Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПЕТ ПИШЕМ, ПАМТИМ ДВА: Збир датума рођења говори о вашем карактеру

29.09.2018. 07:09
Пише:
Србија Данас
Kalendar
Календар / Извор: Профимедиа

Знате ли напамет који је ваш број рођења?

До броја рођења долази се прилично лако – ако сте прошли оне прве разреде основне школе у којима се учи сабирање.

Дакле, саберете датум рођења и – то је то. Примера ради, за особу која је рођена 02.12.1978. године, број рођења ће бити: 1978 12 2 = 1992. Саберете потом и те цифре (1 9 9 2) и дођете до броја 21, чији је збир цифара 3. Дакле, број рођења ове особе је тројка.

Спавао са више од 6.000 жена?! УМРО Казанова 21. века. Да ли је ОВО НАЈБОЉА смрт? (ФОТО)

Наталија у ТЕГЛИ КИСЕЛИЛА ЉУДСКЕ остатке! Претпоставља се да припадају Јелени (35) (ФОТО, ВИДЕО)

Тај број доста говори о вама, саберите га и пронађите се у опису.

Број 1 - Покретач

Увек сте оригинални, у Вашој је природи да доносите и извршавате нове идеје. Многи мисле да сте тврдоглави и арогантни, јер увек желите да све буде по вашем. Волите иницијативу и да сте у свему најбољи, па је место шефа за вас идеално – нарочито ако сте сами свој шеф. Ипак, покушајте да будете отвореног ума и схватите да су и идеје других некад добре или чак боље од ваших.

Познате јединице: Том Хенкс, Роберт Редфорд, Ненси Реган, Ракел Велч...

Број 2 – Миротворац

Ви сте рођени дипломата. Свесни сте туђих потреба и осећања па често мислите на друге више него на себе. Аналитичне сте, веома интуитивни и не прија Вам самоћа. Пријатељи и друштво су Вам важни јер Вас подстичу на успехе, али ипак, радије бисте били сами него у вези са неким ко Вам не дозвољава да будете потпуно своји. Природно сте стидљиви, па би требало да порадите на подизању самопоуздања како бисте се у свакој ситуацији слободно изразили.

Такви су и Бил Клинтон, Мадона, Вупи Голдберг, Томас Едисон, Волфганг Амадеус Моцарт...

Број 3 – Идеалиста

Идеалиста сте – креативни, друштвени, шармантни, романтични и опуштени. Започињете свашта, али не спроводите то до краја. Волите да су људи у Вашој околини срећни и даћете све од себе да им у томе помогнете. Баш зато сте омиљени у друштву. Ипак, научите да на свет и живот гледате мало реалније.

Слични су вам Бил Козби, Мелани Грифит, Салвадор Дали, Џоди Фостер...

Број 4 – Конзервативац

Ви се не бојите напорног рада, али волите ред и рутину. Осећајни сте и традиционални и обожавате да проводите време у природи јер осећате јаку повезаност са њом. Будите мало флексибилнији и мање строги према себи самима.

Баш као и Нил Дајмонд, Маргарет Тачер, Арнолд Шварценегер, Тина Тарнер, Опра Винфри...

Број 5 - Неконформиста

Истраживач који често упада у незгодне ситуације захваљујући знатижељи, ентузијазму и страсти коју гаји према ризиковању. Ви сте пуни питања и цео свет је за вас школа. Сматрате да се из сваке ситуације нешто може научити. Ипак, понекад застаните и размислите пре него што нешто учините. Потребно је да будете упознати са свим чињеницама пре него што збрзате закључак.

У Вашем друштву су Абрахам Линколн, Винсент ван Гог, Бет Мидлер и Хелен Келер...

Број 6 – Романтик

Потребно је да се осетите корисним, да бисте били срећни. Ви сте идеалиста са снажном потребом да се бринете о другима и помажете им. Породица вам је веома важна. Врло сте одани и за вас је створен посао учитеља. Волите уметност и музику. Одличан сте и лојалан пријатељ. Можда би било добро, међутим, да научите да разликујете шта можете да промените, а шта не.

Познате шестице: Алберт Ајнштајн, Џејн Симур, Мерил Стрип, Кристофер Колумбо...

Број 7 – Интелектуалац

У сталној сте потрази за скривеним информацијама и увек желите да проникнете у дубину свега што вас окружује. Осећања не управљају вашим одлукама, хладнокрвни сте. Преиспитујете све у животу, али не волите да други преиспитују вас. Никада не журите – полако и сталожено долазите до циља и то први. Волите тајне и технологију, па сте успешни у истраживачким занимањима.

Налик сте Шекспиру, Мајклу Џексону, принцези Дајани и Џоан Баез...

Број 8 – Велика "фаца"

Решавате све проблеме, професионални сте, понекад безобзирни, добро просуђујете и веома сте одлучни. Имате велике планове и волите да живите добро. Желите да имате контролу над другима, а све људе гледате објективно јасно им дајући до знања да сте Ви главни. Опустите се и сузбијте потребу за толиком контролом.

Фаца сте баш као и Барбра Стрејсенд, Џорџ Харисон, Џејн Фонда, Пабло Пикасо и Арета Френклин.

Број 9 – Забављач

Рођени сте забављач, пажљиви сте и великодушни. Спремни сте и последњу пару из џепа да извадите да бисте некоме помогли. Ваш шарм је неодољив, па за Вас нико није странац и лако се спријатељите са свима. Људима је понекад тешко да Вас схвате јер имате толико различитих карактеристика. Љубав је Ваш предуслов за успех у животу. Ипак, запамтите – не морате стало да се мењате и прилагођавате људима да бисте им били драги.

То су схватили и Харисон Форд, Ширли МекЛејн, Џими Картер и Елвис Присли.

Пратите нас и на Инстаграм профилу србијаданас.