Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ ДЕВОЈКЕ ИЗ БЕОГРАДА: Тражила стан, а добила језиву понуду од 1.500 ЕВРА ЗА "ЈЕДНУ МАЛУ УСЛУГУ" (ФОТО)

08.11.2023. 21:02
Пише:
Србија Данас/Телеграф
stan
стан / Извор: Фото: Printscreen YouTube/GradnjaTV

Наставила је дописивање како би открила о чему се ту заправо ради, а онда су неке ствари постале очигледне.

Студенткиња стара двадесет и четири године поставила је оглас да тражи стан у Београду, а уместо стана добила понуду од које јој се желудац окренуо. Уместо стана понуђена јој је - проституција.

Селаковић посетио реновиране просторије Савеза инвалида рада Војводине (ФОТО)Nikola Selaković

Селаковић посетио реновиране просторије Савеза инвалида рада Војводине (ФОТО)

КУЛТУРА НЕ СМЕ ДА БУДЕ ОБОЈЕНА ШОВИНИЗМОМ Министар Вучевић о филму судије Мајића (ФОТО)majic

КУЛТУРА НЕ СМЕ ДА БУДЕ ОБОЈЕНА ШОВИНИЗМОМ Министар Вучевић о филму судије Мајића (ФОТО)

ОПРЕЗ! Турски хакери харају Србијом, познате личности мете напада, ОВЕ СТВАРИ ТРЕБА ДА ЗНАТЕ како бисте заштитили своју безбедностHakerski napad

ОПРЕЗ! Турски хакери харају Србијом, познате личности мете напада, ОВЕ СТВАРИ ТРЕБА ДА ЗНАТЕ како бисте заштитили своју безбедност

Студенткиња факултета у Београду требало је хитно да нађе стан у којем би живела од 1. новембра, те је поставила објаву у познатој групи за издавање станова. На Месинџеру јој се појавила порука чудног садржаја.

- Прошло је можда дан или два од те моје објаве и људи су ми писали на Месинџеру, било је доста порука и фотографија разних станова које су ми нудили. Јавио се неки момак да пита у ком делу Београда тражим стан, пошто ту информацију нисам навела у огласу, јер ми је било битно само да је добро повезан са остатком града. Тако сам му и одговорила и додала да ми је потребан стан на дужи период - почиње она причу за медије.

Како нам каже, тај момак јој је одговорио да има намештен стан за који ће да провери детаље, а потом јој је написао да има једну молбу за њу.

- Сад у суботу у Београд долази један дечко, гост. Потребна организација, обилазак града туристички, шетња, шопинг у тржним центрима, вечера и увече музика у клубовима, ресторанима. Гост остаје два дана у Београду. Дневни хонорар је 1.500 евра. Можеш ли шта видети или на препоруку и ако ти треба још детаља написаћу ти. За стан ти јавим свакако - порука је коју је добила од поменутог момка.

- Почела сам да читам поруку и мислила ајде можда је нека понуда за посао, јер је ипак студентска група била у питању, а представио је дечка који долази као "госта". Међутим како сам читала даље и дошла до шопинга и цифре од 1.500 евра, одмах ми је било јасно о чему се ради - објашњава која је, додаје, била у неверици.

Каже да није хтела да занемари ову поруку која је изазвала шок у њој и хтела је да сазна до које границе дрскости би ишао момак који је ко зна на колико адреса већ послао поруку истог садржаја разним девојкама.

Била је директна и кратко му је одговорила: "За шта се тачно добија хонорар и ко га исплаћује?"

poruke
поруке / Извор: Фото: Уступљене фотографије

- Дечко којег треба извести ће дати коверту - хонорар. Може се са њим све лепо договорити око изласка. Остави број да проследим да се дечко јави и све лепо питајте - одговорио јој је тај момак са Месинџера.

- Дала сам му службени број телефона и рекла да се девојка зове Миљана, измислила сам име и рекла му да је то моја познаница која ради као промотерка тако да је комуникативна и бави се и организацијом догађаја. То ми је прво пало на памет. Он је написао да је том мистериозном "госту" проследио број телефона и да каже измишљеној Миљани да је ступио у контакт преко мене. Убрзо ми је стигла порука и на Viber. - прича студенткиња. 

Мистериозни "гост" шаље поруке на Viberu

Тако се конверзација која се одвијала 18. октобра са овим момком ту завршава на неко време, јер јој се мистериозни "гост" јавио на Viberu, а томе се како каже није ни надала, јер је мислила да је све то нека шала и да тај мистериозни "гост" уопште и не постоји. Тако је наставила дописивање на Viberu са новом особом - мистериозним "гостом" из иностранства.

foto
фото / Извор: Фото: Уступљене фотографије

- Није имао фотографију на Viberu, само име. Број са којег ми је писао је био инострани - каже нам она.

- Здраво Миљана. Добио сам број у вези мог доласка у Београд. Надам се да нисам погрешио број. Драго ми је... - написао јој је он и потписао се на крају поруке.

foto
фото / Извор: Фото: Уступљене фотографије

Он јој је потом написао детаљан план. Рекао јој је да му треба ВИП услуга два дана и две девојке које би га извеле. Оне би добиле поклон парфем у току шопинга, а и да је могућ и  већи хонорар, али све зависи од договора.

- Нисам осећала никакав страх, јер ми не може ништа. Видела сам куда води дописивање и у крајњем случају могу да га блокирам и то је то. Тражила сам стан, а добила понуду за проституцију. Страшно је само што у тој групи за издавање станова има много младих, бруцоша који су тек дошли у Београд или неких који траже посао и неко би можда не дај боже и насео на ово. Прва порука је била тако лепо "упакована" да се све до краја и не препознаје шта се заправо од девојке тражи - каже студенткиња.

Он јој је тражио да потврди све данас како би се договорио са девојкама, те упитао да ли јој одговара исплата у еврима.

foto
фото / Извор: Фото: Уступљене фотографије

- Питала сам га да ми напише који је план. Где се налазимо, колико има година, да ли има неке посебне захтеве око одевања. Како је дописивање текло, све ми је ово постајало јако забавно, све до тренутка када је затражио да му пошаљем своје фотографије. Знала сам да је то сигурно крај дописивања, само је било питање момента кад ће то тражити. Наравно да нисам ништа одговорила. - прича нам детаљно она.

После неколико минута, мистериозни "гост" схватио је да је све ово била једна велика лаж. Написао је кратко "ово је неозбиљно", а онда и обрисао све поруке са Vibera.

- Да ли од страха или чега већ не знам, али све је обрисао. Онда ми се јавио поново онај први момак са Месинџера који је и проследио контакт. Написао ми је да га је само занимало ко ради проституцију у Београду и ко има девојке на "лагеру" преко мене. Кад сам прочитала ту поруку прва реакција која ми се јавила била је шок, па онда и страх, а онда сам се после неколико тренутака смирила и схватила да нема ништа од мојих података и да ме не може угрозити - прича нам она.

Мистериозни "гост" је обрисао све поруке, али је срећом, она све на време фотографисала и приложила медијима као доказ.