Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

НАЈБОЉИ ГРЧКИ ХОТЕЛИ ПО НАЈПОВОЉНИЈИМ ЦЕНАМА!

09.08.2019. 09:53
Пише:
Промо
Athos Palace Hotel 4*
Athos Палаце Хотел 4* / Извор: Фото: Промо

Туристичка сезона је у пуном јеку па ако још увек нисте отишли на летовање, сада је прави тренутак! „Travelland“ је за вас спремио понуде које се не одбијају: широк избор луксузних грчких хотела уз попусте до чак 60%.

Туристичка сезона је у пуном јеку па ако још увек нисте отишли на летовање, сада је прави тренутак! „Travelland“ је за вас спремио понуде које се не одбијају: широк избор луксузних грчких хотела уз попусте до чак 60%.

Одмор из снова без сумње је загарантован у Порто Carras хотелима. Хотелски комплекс Порто Carras у Неос Мармарасу један је од највећих и најлуксузнијих комплекса, не само Грчке, већ читаве Европе! Комплекс поседује сопствену марину, велику приватну плажу дужине око 2км, терен за голф, језеро, СПА, хелиодром, позориште, биоскоп, подрум најбољих вина са винотеком, услове за бављење свим класичним и воденим спортовима, кафиће, дискотеке и барове, базене, фитнес центре и бројне друге могућности да свој одмор учините незаборавним. Изаберите један од луксузних хотела овог велелепног комплекса: Порто Carras Sithonia или Порто Carras Мелитон и уживајте уз цене снижене до 52%!

Porto Carras Sithonia
Порто Carras Sithonia / Извор: Фото: Промо

Гранд Отел 4* је хотел са најбољом локацијом у Ханиотију: смештен је у центру, на самој плажи, поред градског парка. Састоји се од две зграде између којих је паркинг. Располаже сопственом плажом и базеном и нуди изузетну услугу ресторана, бара, снацк-бара на плажи, wifi интернет. Собе су опремљене радиом, телефоном, фрижидером, клима-уређајем и све имају балкон са погледом на море или двориште. Уз попуст до чак 47%, 7 ноћи на бази полупансиона за двоје одраслих и двоје деце до 12 и 6 година можете обезбедити по цени већ од 509€! 

Grand Otel 4*
Гранд Отел 4* / Извор: Фото: Промо

Гранд Вицториа Хотел 2* налази се око 400 м од центра Ханиотија и 350 м од плаже. Хотел има башту и мали базен, ресторан, бар. Смештен је на мирној локацији и идеалан за опуштање. Све собе поседују клима уређај, сателитску телевизију, телефон, терасу и купатило, док неке имају и чајну кухињу. И за овај хотел је актуелан попуст до 47%, па 7 ноћи на бази полупансиона за двоје одраслих и двоје деце до 12 и 6 година можете платити само 396€!

Grand Victoria Hotel 2*
Гранд Вицториа Хотел 2* / Извор: Фото: Промо

Између Касандре и Ситоније, у Псакудији, прекопута пешчане плаже налази се Cronwell Сермилиа Ресорт 5*. У одличној храни можете уживати у два ресторана, од којих се један налази на крову и пружа прелеп поглед на море, а уз омиљено пиће се можете опустити у неколико барова. Ту су и: бесплатан паркинг, базен, клуб за децу, део за релаксацију са библиотеком, спа центар са сауном, jacuzzi, хамам. За љубитеље спорта ту су теретана, спортски терени, као и спортови на води. У овом хотелу су за вас спремни попусти до 52% па се цене за 7 ноћи уз all инцлусиве услугу за двоје одраслих крећу од 779€!

Cronwell Sermilia Resort 5*
Cronwell Сермилиа Ресорт 5* / Извор: Фото: Промо

Cronwell Платамон Ресорт 5* се налази на плажи између Платамона и Неи Порија и један је од најлепших и најпосећенијих породичних хотела у овој регији. Хотел је идеалан за породице са децом, поседује дечје игралиште и све потребне пратеће спортске и рекреативне садржаје за децу. Гостима су на располагању и: ресторани и барови, паркинг, сала за конференције, бесплатан wi-fi интернет у јавним деловима хотела, бесплатне лежаљке на плажи, базени и бројни спортски садржаји. Посебно се издваја велики Спа центар који нуди јединствено велнес искуство. И за овај луксузни хотел актуелан је попуст до 52%!

