НИКАД НЕ БИСТЕ ПОГОДИЛИ: Светска част за ОВУ СРПСКУ НАМИРНИЦУ!
А код нас и није нешто хваљен и слављен
23.10.2019.
13:26
Коментари (0)
Готово да нема куће у којој се у Србији не спрема проја, а највише се једе уз подварак, као и уз кајмак. CNN ју је уврстио на своју листу најбољих хлебова на свету, а описују је речима: "Топле коцке, српска проја или кукурузни хлеб, у тој земљи се највише једу уз домаћи специјалитет, сарму".
Проја се традиционално прави од кукурузног брашна, мада данас домаћице имају различите рецепте, па у њих додају и друга брашна, али и додатке попут шунке, лука, сира... и праве такозване пројице.
На листи су се, поред наше проје, нашли и француски багет, италијанска погача ћабата, мексичке тортиље, турски ђеврек симит.
Рецепт који се користи већ деценијама: Избацује све токсине из црева и обнавља кожу!

Рецепт који се користи већ деценијама: Избацује све токсине из црева и обнавља кожу!
Обим струка и масне наслаге: Вше од естетског проблема

Обим струка и масне наслаге: Вше од естетског проблема
КУРКУМА КАО ЛЕК ПРОТИВ АНЕМИЈЕ: 7 рецепата који ће вас препородити!

КУРКУМА КАО ЛЕК ПРОТИВ АНЕМИЈЕ: 7 рецепата који ће вас препородити!
ПУЦАЋЕТЕ ОД ЗДРАВЉА: Ове јутарње навике доприноце ВИТАЛНОСТИ организма!

ПУЦАЋЕТЕ ОД ЗДРАВЉА: Ове јутарње навике доприноце ВИТАЛНОСТИ организма!
НИЈЕ САМО ШАРГАРЕПА: Ево које намирнице су јако ДОБРЕ за ВИД!

НИЈЕ САМО ШАРГАРЕПА: Ево које намирнице су јако ДОБРЕ за ВИД!