Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ТРАГЕДИЈА У МИРИЈЕВСКОМ БУЛЕВАРУ НИЈЕ ЈЕДИНА: У Србији се за 6 дана догодило више од 10 СТРАВИЧНИХ УДЕСА

17.11.2021. 19:09
Пише:
Србија Данас/Курир
policija
полиција / Извор: Србија Данас

На српским путевима у претходних 6 дана, тачније од петка, догодило се најмање 10 саобраћајних удеса, док је у неким од њих нажалост било и смртних исхода.

Трагедија која се догодила данас у Миријевском булевару у којој је погинула Злата Живковић (64) нажалост није једина, а црна статистика са саобраћајним несрећама у којима су гинули људи, потресла је многе.

СРБИЈИ СТИЖЕ НОВО ОРУЖЈЕ ПРОТИВ КОВИДА! Два лека ускоро у нашој земљи - ево ко ће ЈЕДИНО моћи да их користи

СРБИЈИ СТИЖЕ НОВО ОРУЖЈЕ ПРОТИВ КОВИДА! Два лека ускоро у нашој земљи - ево ко ће ЈЕДИНО моћи да их користи

РОДИТЕЉИ СЕ СКАМЕНИЛИ: Девојке из музичких школа ИСКРЕНО откриле шта се тамо дешава - језиво

РОДИТЕЉИ СЕ СКАМЕНИЛИ: Девојке из музичких школа ИСКРЕНО откриле шта се тамо дешава - језиво

УПОЗОРЕЊЕ СЕКТОЛОГА! Вреба све већа опасност, секте узимају маха - ово је важно да знате

УПОЗОРЕЊЕ СЕКТОЛОГА! Вреба све већа опасност, секте узимају маха - ово је важно да знате

Ужице

Младић (22) И.В. повређен је у саобраћајној незгоди која се догодила у месту Тучково код Пожеге и са тешким телесним повредама пребачен је на даље лечење у Београд.

- Са тешким повредама руке хоспитализован је прво у ужичкој болници, а касније је пребачен на ВМА у Београду на даљу дијагностику и лечење - потврђено је у Здравственом центру у Ужицу.

До саобраћајне незгоде је дошло када је И.В. који је управљао возилом форд и кретао се из правца Чачка прешао у супротну коловозну траку и сударио се са камионом који му је долазио у сусрет. Том приликом возач камиона је задобио лакше телесне повреде.

Код Аеродрома

Тешка саобраћајна несрећа на ауто-путу између аеродрома и Змаја, у смеру ка Београду, догодила се ноћас око поноћи.

У несрећи су учествовала два возила, марке "мерцедес" и "тојота". Оба возила потпуно су смрскана, објављено је на Инстаграм страници 192.rs.

Лесковац

У селу Брза крај Лесковца 15. новембра у понедељак догодила стравична саобраћајна незгода у којој је двадесетједногодишњи младић срећом преживео, али уз помоћ ватрогасаца који су морали да секу смрскано возило како би га извукли из њега

У селу Брза крај Лесковца синоћ се догодила стравична саобраћајна незгода у којој је двадесетједногодишњи младић срећом преживео, али уз помоћ ватрогасаца који су морали да секу смрскано возило како би га извукли из њега.

Кикинда

Само сплетом срећних околности у сабраћајној незгоди, која се догодила тачно у понедељак, недалеко од Кикинде, у којој су учествовала по два путничка и теретна возила, нико није настрадао.

Карамбол је проузроковао (71) возач "хјундаија" аустријских регистарских ознака.

Кикинда

На делу деонице између Кикинде и Башаида, по густој магли, он је започео претицање. На крају је завршио у њиви крај пута.

Путнички воз ударио жену

Путнички воз ударио је жену, која је од задобијених повреда преминула у шабачкој болници у понедељак, потврђено је у полицији.

Несрећа се догодила јутрос око 8.30 на месту удаљеном 500 метара од пружног прелаза у Мајуру код Шапца.

Ибарска магистрала

Током поподневних часова такође у понедељак, на Ибарској магистрали у месту Прељина дошло је до саобраћајне незгоде кад је из још неутврђених разлога путничко возило слетело са пута и завршило у каналу.

- Возач је одједном изгубио контролу над аутом, скренуо са пута и улетео у канал. Претпоставља се да се то десило због неприлагођене брзине, или му је можда позлило за воланом - рекао је један од очевидаца који се у тренутку незгоде такође нашао на тој деоници.

Ваљево

У чеоном судару два аутомобила на магистралном путу Ваљево - Лозница у селу Златарић у недељу, две особе су избубиле живот, а једна је лакше повређена.

Како смо сазнали, до чеоног судара је дошло када је возач ''пасата'' П.Г. (35) из Осечине, који се кретао из правца Ваљева ка Осечини, приликом претицања аутомобила ''опел астра'' на правом делу пута на пуној линији у месту Златарић, директно ударио у аутомобил марке ''опел астра'', који је ишао из Осечине ка Ваљеву, а за чијим воланом је био М.З. (67) из Ваљева.

Пирот

У саобраћајној несрећи која се догодилау у суботу увече код пружног прелаза у Књажевачкој улици у Пироту погинуле су две особе, а 20 је задобило повреде када се преврнуо комби који је превозио мигранте.

Полиција у Пироту ухапсила је Д.М. (1982) из Београда, осумњиченог за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и недозвољен прелаз државне границе и кријумчарење људи, саопштено је из Полицијске управе Пирот.

Врбовски

Брат и сестра од тетке, Страхиња Стевановић (14) и Лолита Здравковић (22), погинули су у суботу ујутру на путу за Врбовски надомак Београда, када су од њеног момка С. В. (32) узели аутомобил да се провозају пре него што дечака одвезу кући у село Глогоњ код Опова.

Трстеник

Наставник географије М. С. (48) погинуо је у петак увече управљајући трактором у атару села Милутовац код Трстеника.

Погибија се догодила док је несрећни човек орао њиву, а екипа Хитне помоћи могла је, на жалост, само да констатује смрт.

Тракториста погинуо код Лесковца

Једна особа повеђена је у саобраћајној незгоди која се десила у месту Бели Поток, надомак Вучја код Лесковца, у петак поподне, у судару трактора и аутомобила, потврђено је у лесковачкој полицији.

Од последица судара, који се десио око 17 часова код аутобуског стајалишта, трактор је завршио на крову, а повређеног возача је до Ургентног центра одвезла Хитна помоћ.