Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

МИСТЕРИЈА ПОСЛЕДЊЕГ АНИНОГ ПОЗИВА! Мајка у очају: Можда она зна где ми је дете

17.01.2023. 10:26
Пише:
Србија Danas/Nova.rs
Ana Volš
Ана Волш / Извор: Фото: Facebook/Ana Walshe

Миланка Љубичић (69), мајка Ане Волш (39), рођене Београђанке којој се сваки траг изгубио 1. јануара у граду Кохасета у Масачусетсу, наводи да ни после 16 дана нема нових детаља о нестанку своје ћерке, да је нико није контактирао али и да гаји наду да ће је ћерка позвати сваког часа. Миланка открива досад непознате детаље из живота ћерке, али и кога би све требало испитати поводом евентуалних сазнања о целом случају.

Анин нестанак постао је планетарна прича коју прате многи светски медији, а друштвене мреже затрпане су молитвама да ова прича има срећан крај.

Миланка је већ данима неутешна, стрепи од нових информација, али се и нада да ће је ћерка сваког тренутка позвати и да се ова ноћна мора завршити.

КРВ НА ТЕСТЕРИ, АЛИ И ТЕПИХУ! Полиција открила нове детаље о Ани Волш: Недостаје нам тело

КРВ НА ТЕСТЕРИ, АЛИ И ТЕПИХУ! Полиција открила нове детаље о Ани Волш: Недостаје нам тело

БРАЈАН ИМАО ПОМАГАЧА? Све очи упрте у њу - Волш није помињао да је долазила у кућу, испливали нови трагови (ФОТО)

БРАЈАН ИМАО ПОМАГАЧА? Све очи упрте у њу - Волш није помињао да је долазила у кућу, испливали нови трагови (ФОТО)

ЗАШТО ЈЕ БРАЈАН ВОЛШ ЗАПРАВО У ЗАТВОРУ?! Када је изрекао ову лаж, полиција га одмах сместила иза решетака

ЗАШТО ЈЕ БРАЈАН ВОЛШ ЗАПРАВО У ЗАТВОРУ?! Када је изрекао ову лаж, полиција га одмах сместила иза решетака

- Не могу да спавам данима. Стално мислим на ћерку. Пијем и лекове за смирење, али ни они не помажу. Чекам да ми се јави. За то време, новине и новинари износе ствари и закључке, па помишљам да они знају много више од мене као њене мајке - наводи неутешна Миланка и додаје:

Мајка нестале Ане наводи да је нико од надлежних органа, ни америчких ни српских, није контактирао. Сматра да би требало испитати Брајанову мајку Дајану, након што је уснимљена испред куће Волшових и то у данима нестанка Ане.

Истиче да јој је то чудно из једног разлога.

- Њих две нису ни контактирале, чак се ни ја нисам упознала са њом када сам први пут отишла код њих. Брајан нема ближу родбину осим мајке, јединац је. Можда она жена нешто зна, можда зна где ми је дете - каже саговорница.

Иако је више пута напоменула да не зна да су њена ћерка и зет имали проблеме, Миланка је раније испричала да јој се ћерка неколико пута у последње време пожалила на начин њеног и Брајановог живота.

- Не могу да поверујем да би он могао да науди мојој Ани. Волели су се. Никада нисам видела ништа чудно, неуобичајено. Ни Ана ми се никада није пожалила. Једино што је много радила, била је амбициозна и вредна. Пре неколико месеци ми је преко телефона рекла да јој се смучило више да константно путује и да је желела да децу поведе са собом јер је природно да деца буду са мајком. У новембру ми је исто то поновила када је дошла за Београд. Била је преморена од свега тога - рекла је она тада.

Миланка се поново осврће на 25. децембар и мистериозни ћеркин позив.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

- Тог 25. децембра ми је стигла необична порука, није личила на Ану. Сада, када се сетим те поруке, није ми јасно шта се то тамо догодило, зашто ју је послала. Затражила ми је да сутра дођем у Америку - каже Миланка и додаје да је одмах ћерки рекла да је то немогуће.

Анина мајка се враћа и на позив ћерке, непосредно пре Нове године.

- Легла сам да спавам, а тек после сам видела пропуштени позив. Исте вечери Ана је звала и старију сестру Александру која живи у Канади, али је и она спавала и није чула телефон. Звала је и куму, овде у Београду, али ни кума се није јавила јер није чула телефон због гласне музике - каже неутешна Миланка.

Кључни датум 25. децембар

Испред породичног дома Анине мајке, рођак породице Љубичић открио је нове детаље.

- Није без разлога она звала мајку 25., мало након што јој се пожалила на Брајана и то да јој недостају деца. Вероватно је звала мајку као испомоћ, како би узела децу, развела се од Брајана и отишла у Вашингтон. Међутим, можда су уочи Нове године мало попили, можда и закачили и Ана му је рекла какве су јој намере - каже саговорник.

Како додаје, иако сви верују да је Ана жива, превише је дана колико нема никаквог трага.

Подсетимо, Ани Волш се изгубио сваки траг у ноћи између 31. децембра и 1. јануара. Њен супруг Брајан Волш пријавио је њен нестанак тек три дана касније. Истрагом је утврђено да је он опструисао истрагу, а у подруму куће пронађени су трагови крви и крвав нож. Такође, на сметлишту су пронађене крваве крпе и тепих, те америчка полиција сумња на најстрашнији сценарио.

Брајан Волш се налази у истражном затвору, а према најновијим информацијама он ће поново бити саслушан пред судом 9. фебруара. Тада ће бити одлучено и да ли ће му бити продужен притвор.

Све вести о несталој Српкињи Ани Волш читајте кликом ОВДЕ.