Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

РАДНО ВРЕМЕ ЗА ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ: Детаљан списак - кафићи до 18х, до када раде продавнице, пијаце, апотеке?

30.12.2020. 14:09
Пише:
Србија Danas/Mondo.rs
Koronavirus, doček Nove godine
Коронавирус, дочек Нове године / Извор: СД/илустрација

Објављујемо радно време тржних центара, кафића, продавница, пијаца и других објеката у Београду

Влада Србије усвојила је у уторак одлуке Кризног штаба да ресторани и кафићи 31. децембра и 1. јануара раде до 18 сати, а прехрамбени објекти  и тржни центри до 20 сати. Кризни штаб је одлучио и да нигде неће бити организованог дочека Нове године нити репризе.

КАКВО НАС ВРЕМЕ ОЧЕКУЈЕ У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ? За дочек прави ролеркостер, после поноћи НАГЛИ ПРЕОКРЕТ

КАКВО НАС ВРЕМЕ ОЧЕКУЈЕ У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ? За дочек прави ролеркостер, после поноћи НАГЛИ ПРЕОКРЕТ

ТИХИ ХЕРОЈ НАЦИЈЕ У БОРБИ ПРОТИВ ПАНДЕМИЈЕ! Др Ђукић: Ако се заразите, то НИЈЕ смртна пресуда

ТИХИ ХЕРОЈ НАЦИЈЕ У БОРБИ ПРОТИВ ПАНДЕМИЈЕ! Др Ђукић: Ако се заразите, то НИЈЕ смртна пресуда

ЖАРИШТА У СРБИЈИ! Критично на ових СЕДАМ ТАЧАКА, да ли нашој земљи прете потреси?

ЖАРИШТА У СРБИЈИ! Критично на ових СЕДАМ ТАЧАКА, да ли нашој земљи прете потреси?

Првог јануара већина продавница са прехрамбеном робом неће радити, сви већи трговински ланци биће затворени током читавог дана. Биће затворени и сви спортски центри и објекти установа културе.

После 1. јануара угоститељски објекти могу и даље да раде до 20 часова, а продавнице са храном до 21.

Радно време апотека "Београд" у време новогодишњих и божићних празника биће измењено, па тако већина њих, осим дежурних, неће радити 1, 2. и 7. јануара.

Све апотеке ће 3, 4, 5. и 6. јануара радити по редовном радном времену.

Зелене пијаце - у четвртак , 31. децембра радиће уобичајено, од 6 до 19 часова, док 1. и 7. јануара неће радити.

Пијаце "Земун", "Баново брдо", "Беле воде" и "Душановац" 1. и 7. јануара радиће скраћено од 6 до 14 часова, док ће 02. јануара све зелене пијаце радити од 6 до 14часова.

beograd
београд / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Отворени тржни центар – Нови Београд (популарни "Бувљак") - 31 децембра радиће уобичајено, од 8 до 16 часова, док 1. и 7. јануара неће радити.

Пијаца "Душановац" продаја из возила – обављаће се 31. децембра до 19 часова, док 1. и 7. јануара неће радити, 2. јануара овај део пијаце радиће до 14 часова. Пијаца цвећа „Крњача“, - 31. децембра радиће уобичајено, од 8 до 19 часова, док 1. и 7. јануара неће радити. Пијаца "Палилула“ – 31. децембра радиће од 7 до 20 часова, док 1. и 7. јануара неће радити. Дана, 06. јануара пијаца “Палилула“ радиће од 07 до 18 часова.

Гаража на пијаци "Земун" 1.,2. и 7. јануара радиће од 00:00 до 24:00 часа, док гаража на пијаци "Зелени венац" неће радити 1. и 7. јануара.

pijaca123
пијаца123 / Извор: Профимедиа/илустрација

ЈКП "Паркинг сервис" неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града током новогодишњих и божићних празника – 1, 2. и 7. јануара.

Све јавне гараже, посебна и СМС паркиралишта биће непрекидно отворени током празника и радиће по уобичајеном систему наплате, док ће шалтери за рад са странкама у Таковској 31, Милешевској 51 и Краљице Марије 7 бити затворени у наведеном периоду.

Од 3. до 7. јануара и након Божића, то јест од 8. јануара, наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града, као и сви шалтери радиће по уобичајеном радном времену.

За Нову годину, 1 и 2. јануара, као и на верски празник Божић, 7. јануара, радиће дежурне поште. Поште на граничним и административним прелазима радиће нон-стоп, свих дана празника, осим пошта на Градини (од 7.30 до 18.30 часова) и Чукарки (од 7 до 18.30 часова). 

У петак, 1. јануара, радиће Главна пошта у Београду, Таковска 2 (од 7 до 21 час), и поште на граничним и административним прелазима.

Pošta
Пошта / Извор: Србија Данас

У Новом Саду ће 2. јануара радити шест пошта у "Универекспорт" објектима (Теодора Мандића 23, Футошки пут 93/ц, Балзакова 59, Бајчи Жилинског 4, др Светислава Касапиновића 10-14, Бранка Ћопића bb), и по једна пошта у "Универекспорт" објектима у Сремској Каменици, Руменки, Темерину, Каћу, Бачкој Паланки и Футогу (од 8 до 19 часова).

У Крагујевцу ће радити поште у ТЦ ,"Плаза” (од 10 до 20 часова) и ТЦ "Рода” (од 8 до 20 часова), у Зрењанину две поште у "Универекспорт" објектима (од 8 до 19 часова). По једна пошта радиће у Нишу и на Златибору (од 8 до 15 часова), Сомбору и Сремској Митровици (од 8 до 19 часова), Суботици (од 8 до 13 часова), у Панчеву (од 8 до 12 часова), Шапцу (од 8 до 14 часова), на Копаонику (од 9.30 до 20.30 часова), као и поште на граничним и административним прелазима.

У четвртак, 7. јануара, радиће Главна пошта у Таковској 2 у Београду (од 7 до 21 час), пошта у Суботици, Бајски пут 58 (од 8 до 12 часова), и поште на граничним и административним прелазима,

У четвртак 31. децембра и среду 6. јануара, поште са целодневним радним временом радиће скраћено, до 18 часова, осим Главне поште у Београду, Таковска 2, која ће радити до 21 час. Радно време пошта на граничним и административним прелазима се не мења.