Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЖРТВА ОПИСАЛА ХОРОР КРОЗ КОЈИ ЈЕ ПРОШЛА "Докторка стоматологије" није имала лаку руку, овако је обмањивала пацијенте - познато како је ДОЛИЈАЛА и завршила у Централном затвору

07.03.2024. 10:34
Пише:
Србија Данас/Блиц/Курир
Zubarka
Зубарка / Извор: Фото: Друштвене мреже

Радила озбиљне третмане по багатела ценама. Чак 40 жртава.

Девојка В. М. (25), која је ишла на третман код "докторке" којој је јуче, на предлог Првог основног јавног тужилаштва, одређен притвор до 30 дана због сумње да је с фалсификованом дипломом Медицинског факултета у Приштини пружала стоматолошке и услуге антиејџинг третмана у ординацији у Београду на води, описала је за Курир своје искуство са осумњиченом.

ПОКУШАО ДА УБИЈЕ ЖЕНУ БИЦИКЛОМ! Србин у Аустрији ухапшен због БИЗАРНОГ злочина: Прегазио жртву, па ПОБЕГАОAustrijska policija

ПОКУШАО ДА УБИЈЕ ЖЕНУ БИЦИКЛОМ! Србин у Аустрији ухапшен због БИЗАРНОГ злочина: Прегазио жртву, па ПОБЕГАО

МИСТЕРИЈА ПОРОДИЦЕ МЛАДИЋА КОЈИ ЈЕ СА ЖЕНОМ СКОЧИО У СМРТ: Ово нико не уме да разреши, једна ствар посебно ЗБУЊУЈЕ - нико у Врању их се не сећа?! (ФОТО)Ubistvo u Novom Sadu

МИСТЕРИЈА ПОРОДИЦЕ МЛАДИЋА КОЈИ ЈЕ СА ЖЕНОМ СКОЧИО У СМРТ: Ово нико не уме да разреши, једна ствар посебно ЗБУЊУЈЕ - нико у Врању их се не сећа?! (ФОТО)

КАО ОД МАЈКЕ РОЂЕНА, БЕСНА КОЛА, СВЕ ШЉАШТИ: Лажна зубарка се хвалила луксузним животом, радила са лажном дипломом, завршила у затвору (ФОТО)Zubarka

КАО ОД МАЈКЕ РОЂЕНА, БЕСНА КОЛА, СВЕ ШЉАШТИ: Лажна зубарка се хвалила луксузним животом, радила са лажном дипломом, завршила у затвору (ФОТО)

В. М. каже да је салон лажне докторке пронашла јер се рекламирао на Инстаграму, као и да јој је увећање усана хијелуроном радила лично осумњичена.

- Пронашла сам је на Инстаграму у септембру 2022. Када сам је контактирала тражила је да пре доласка уплатим неких 120 евра за пола милиграма хијелурона, јер је то био услов да закаже термин. Отишла сам код ње, рекла ми је да је зубарка, али да се сада бави само "боцкањем", односно антиејџинг медицином - испричала је В. М. за Курир и додала да зна да је докторка, како се представљала, имала дуг списак пацијената као и да су и пре и после ње биле девојке на третманима.

Она је додала и да јој је осумњичена, коју је препознала на фотографијама после хапшења, рекла да ће се резултати видети тек после два дана.

- Усна ми је била црвена и отечена, још док ми је убрзигавала хијелурон јако је болело и већ тада сам посумњала да није стручна јер није имала "лаку руку". У једном тренутку сам јој чак рекла да се бојим јер ме јако боли, а она ми је дословце одговорила "нећу да ми се онесвестиш, шта да радим онда" - прича девојка која је посетила ординацију лажне докторке.

Она додаје да је и њена другарица дан пре била на тетману ботоксом и да се никакви резултати нису видели.

- Говорила нам је да користи најквалитетније материјале, али смо другарица и ја коментарисале да сумњамо да нам је убризгала воду или физиолошки раствор јер никакве промене нисмо виделе осим црвенила и отока који су се временом повукли. Када сам видела да је ухапшена, уопште се нисам изненадила, сада смо сигурне да нас је преварила, али ако је за утеху, добро смо прошле јер нас бар није унаказила - каже В. М.

Nadrilekarka
Надрилекарка / Извор: Фото: Друштвене мреже

Осумњичена жена сумњичи се за кривична дела надрилекарство и надриапотекарство.

- Ординација коју је водила, налазила се на 20. спрату зграде у Београду на води - открива извор и додаје да је осумњичена пребачена у Централни затвор.

Према његовим речима, докторка је на саслушању признала да је пружала услуге естетске стоматологије и антиејџинг третмана, али је тврдила да је завршила Медицински факултет и да је њена диплома права.

- Она се сумњичи да је од 21. новембра 2021. до хапшења у својој стоматолошкој ординацији пружала стоматолошке и услуге антиејџинг медицине иако је накнадним проверама утврђено да је диплому факултета фалсификовала - саопштено је претходно из тужилаштва.

Nadrilekarka
Надрилекарка / Извор: Фото: Друштвене мреже

"Доктор стоматологије"

Наиме, осумњичена жена је са наводно стеченим звањем "доктор стоматологије" и издатом дипломом Медицинског факултета Универзитета у Приштини, радила у својој стоматолошкој ординацији.

За диплому је накнадним проверама утврђено да је фалсификована и да се осумњичена (1976) регистровала у Агенцији за привредне регистре као С.С. ПР, Општа ординација денталне медицине, са регистрованом делатношћу "стоматолошка пракса" и бавила се наведеним услугама без адекватног звања и стручне спреме.

Како пише Блиц, она је имала око 40 оштећених жртава. За сада није познато да ли су њене жртве задобиле повреде током третмана.

- У овом тренутку она се терети да се без икакве стручне спреме бавила озбиљним захватима. У наредном периоду биће испитано и да ли је некој од жртава нарушено здравље - каже извор "Блица".

Lažna doktorka
Лажна докторка / Извор: Фото: Друштвене мреже

Она је услуге своје ординације месецима уназад оглашавала на интернету, а неретко је давала невероватне попусте како би привукла клијенте.

На једној од страница на интернету и даље се може купити ваучер за њене третмане, између осталог и попуњавање бора хијалуронским филером који је оглашавала за 8000 динара. Такође, она је нудила и третмане опоравка косе крвном плазмом за 5500 динара, иако је вредност поменутих третмана готово 20.000 динара.

Луксузни живот лажне докторке

Лажна докторка се хвалила луксузним животом, а на друштвеним мрежама је била веома активна, о чему сведоче бројне фотографије које је делила са својим пратиоцима.

Слике на којима позира у луксузним хотелима, апартманима, али и са путовања имају и по више стотина лајкова.

На истом профилу може се видети и да је раније имала још један салон, у питању је један Салон лепоте на Новом Београду.

Србија Данас/Курир/Аутор: Јелена Спасић/Блиц/Аутор: Бојана Богосав/Пренео: Н.Ђ.