Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

"ЗНАМ ДА ЈЕ МРТАВ" Ћерка која се са татом закуцала у бандеру открила болну истину - рођаци неутешни

06.04.2023. 07:46
Пише:
Србија данас/Телеграф
borča
борча / Извор: Фото: Printscreen/Facebook

Иако истрагом која је још увек у току није утврђено да се човек намерно закуцао у бандеру са циљем да убије ћерку и себе, како поједини наводе, рођака каже да рођаци исто то мисле.

Тинејџерка (18) која је тешко повређена у несрећи у месту Дражањ код Гроцке када се њен отац (55) закуцао колима "фиат пунто" у бандеру и погинуо, како каже његова рођака, опоравља се, јуче је требало да стане на ноге, а недавно је почела и да прича обзиром да је имала расекотине по устима и потпуно се освестила.

Рођака наводи да су им лекари саветовали да девојци не кажу да јој је отац погинуо, већ да се лечи у другој болници, али да им је она на то рекла да "све зна и да зна да јој је отац мртав".

ОД РАНИЈЕ ПОЗНАТ ПОЛИЦИЈИ, РЕНТАО ЛАМБОРГИНИ ПА СЕ ХВАЛИО: Затрпавао друштвене мреже својим БАХАТОСТИМА и угрожавао безбедност

ОД РАНИЈЕ ПОЗНАТ ПОЛИЦИЈИ, РЕНТАО ЛАМБОРГИНИ ПА СЕ ХВАЛИО: Затрпавао друштвене мреже својим БАХАТОСТИМА и угрожавао безбедност

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО МУШКАРЦА (36) У ПОРОДИЧНОЈ КУЋИ: Преминуо од последица тровања хероином?!

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО МУШКАРЦА (36) У ПОРОДИЧНОЈ КУЋИ: Преминуо од последица тровања хероином?!

ЗАСТРАШУЈУЋА БРУТАЛНОСТ! Мушкарац (35) претучен у центру Београда на тргу, пролазници гледали сцену терора!

ЗАСТРАШУЈУЋА БРУТАЛНОСТ! Мушкарац (35) претучен у центру Београда на тргу, пролазници гледали сцену терора!

- Она се опоравља. Јуче је требало први пут да је подигну, да почне да хода. До скоро није могла уопште да прича, уста су јој била сва у расекотинама. Лекари су нам рекли да јој ни ми не кажемо да јој је отац мртав, него да је другој болници. Кад је дошла себи, када се освестила, тада смо јој казали да је жив, али је она рекла, "знам ја све и знам да је мртав" и плакала је... Само се надамо да ће да се опорави скроз, она јадна није ништа Богу згрешила. Не знам да ли ће бити са мајком када буде изашла из болнице. Њу нисмо видели да је долазила, на сахрани није била, нити је ико од нас, фамилије са њом у контакту, а са дететом се телефоном чујемо сваки дан - прича она.

Открила је да је све пошло по злу када је отацн добио шећер и када су му лекари рекли да ће вероватно остати без ноге. Пре тога му се мајка разболела, пала у колица, он је упао у тешке дугове, јер није имао новац за лечења.

- Отац је био велики шећераш, као и његов отац који је умро од те болести. Њему је шећер ударио у ногу, исто као и његовом оцу којем су је одсекли. Лекари су му рекли да и њега вероватно чека иста судбина. Иначе је био много нервозан и тежак, а то се још погоршало од болести. Родитељи су му се развели давно, а он је остао сам са непокретном мајком коју су сада одвели у дом. Мајка је оперисала кук, па је завршила у колицима, требало је још да је оперишу, али није имао пара. Упао је у тешке дугове. Са женом се није слагао, а све је горе било од када му се мајка и разболела, а и он од када је почео инсулин да прима. Девојчицина мајка је само отишла из куће, побегла. Он је пријавио полицији њен нестанак, хтели да пишу потрагу за њом, али се онда она сама јавила и рекла да чува неког деду за паре. То је било у јануару. Ћерка је остала са њим, али је у једном тренутку и она побегла од њега, па се вратила. Рекла је да јој је било жао да га остави и дошла је назад. А где је била и код кога, не знам - каже рођака.

Иако истрагом која је још увек у току није утврђено да се човек намерно закуцао у бандеру са циљем да убије ћерку и себе, како поједини наводе, рођака каже да рођаци исто то мисле.

- Ми сви, нажалост, мислимо да је он намерно ударио колима. Тако све изгледа. Нешто је кврцнуло у њему. Ми смо после свега дошли у кућу, јер није имао ко да сахрани, па смо ми рођаци то урадили. Његова кућа има камере и унутра и споља. Било је приче да је он девојку натерао ножем да уђе кола, али ми то нисмо видели на камерама. На снимку се види како седе и доручкују, он, девојка и њена другарица. Све изгледа најнормалније. Изашли су из куће, девојка је ушла у кола, та њена другарица је узела торбу, поздравили се и отишла. Он је сипао гориво у трактор док су оне причале. Они су кренули колима, али је он успут, ту код продавнице, нагло окренуо ауто у другом смеру и закуцао се. Ми не знамо за то да је претио да ће убити ћерку, али је причао да ће да оде да нађе жену и њу да убије. Али није ишао да је тражи - рекла је.

Подсетимо, трагедија се догодила пре нешто више од две недеље у преподневним часовима на углу улица Београдске и Народног фронта у месту Дражањ. Убрзо се појавио и снимак ове несреће на којем се види како се "фијат пунто" креће великом брзином и закуцава у бетонску бандеру. Мештани су одмах притрчали да помогну и види се како ваде њихова тела.