Cronwell Platamon Resort 5*
Cronwell Платамон Ресорт 5* / Извор: Фото: Промо

На зеленилом богатој падини у околини Трипитија налази се Alexandros Палаце Хотел 5*. Овај изузетно леп, пријатан и комфоран хотел “village” типа састоји се из десетак мањих објеката и поседује приватну плажу, велнес центар и тениски терен. Гостима су на располагању масаже и козметички третмани у хотелском спа центру, који обухвата хидромасажну каду, затворени базен и парно купатило. Понуда хотела укључује такође отворени базен и одвојени базен за децу. Уз попуст до 22%, 7 ноћи на бази полупансиона за двоје одраслих и дете до 12 година можете обезбедити по цени већ од 486€!

Alexandros Palace Hotel 5*
Alexandros Палаце Хотел 5* / Извор: Фото: Промо

Аристотелес Beach Хотел 4* је шармантни хотел смештен у мирном делу Атифоса, идеалан за опуштајући одмор. Налази се на узвишењу са кога се пружа прелепи поглед на море и приватну плажу, која је удаљена око 300 м, а до које се стиже мостом (преко улице), степеницама или панорамским лифтом. Уз рецепцију отворену 24х и интернет конекцију, гостима хотела су на располагању: базен, ресторан, барови, мини маркет, терени за кошарку и тенис, шах, као и бесплатан паркинг. За овај хотел су актуелни попусти до чак 60%!

Aristoteles Beach Hotel 4*
Аристотелес Beach Хотел 4* / Извор: Фото: Промо

Г-хотелс је хотелски  комплекс који се налази на Касандри, недалеко од места Калитеа и у потпуности је покривен зеленилом, уређеним паркићима и спортским теренима. За Athos Палаце је актуелан попуст до 30%, а за Pallini Beach, Theophano Империал Палаце и Симантро Beach су актуелни попусти до 26%! 

Athos Палаце Хотел 4* је луксузно all инцлусиве одмаралиште, које садржи 6 тениских терена и олимпијски слатководни базен. Гостима је на располагању школа роњења, као и разноврсни спортови на води, као што су скијање на води, вожња кануа и роњење. Ту су и отворени и затворени базен, дечје игралиште и целодневна дечја анимација, терени за спортске активности... 

Athos Palace Hotel 4*
Athos Палаце Хотел 4* / Извор: Фото: Промо

Потпуно реновирани Theophano Империал Палаце 5* дао је потпуно нову димензију и квалитет ланцу Г-хотела. Истиче се својом иновативношћу и декоративношћу у погледу уређења соба. Гости овог веома луксузног хотела користе све садржаје и услуге целог комплекса: сопствену плажу, паркинг, базене, отворени биоскоп и позорницу, конференцијску салу, фитнес центар, сауну, масажу, барове, ресторане и још много тога.

Theophano Imperial Palace 5*
Theophano Империал Палаце 5* / Извор: Фото: Промо

Pallini Beach Хотел 4* се налази на сопственој плажи и састоји се из главне зграде и бунгалова. Богати доручак и вечера на бази шведског стола се служе у главном ресторану, освежења и коктели су доступни у баровима, а традиционална таверна је отворена целог дана и нуди јела грчке кухиње, укључујући свежу рибу и морске плодове.  Собе су климатизоване и садрже ТВ, фрижидер и сеф, а поједине собе имају удобан дневни боравак. Све смештајне јединице обухватају балкон или терасу са погледом на море, на базен или на врт.

Pallini Beach Hotel 4*
Pallini Beach Хотел 4* / Извор: Фото: Промо

Својим положајем у боровој шуми на великој пешчаној плажи са погледом на Солунски залив и Олимп истиче се Симантро Beach Хотел 5*. Поседује два велика и дечји базен, затворени базен, неколико разноврсних ресторана и барова, мини маркет, дечје игралиште, терене за спортске активности, услове за бављење спортовима на води, спа центар и бројне друге погодности. У савршеној тишини и са одличним садржајима, овај хотел представља прави избор за одмор са породицом или пријатељима.

Simantro Beach Hotel 5*
Симантро Beach Хотел 5* / Извор: Фото: Промо

Заинтересовани могу извршити резервације у туристичкој агенцији „Travelland“, на адреси Добрачина 43, у Београду а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/. За најактуелније понуде, додајте нас на друштвеним мрежама Facebook и Инстаграм.