Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ИЗБАЦИТЕ ОТРОВЕ ПОСЛЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ: Савет стручњака против нежељених ефеката после имунизације

30.01.2021. 07:36
Пише:
Србија Данас/Српски телеграф
Vakcinacija
Вакцинација / Извор: Shutterstock

За оне који нису љубитељи разних препарата препоручује се и нар као ризница здравља

Фармацеут и homeopata Снежана Јовић каже да је највећи проблем што ми реално не знамо шта садржи вакцина против короне. Не постоје докази да ова вакцина садржи живу, али постоје препарати, као што је туја, који се користе после сваке вакцине, па и против короне.

БЕБИ ОД ТРИ МЕСЕЦА ДЛАКА УМАЛО ОТКИНУЛА ПРСТ! Невиђена драма, отац дечака испричао потресне детаље о незгоди (ФОТО)

БЕБИ ОД ТРИ МЕСЕЦА ДЛАКА УМАЛО ОТКИНУЛА ПРСТ! Невиђена драма, отац дечака испричао потресне детаље о незгоди (ФОТО)

ПО МАГЛИ И СНЕГУ ВАЖЕ ДРУГАЧИЈА ПРАВИЛА: Све ћуди Старе планине - спасиоци упозоравају!

ПО МАГЛИ И СНЕГУ ВАЖЕ ДРУГАЧИЈА ПРАВИЛА: Све ћуди Старе планине - спасиоци упозоравају!

ДЕСИЛО СЕ ОНО ОД ЧЕГА СМО СТРЕПЕЛИ! Српски доктор открио: "Породице нам се враћају ЗАРАЖЕНЕ"

ДЕСИЛО СЕ ОНО ОД ЧЕГА СМО СТРЕПЕЛИ! Српски доктор открио: "Породице нам се враћају ЗАРАЖЕНЕ"

- Туја је homeopatski препарат који се узима после било које вакцине. Узима се три дана по једна куглица између оброка, односно пола сата пре или пола сата после јела - каже Снежана.

Лековита глина

Она истиче да је проблем код ковида-19 што болест подиже тешке метале у организму и ту може да помогне протокол код детоксикације тешких метала.

- Прво и основно што може да помогне јесте бела глина јер је негативно наелектрисана и вуче све позитивно наелектрисане јоне тешких метала и подстиче њихово избацивање из организма. Третман белом глином траје три недеље. Сваке вечери размути се једна кашичица глине (обавезно се користи дрвена кашика) у шољи воде и остави до ујутру. Првих седам дана на празан желудац се пије само вода, док се талог глине баца. После тога може да се попије и глина заједно с водом. Уколико пијете неке лекове не треба их узимати првих сат времена након коришћења глине - каже Јовићева.

Нар ризница здравља

За оне који нису љубитељи оваквих препарата Снежана препоручује нар, ког у ово време има доста у продавницама и по пијацама.

- Нар је ризница здравља, воће изузетно богато витамином Ц, а није тако кисео као цитруси. Он подешава на оптималан садржај естрогена у организму, делује на снижавање холестерола, што потврђују и клиничке студије. Чист нар у бобицама има изузетне бенефите по људско здравље, свима је доступан и треба га користити у исхрани што више.

Од ајувердских препарата Снежана препоручује прах од ашлаганде.

- У питању је прах од корена ашлаганде, који јако добро детоксикује организам после хемиотерапије и радиотерапије, па се препоручује онколошким пацијентима. Он је адаптоген и препоручује се да би се организам подесио и адаптирао на све нове ствари и промене. Једна кашичица праха ашлаганде се скува у два и по децилитра биљног млека или воде. Пусти се да ври десетак минута док се не укува допола. Када се течност прохлади, додаје се кашичица меда, цимет или мускатни орашчић, и то се попије увече - рекла је Снежана.

Свети босиљак

Како истиче, ашлаганда првенствено делује на снижавање кортизола, који се повећава услед стреса и има јак детоксикујући ефекат на организам и зато се препоручује онколошким пацијентима.

- Препоручујем и употребу етарског уља тулси, односно светог босиљка. Он има чак 80 посто угљенола, као што има каранфилић, и он помаже у детоксикацији. Може да се удише, маже, да се пије, и то од једне до две капи ујутру и увече у кашику меда и уз чај јер снижава холестерол. Третман траје пет дана - рекла је Јовићева.

detoksikacija
детоксикација / Извор: Профимедиа

За детоксикацију је користан активни угаљ и биокверцетин, који може да се набави у руској апотеци.

- Биокверцетин јако хелира, он скупља тешке метале у ту своју решетку. Природно биокверцетина има у луку и празилику, па их треба јести. То су капсуле или таблете и пије се три пута дневно. Руси то дају и интравенски и за неколико дана се човек буквално препороди. Ја препоручујем и клице броколија, које могу да се купе на Каленић пијаци. Потребна вам је, рецимо, 1/3 шоље клица које се прелију водом загрејаном на 60 степени и оставе се поклопљене десетак минута. Клице се умешају у салату и поједу. То је исто добро користити недељу дана.

Препоруке homeopata

1. Туја - homeopatski препарат који се узима после било које вакцине

2. Бела глина - подстиче избацивање тешких метала из организма

3. Корен ашлаганде - помаже у прихватању нових ствари у организму

4. Етарско уље тулси, односно свети босиљак

5. Биокверцетин - скупља тешке метале из организма

6. Клице броколија - добре су за детоксикацију организма