Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

САВРШЕН СПОЈ ПРИРОДЕ И ЛУКСУЗНИХ УГОЂАЈА: Доживите Копаоник и лето са пет звездица

04.07.2022. 14:48
Gorski
Горски / Извор: Фото: Стефан Дикић

Да природа и луксузни угођаји иду руку под руку и да вам је за потпуни “ресет” потребно само неколико дана, још једном нам је на делу показао предивни Копаоник и његови ексклузивни хотели. Осетите и ви окрепљујући ефекат ове планине, кроз ваздух, мирисе, укусе и атмосферу три најбоља хотела на дестинацији.

Друго име за луксуз и несумњиво један од симбола Копаоника јесу његови ексклузивни хотели Гранд Копаоник, Viceroy Копаоник Србија и Горски Хотел & Спа. У јединственом путовању и авантури названој “Луксузни додир природе”, протеклог викенда приредили су медијима и својим верним гостима искуство за памћење. Зналачки су ускладили узбудљиве активности на отвореном и тренутке чистог опуштања у луксузним спа садржајима, зачинивши све то чаролијом укуса која настаје када се укрсте палице три најмоћнија шефа копаоничких кухиња. Гламурозном понудом и првокласном услугом, три најпознатија хотела испратили су сваку потребу својих гостију и пружили им одмор пун живота.

АВАНТУРЕ ВРЕДНЕ ПАМЋЕЊА

Копаоник је место великих открића, хуб за истраживање и авантуру – и право место да пронађете додатну енергију. Упознајте Митску планину - највећи природни гребен у овом делу Европе, истражите водопаде, шуме, речице, пешачке стазе, резервате природе, аутентична планинска села, археолошки локалитете. 

Попут гостију на узбудљивом путовању протеклог викенда, доживите и ви авантуру на точковима. На крилима адреналина, савладајте све препреке до неке од фантастичних локација које планина крије у својим недрима. Изаберите своје превозно средство – квад, електрични бицикл, сафари возило или се једноставно ослоните на сопствене ноге – све остало препустите природи и својим искусним домаћинима. За додатну магију и претварање копаоничких излетишта у хедонистичка искуства, Гранд Копаоник, Viceroy Копаоник Србија и Горски Хотел & Спа ће за вас организовати пикник у природи, дан пун активности, посету резервату европског јелена, обезбедити најбоље водиче који знају сваку тајну Копаоника и побринути се да вам је сваки детаљ на дохват руке. Избор овог викенда било је излетиште Барска река због разноликости и богатства вегетације и животињског света. На списак свог планинског летњег искуства, ставићете форагинг – брање печурака, лековитог биља и боровница, потрагу за тартуфима и вргањима, јогу у природи, уживаћете у јахању коња кроз бујне зелене крајолике, уживати у вожњи жичаром и гондолом, забавити се на породичном турниру у стреличарству, одважити се да испробате алпинизам, зип лине, летње скијање и још много тога, док ће ваши клинци уживати у одлично конципираним дневним истраживачким камповима у природи. 

Kopaonik
Копаоник / Извор: Фото: Андреј Нихил

БЕГ У СВЕТ ЧИСТОГ ЗАДОВОЉСТВА

Гранд Копаоник, Viceroy Копаоник Србија и Горски Хотел & Спа су беспрекорном организацијом активности и врхунским гостопримством освојили своје госте, а потом им разведрили мисли и обновили енергију снагом природе и луксузних спа садржаја. Отворени базени у окружењу које мирише на четинаре, идеалне температуре за излежавање на планинском сунцу, јединствени садржаји који доносе мир и опуштање, на изглед слични, али сваки посебан на свој начин. Ether Спа у хотелу Гранд Копаоник доноси право богатство садржаја и користи најбоље од природе – јединствене спа ритуале и учинковите ароматерапијске третмане. Луксузни спа центар хотела Viceroy пружа холистичка wellness искуства и драгоцене тренутке опуштања у пријатној, инспиративној и интимној атмосфери током целе године. Спа & wellness центар хотела Горски на Копаонику је извор животне енергије, где можете уживати и у ексклузивним премијум третманима и масажама за тело, као свежем планинском ваздуху на балдахинима уз ваш омиљени коктел на отвореном базену.

ТРИ РЕСТОРАНА У СВЕТСКОМ ГАСТРО ВОДИЧУ

Уживање у елегантним јелима и синергији заводљивих укуса, синоним су за гастрономску понуду хотелаГранд Копаоник, Viceroy Копаоник Србија и Горски Хотел & Спа. Савршеним спојем сезонских, домаћих и интернационалних јела, локалних сировина и модерне интернационале кухиње, померили су границе доброг укуса и донели нови дух у препознатљив планински амбијент. Свеже боровнице, купине, малине, вргањи и многе друге шумске делиције наћи ће се на вашим тањирима у једном од три изванредна ресторана  - Гарден Гастро Бар, Ла Писта и Пероко (једини ресторан азијске кухиње на планини), који је своје место добили у једном од најпрестижнијих гастрономских водича на свету - Гаулт & Millau. 

Замислите већ данас већ себе како испијате чашу вина на сунчаном приватном балкону са задивљујућим погледом на Панчићев врх или како с корпом пуном сезонске салате, чоколадних тартуфа, домаћег пецива и џемова кренете на сласни летњи пикник на сунцем окупаним падинама. Пронађите још неоткривену лепоту и уживајте у бескрајним авантурама лета, а три луксузна хотела понудиће вам ништа мање од савршенства – од комфора, беспрекорне услуге, луксузних спа садржаја, врхунских ресторана, садржаја за децу и организованих активности у природи. 

Постављајући лествицу угођаја високо, Гранд, Viceroy и Горски искусно су ускладили узбудљиве активности на отвореном, смела гастрономска искуства и тренутака чистог опуштања у спа садржајима и још једном су потврдили да је Копаоник лични рај на планини, од којег вас дели само једно - жеља за бегом у природу и животом на врху. Зато доживите и ви своје лето са 5 звездица, откријте предности планинског одмора на само неколико сати од кућног прага. Било да је ваш избор Гранд Копаоник који деценијама важи за један од најбољих српских хотела и симбол Копаоника или је то пак Viceroy Копаоник Србија - први луксузни хотел групе Viceroy Хотелс & Ресортс у Европи или  јединствено упаковани Горски Хотел & Спа – очекује вас искуство за памћење!