Први показатељи да је у канџама секте били да је он имао неку црвену као крв, увек су му прсти били крвави, и поред врата је том бојом правио крстове неке. На десном довратку, на улазу, на циглама.

А доле, под отирач, направио је крст као оно што се фарбају бандере... кад ја нешто одем на терасу, кад оно испред врата, где он спава... Исто крст. Муж је доводио купце, хтео је да прода кућу хтео је да се одсели, али ја сам пре тога кућу превела на ћерку и сина... И судија мене саветује да дам кућу на децу, да он не може да сруши ни да је прода. Секта је покушала да нам узме кућу, и сада су ту негде - прича. Ја плаћам стан сада 280 евра, а у кући нико није сада, стоји сама. На суду ми је рекао: "пробај, стисни петљу, па иди тамо".

ispovest
исповест / Извор: Фото: Printscreen/TV Пинк

Покушао да ме убије

- Пролазила сам туда, када сам се одселила, и на његов рођендан сам свратила, чула неке необичне звуке. Њих тројица секташа седели су ту, а њега нема. И тог његовог љубавника... Три пара су била. Рекао је да је геј. Написао је да га је мајка избацила јер је у секти и јер је хомосексуалац, то је на суду било... И када га је тај један љубавник оставио, и тада је покушао да ме убије - објашњава она и додаје да су били необично одевени, и нису деловали нормално.

Ћерка се спрема за годишњи одмор, и она ми каже да идем са њима у Немачку... Хтела је да ме оставе код ујне, па да ме покупе у повратку. Извадила је телефон и рекла да јој је написао поруку да ће да ме убије.

Побегла сам 2012. од куће, и отишла сам код комшије да наберем вишања, и набрала сам једну торбу на колицима. И док сам била на мердевинама, и само осетих да се преврнух међу вишње у траву, а оно он, са аутом, као да је имао дојаву, удари мене, додала је она.

ispovest
исповест / Извор: Фото: ТВ Пинк/Принтсцреен

Никада нисам смела да га питам. Тада сам се дигла из траве, и побегла у комшилук. Хтела сам код комшије да одем, и позовем полицију... Он је ушао у кућу, и видим тамо да су стигли... Одем ја тамо... И када су га звали, он им рекао "Да ја у тим вишњама немам шта да тражим то није њено".

А мени је иначе ћерка вратила ту њену половину да се води на мене. Како је истакла, она силно верује да је њен син у војсци постао члан секте, и да је и даље у истој.