Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЈЕЗИВА ОБЈАВА СРПСКЕ АНТИВАКСЕРКЕ: Овако "чисти" организам детета, тврди да га је ИЗЛЕЧИЛА од аутизма!

24.02.2024. 10:13
Пише:
Србија Данас/Телеграф
Foto: Shutterstock
Фото: Shutterstock / Извор: Shutterstock

Родитељи деле "решење" за вакцине

- Глутатион је киселина која обара висок тестостерон након вакцине. Од ње сам направио чепиће које стављам сину у ректум већ 3-4 месеца. Смирио се - Овако гласи савет једног родитеља антиваксера који је у Фејсбук групи са својим истомишљеницима поделио "решење" за смањење тестостерона који се према његовим речима, повишава након вакцинације.

САВЕТ КОЈИ СПАСАВА ЖИВОТЕ: Мајстор открива како да за ДВА МИНУТА проверите да ли ГАС цури у стануEksplozija u Paraćinu

САВЕТ КОЈИ СПАСАВА ЖИВОТЕ: Мајстор открива како да за ДВА МИНУТА проверите да ли ГАС цури у стану

ДАНАС ЈЕ ВЛАСОВДАН! Празник посвећен Светом Власију, великом мученику, ево какви су обичаји и шта ПРВО да урадите (ВИДЕО)Sv Vlasije

ДАНАС ЈЕ ВЛАСОВДАН! Празник посвећен Светом Власију, великом мученику, ево какви су обичаји и шта ПРВО да урадите (ВИДЕО)

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА ОЛУЈНЕ УДАРЕ ВЕТРА: Температуре у дебелом плусу, али нема шта није најављено! У овим деловима биће прави ХАОСVremenska prognoza

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА ОЛУЈНЕ УДАРЕ ВЕТРА: Температуре у дебелом плусу, али нема шта није најављено! У овим деловима биће прави ХАОС

Овај човек појаснио је целу "процедуру" и саветовао остале родитеље како да и они направе поменуте чепиће и дају их својој деци. Овај родитељ тврди да је његов син наводно "пропричао" и "смирио се" после коришћења истих.

- Жива из вакцина се качи на пинеалну жлезду и поспешава лучење фсх који касније у тестисима лучи тестостерон (зато такво понашање). Висок тестостерон обара глутатион. Глутатион је главни антиоксидант у нашем телу, учествује у ћелијској абсорбцији доста витамина као и детоксикацију ћелије од тешких метала. Глутатион уништава желудачна киселина тако да се даје кроз иглу, најбоље у вену. Наравно то није била опција па сам се досетио да му дајем кроз ректум. Нашао сам на интернету калупе за чепиће као вагиналете. Направио смесу од витамина и глутатиона а база је кокосово уље јер се бас стегне у фризу. Моје дете је 3-4 месеца на томе. Смирио се, почео да прича, да се игра са играчкама по пар сати, значи пажња му је повећана баш баш, да спава и да једе. Толико је напредовао да дефектолог није могао да верује. Толико да је надмашио сва њихова очекивања и сада треба код логопеда. За месец дана ће 4 године мој син. Знам да је од вакцине јер је страшну реакцију имао. Јавите ако желите да видите како спремам те чепиће - написао је овај отац.

Foto: Facebook/Printscreen
Фото: Facebook/Printscreen / Извор: Фото: Facebook/Printscreen

Он је чак направио и Viber групу у којој поставља снимке процеса прављења чепића, те је позвао остале родитеље да се придруже и прате га у овом подухвату.

"Чисте" децу од вакцина непровереним методама 

Како смо већ писали, једна мајка јуче је у Фејсбук групи посвећеној антиваксерима потражила савет како да "очисти дете од вакцина", а у коментарима је уследило мноштво небулозних савета од којих подилази језа.

Тако, већина родитеља препоручује непроверене Фејсбук и Инстаграм налоге надрилекара који праве разне "шејкове", "напитке" и "течности", а које наводно чисте организам од тешких метала. Међу профилима који су најпопуларнији издвојила се једна жена, која чак тврди да лечи децу од аутизма! У својим објавама на Фејсбуку, она тврди да деца која болују од аутизма у свом организму поседују разне врсте паразита, дуге и по 10 цм, те родитељима даје разноразне савете како да се истих реше.

Аконто њених савета, једна мајка је на истој друштвеној мрежи поделила своје искуство и описала како се њено дете "излечило". Да цела ситуација буде још бизарнија, она је поделила фотографију столице свог детета, која је у облику глистица, објашњавајући да су то паразити који напуштају дететов организам.

- После две седмице антипаразитног програма ово у каки! Приметила сам да га сврби гуза... Пратила сам каку и данас ово! Да л је паразит ill глиста не знам, али сам пресретна да ми је дете ово избацило из себе. Већ прву седмицу антипаразитног програма приметила сам разлику у понашању код њега, а другу већ добили смо најмање 10 речи. Стално нешто понавља. Искрено нисам тако концентисана на говор колико ми је битно да ме разуме, то ми је сад важније. Јер уз разумевање потичу и речи од њега. У вртићу је супер, васпитачице га баш воле. Неки дан долазим и кажу ми он је дошао до чесме и реко ВОДА. Сви су скакали од среће. Почео је да се дружи са вршњацима, допушта им њихову близину. У среду кад сам га покупила из вртића играо је кошарку. Ушла сам у игралиште, очи су ми одмах ишле ка жбуну, јер воли да посматра жбуње. Али он није био ту, већ је играо кошарку... Тако мало мени значи пуно. Хвала. Извештаваћу вас даље о нашем успеху - написала је ова мајка уз фотографију дечије столице.

5 нових "нуспојава" према антиваксерима

Како наводи већина родитеља, најчешће "нуспојаве" након вакцинације су промене расположења код деце, те се јавља и хиперактивност, интензивне емоције попут, беса, али и висок тестостерон, као и немогућност говора и инвалидитет.

Највећи број родитеља хвата се за испољавање јаких емоција код деце, те за то криве вакцине. Ипак, емоције које описују потпуно су нормална ствар како код деце, тако и код одраслих људи. Како појашњавају психолози и психијатри широм света, тантруми су један од најчешћих облика проблематичног понашања мале деце, са тенденцијом опадања њиховог интензитета како дете стари. За мало дете, напади беса могу се сматрати нормалним, па чак и мерилима развоја снаге карактера.

Мирољуб Петровић без коментара

Поводом нових тврдња родитеља о "нуспојавама" контактиран је и Мирољуба Петровића који је у јавности познат као радикални антиваксер, који не само да се противи вакцинацији већ и многим другим спасоносним методама у медицини.

Ипак, Петровић је на питање о тврдњама појединих родитеља спустио слушалицу.

Подсетимо, Петровића је контактиран и након смрти четири бебе од великог кашља у Београду, на шта је рекао да "нема шта да изјави".

Извор: Србија Данас/Телеграф/Јелена Стефановић/Пренела: Т.М.