Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ИСПОВЕСТ СРПКИЊА И ХРВАТИЦА КОЈЕ "РАДЕ" У ДУБАИЈУ: "Сви само желе ЛЕПО МЕСО, али у томе НЕМА НИШТА ЛОШЕ..."

10.08.2019. 11:41
Пише:
Србија Данас/100посто.хр
bogati Arapi
богати Арапи / Извор: Профимедиа/илустрација

Под маском хостесирања и манекенства, проституцијом се у данашње време бави се све више младих девојака.

Пре коју годину међу домаћим старлетама било је модерно да се похвале послом у Дубаију. Али, већином су девојке с озбиљнијим манекенским каријерама отворено говориле да се ту није радило о неким конкретним пословима него више о дружењима с богатим арапским шеицима који су то добро плаћали.

Неморалне понуде згодне жене добијају на сваком кораку, а оне мало пољуљанијег морала лако понесу понуде вртоглавих износа и очара их "елитино" друштво и луксуз којим су окружене.

Дубаи, иако познат по строгим законима, идеално им је плодно тло за, према њиховим критеријумима, лаку зараду без пуно муке, а далеко од очију знатижељне породице и пријатеља.

"Хајде, душо, немам читаву ноћ" Познато летовалиште пуно ПРОСТИТУТКИ, услуге су 300 ЕВРА, а ево како их ЗАВОДЕ

"Хајде, душо, немам читаву ноћ" Познато летовалиште пуно ПРОСТИТУТКИ, услуге су 300 ЕВРА, а ево како их ЗАВОДЕ

"Дођи на масажу, а онда добијаш и негу и с*кс": Власница козметичког салона развила ДУПЛИ БИЗНИС

"Дођи на масажу, а онда добијаш и негу и с*кс": Власница козметичког салона развила ДУПЛИ БИЗНИС

ПЕРВЕРЗНИ АРАПИ ОБОЖАВАЈУ СРПСКЕ СТАРЛЕТЕ! Оне им испуњавају БОЛЕСНЕ ЖЕЉЕ, огласио се ЊИХОВ МАКРО

ПЕРВЕРЗНИ АРАПИ ОБОЖАВАЈУ СРПСКЕ СТАРЛЕТЕ! Оне им испуњавају БОЛЕСНЕ ЖЕЉЕ, огласио се ЊИХОВ МАКРО

Једна од њих, 24-годишњакиња из Загреба, испричала је за медије како ствари функционишу у том свету.

- Одрасла сам у породици средње класе. Ишла сам у "елитну" гимназију где је екипа већином била богата па сам некако преузела њихов стил живота. Одувек ми је важно да се добро обучем, имам скупе ципеле јер, реално, такве су и много квалитетније, а не видим зашто бих носила смеће. Волим луксуз, од пубертета се крећем у друштву које има новац. Било ми је јако тешко кад би другарице отишле на скијање, а ја бих као јадница трунула кући. Почела сам одмах након средње школе да радим, иако сам уписала приватно економију. Конобарисала сам, хостесирала, радила анкете. Што год треба, само да зарадим. Хтела сам да имам свој новац за своје уживање - рекла је ова девојка из Загреба. 

- Родитељи су били срећни, нису ме никад гњавили да дајем за режије или слично, тако да је мој новац био само мој. И на факсу сам остала у кругу својих богатих пријатеља и нисам се пуно издвајала ни по чему. Једино можда по томе што сам имала мање слободног времена. На другој години сам се спријатељила с мојом тренутно најбољом пријатељицом с којом сам и сад у Дубаију. Отишле смо прошле године. Она је имала комшиницу која је тамо била годину дана и добро се снашла. Причале смо пуно о томе, маштале... Кад сам дала задњи испит рекла сам својима да одлазим из Хрватске до даљњег. Мами је, наравно, и данас жао што сам отишла јер сам јединица, а тата је океј са тим - наставља она своју исповест.

Dubai
Дубаи / Извор: Профимедиа

- Пријатељица и ја смо нашле посао, не бих говорила шта радимо да ме неко не препозна, али се ради о нормалном канцеларијском послу. Занимљиво је да је тамо први радни дан недеља, али и даље остају два дана у седмици слободна па сам се на то лако навикла. Дубаи је скуп град, и новац се брзо троши, али пријатељица и ја имамо циљ и не трошимо изван својих могућности. Тамо смо искључиво дошле да уштедимо и забавимо се. Имамо мали стан, али се добро слажемо и није нам то проблем. У Хрватској пола плате оде само на храну, а у Дубаију то баш и није тако, основне су намирнице много јефтиније.

