Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Исповест певачице начисто ШОКИРАЛА Србију: Месечно трошим 8.500 евра, али ни то ми НИЈЕ ДОВОЉНО, само за фризера ми треба хиљадарка

15.10.2018. 14:14
Pevačica pred mikrofonom
Певачица пред микрофоном / Извор: Профимедиа/илустрација

Многи мисле да јавне личности живе као бубрег у лоју, али то полази за руком само неколицини највећих певачких и глумачких звезда кад је Србија у питању.

Популарност на нашем поднебљу прилично је диспропорционална заради што је показало и истраживање колико кошта животни стил наше певачице која спада у ред популарнијих. Она тврди да живи у сталном минусу и на кредит, а с обзиром на то да је самохрана мајка бебе и тинејџерке, ствар је још гора. У сличном проблему су и њене колегинице, које можда нису самохране мајке, али зарађују мање од ње.

Она месечно потроши 8.540 евра, а кад дође време да сними песму и спот, тај износ се увећава и за 20.000 евра.

Госпођа испред Лидла прославила Печењевце?! Сви заборавили: НАЈВЕЋА ЛЕГЕНДА наше музике је из овог села!

Наше певачице, узгред, обавезно морају да имају регистровану фирму преко које пријављују приходе, плаћају порез, али и здравствено и пензионо осигурање. Да се не лажемо, већина њих пријављује мање хонораре, док се бакшиш, који често буде већи од зараде, не опорезује.

СТИЛИСТА - 1.500 евра месечно

Стална гостовања у емисијама, наступи и тезге, изискују да певачица изгледа добро на сцени, а то највише кошта. Цена стилисте за једно облачење износи 100 евра и у ту цену улази накит, гардероба и обућа која се након ношења враћа. Како певачице овог калибра наступају сваког петка, суботе и недеље, а у међувремену макар четири пута месечно гостују у емисији, само за стилисту морају да издвоје више од хиљаду и по евра.

ФРИЗУРА И ШМИНКА - 900 евра месечно

Због честог коришћења услуга шминкања и фризера већина њих има попуст. Фенирање код популарних фризера кошта 1.500 динара, а треба јој минимум 10 фенирања месечно и макар две фризуре од по 3.000 динара, што за месец дана стаје 21.000. У ту цену не улази фарбање, праменови и надоградња косе који су укупно око 200 евра. За шминку, са попустом наравно, певачица даје 50 евра по шминкању. Десет таквих услуга стаје 500 евра. Да резимирамо - само шминка и фризура певачицу месечно кошта око 900 евра.

Pevačica
Певачица / Извор: Профимедиа

ТРОШКОВИ ВЕЗАНИ ЗА ДЕЦУ - 3.000 евра

Малишани познатих углавном похађају приватне школе где се друже са децом исто тако познатих личности па међу њима нема разлике. За основну школу тинејџерке певачица мора месечно да издвоји 2.000 евра док је јаслице за бебу коштају 400 евра. Како је њено радно време незгодно јер наступа ноћу, дадиљу са продуженим радним временом плаћа 500 евра месечно. Пелене за бебу стају 8.000 динара месечно уз трошкове влажних марамица, крема и козметике то "изађе" на 100 евра. Гардеробу и обућу нећемо рачунати у овај трошак јер је то "променљива" категорија од месеца до месеца.

ТРЕТМАНИ ТЕЛА, ТРЕНИНЗИ И ШОФЕР - 1.440 евра

Поремећен ритам живота сваке певачице због тога што ноћу раде, а дању спавају, изискује додатне трошкове третмана лица, антицелулит масаже, терапеутске масаже и личног тренера. Њу масаже на које иде десет пута месечно коштају 600 евра док за личног тренера издваја 200.

Рекли су да ће га стићи КЛЕТВА због сече ХРАСТА на Коридору 11: Где је сада дрвосеча који је исекао НАЈПОЗНАТИЈЕ ДРВО у Србији

Надоградња ноктију два пута месечно је кошта 40 евра док за третмане лица издваја 100 евра. Шофера који је вози на наступе, како не би села за волан уморна, певачица плаћа 500 евра. Он јој уједно помаже да довезе децу из школе и вртића када она не стиже, али и да је вози када иде на неки пријем.

ПОТРОШАЧКА КОРПА - 1.700 евра

Просечна потрошка корпа у Србији је око 70.000 динара, али је то у случају јавних личности увећано за многобројне друге трошкове. Рачуни које певачица плаћа на месечном нивоу износе 17.000 динара за стан и око 15.000 динара за два мобилна телефона јер често из иностранства зове у Србију због деце. Ту су још трошкови цигарета, којих на дневном нивоу попуши паклицу и по. Зато за овај порок месечно издваја 13.500 динара. Одласке у ресторан на ручак и вечеру са породицом и пријатељима ставићемо у ову категорију јер су чести.

Момчило је био најмлађи војник Првог светског рата: Из топа пуцао са осам година, а комунисти су хтели да га стрељају због Албанаца

Ако као јавна личност мора изабрати ресторан у којем је гости неће ометати аутограмима и фотографисањем, певачица мора платити ову интиму у луксузнијим ресторанима. На месечном нивоу овај мир плаћа око 600 евра, с озбиром на то да десет пута месечно сигурно обедује на оваквом месту, а рачуни јој не буду испод седам хиљада динара.

ОСТАЛИ ТРОШКОВИ - 20.000 евра за песму и спот

Чини се да људи виде само једну страну медаље када су певачице у питању па им њихов посао делује примамљиво. Међутим, иза момента када она сређена од главе до пете запева на бини стоје сати рада, али и испражњен новчаник. Добар текст и песма коштају око 10.000 евра док исто толико певачица мора да издвоји за снимање спота код човека који важи за једног од најбољих. Цене авио карата, горива и трошкови бенда само повећавају њене издатке када иде на тезгу, где најчешће сама плаћа хотел у којем одседа.

ШОПИНГ и СИЛИКОНИ - тајна

У трошкове које је тешко подвести под месечне јер немају континуитет су шопинг, који је певачици пасија, нарочито када оде на тезгу негде ван Србије. Прилику да купи себи крпице, као и деци, не пропушта. Ту су још путовања, разне поправке по кући за које плаћа мајсторе, реновирања и намештај. Одласци у приватне клинике што због здравља, што због силикона који морају да се одржавају само су додатни трошкови ове јавне личности.

Пратите нас на нашем Инстаграм профилу Србија Данас.

 

}