- Рента једнособног стана износи од 65.000 до 80.000 дирхама, односно од 13 до 16 хиљада евра годишње. Просечна је плата Балканаца у Дубаију од четири до шест хиљада евра, или од две до три хиљаде ако послодавац плаћа стан. Наравно, многи зарађују и више, ми смо обе тек на почетку. Прилично смо досадне, заправо, кад овако причам о нашим уобичајеним данима, али кад падне ноћ онда почиње оно зашто смо заправо тамо. Тамо постоје бројни клубови и потпуно је нормално да ти приђе фрајер и понуди новац за дружење. У почетку ми је то било помало и смешно, а онда сам то схватила као своју предност. Скоро испада да су све жене које нису туристкиње тамо као на послужавнику. А мушкараца има свакаквих, али из мог искуства већином су углађени и прилично богати.

Devojke igraju u klubu
Девојке играју у клубу / Извор: Профимедиа

- Иначе, земља је страшно строга, дословно се не смеш пољубити на улици, о алкохолу да не причам, али сва та правила не постоје у ноћном животу. Власт се очигледно прави луда и затвара очи на све. Све је понуда и потражња. А потражње има.. Наравно да ми помаже што сам манекенски тип, држим до себе, идем редовно у теретану. Изглед никада никоме није одмогао. Зато се преко ноћи претварам у фаталну лепотицу. Ако ћемо реално - богати туристи, богати пословњаци, сви само желе лепо месо. То звучи одвратно сексистички и некад ми је одвратно све то, али има и своју добру страну. Пријатељица и ја живимо лудо као никад, пијемо најскупља пића, добијамо предивне поклоне, невероватан накит, хаљине... Уопште немам осећај да радим нешто лоше и то никако не бих назвала проституцијом него узајамним задовољством. Није да ме неко тера на то. Сама сам свој газда и то је моје тело - наставља своју исповест девојка из Загреба.

СТРАШНА ИСПОВЕСТ СРПСКИХ ТУРИСТА: Лопови имају НИКАД ОПАСНИЈУ ЦАКУ за ПЉАЧКАЊЕ НАШИХ ЉУДИ - ПАМЕТ У ГЛАВУ

СТРАШНА ИСПОВЕСТ СРПСКИХ ТУРИСТА: Лопови имају НИКАД ОПАСНИЈУ ЦАКУ за ПЉАЧКАЊЕ НАШИХ ЉУДИ - ПАМЕТ У ГЛАВУ

УПОЗОРЕЊЕ ВОЗАЧИ! На Хоргошу колона возила три километра, чека се пет сати!

УПОЗОРЕЊЕ ВОЗАЧИ! На Хоргошу колона возила три километра, чека се пет сати!

"Само да ти кажем да сам ти ПЛАТИО ОПЕРАЦИЈУ..." Послушајте како је Бојан изненадио БОЛЕСНОГ ДЕЧАКА (ВИДЕО)

"Само да ти кажем да сам ти ПЛАТИО ОПЕРАЦИЈУ..." Послушајте како је Бојан изненадио БОЛЕСНОГ ДЕЧАКА (ВИДЕО)

- Чувам се, кондом је обавезан, другарица и ја имамо своја правила којих се држимо. Неколико пута су ми се типови враћали и по неколико пута, па питају адресу. Њу им никад не дајем. Понекад се само морам јако контролисати да се не заљубим, јер су неки предобри. Само ми још треба да патим за неким. Нисмо ми једине, има гомила наших цура које то раде, некад се шокирам кад чујем наш језик или српски у неком мраку клуба. А знам понеке да сретнем и на плажи. Има их свакаквих, а неке су као и ја високо образоване.

- Свима нам је заједничко да нам се не да трунути кући. Знам да су неке нашле и фрајере с којима су сад у вези. Једна познаница се баш недавно удала за Арапина. Старији је десетак година од ње, али у одличној форми. Као бонус му је што има новаца да боли глава. Нек' јој је са срећом. За сад ми је план с уштеђевином се вратим у Хрватску и купим неки стан, да не гинем у кредиту. Али можда и ја неког упознам, ко зна каква ми је судбина - завршава своју исповест ова Загрепчанка. 

НАЈВРЕЛИЈИ ДАН У БЕОГРАДУ: На Звездари измерено "само" 30, а у овој улици ПАКАО ОД 45 СТЕПЕНИ! (ВИДЕО)