Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЦРНИ ДАН У СРБИЈИ: Крвничко убиство код Бечеја, ЈЕЗИВА насиља у породици, БРУТАЛНО пребијање малолетника- Трагедије широм земље, а дан још увек ТРАЈЕ!

28.02.2024. 22:06
Пише:
Србија Данас/Блиц
Foto: Srbija Danas/Saša Džambić
Фото: Србија Данас/Саша Џамбић / Извор: Фото: Србија Данас/Саша Џамбић

Низ стравичних догађаја

Србију су за нешто више од 24 сата потресли догађаји због којих је полиција имала пуне руке посла, а само на територији Војводине чак два живота су угашена. Од бруталног пребијања 14-годишњака у Младеновцу, преко два напада на бивше партнерке у Београду и насиља мужа над женом у Земуну, па све до убиства невенчане супруге у Бачком Градишту кад Бечеја и пронађеног тела мушкарца у дворишту куће у Кикинди - све су то догађаји за црни низ.

ОРУЖЈЕ СЕ СЛОМИЛО ОД СИЛИНЕ УДАРЦА! Ујак открио ЈЕЗИВ мотив СВИРЕПОГ убиства жене код Бечеја: "Тукао ју је и малтретирао годинама"Foto: Srbija Danas/SaÅ¡a Džambić/DruÅ¡tvene mreže

ОРУЖЈЕ СЕ СЛОМИЛО ОД СИЛИНЕ УДАРЦА! Ујак открио ЈЕЗИВ мотив СВИРЕПОГ убиства жене код Бечеја: "Тукао ју је и малтретирао годинама"

ЈЕЗИВА СЦЕНА У СМЕДЕРЕВУ: Оборен бициклиста на пешаком прелазу! Хитна помоћ на терену (ФОТО)hitna

ЈЕЗИВА СЦЕНА У СМЕДЕРЕВУ: Оборен бициклиста на пешаком прелазу! Хитна помоћ на терену (ФОТО)

Ово је мушкарац који је ДЕЧАКУ (13) УРАДИО ГНУСНЕ СТВАРИ: Снимак хорора из напуштене куће у Нишу завршио на друштвеним мрежамаPolicija

Ово је мушкарац који је ДЕЧАКУ (13) УРАДИО ГНУСНЕ СТВАРИ: Снимак хорора из напуштене куће у Нишу завршио на друштвеним мрежама

Чак четири напада на жене догодила су се такорећи у неколико сати. Најтрагичнији је онај у коме је жена (30) страдала од руке свог невенчаног супруга (33).

Пресудио жени у дворишту рођака

Мушкарац (33) брутално је убио своју ванбрачну супругу (30) у Бачком Градишту, код Бечеја. Како се сазнаје, једним убодом у груди пресудио је невенчаној супрузи.

- Од силине убода сломио се нож, а сечиво је остало жртви забодено у грудима. Жртва је издахнула након два минута - навео је извор.

Како је забележено на лицу места, крвави трагови још увек се налазе испред улаза у кућу, у дворишту али и на комшијској кући.

Како се сазнаје, невенчани супружници су живели у Сурчину, а у Бачко Градиште дошли су у госте код родбине. Имају четворо деце, наводе рођаци који су били у кући када је у дворишту муж пресудио супрузи.

Рођак жртве истиче да је убијена годинама пријављивала насиље у породици.

Након суровог убиства, осумњичени је покушао да побегне али га је полиција убрзо пронашла и ухапсила. Одређено му је задржавање до 48 сати и биће приведен, уз кривичну пријаву, вишем јавном тужиоцу у Зрењанину.

Низ насиља над женама

Због застрашујућег насиља, али срећом без смртних последица приведен је и мушкарац из Земуна. Такође, приведен је и 46-годишњак из Београда јер је кроз терасу провалио код бивше девојке, претио јој ножем па је брутално претукао.

Још једно насиље догодило се у самом центру Београда а резултирало је привођењем виновника.

Двојица претила смрћу бившој, један шутирао супругу у стомак

Мушкарац (44) ухапшен је због сумње да је починио насиље у породици насред улице, у центру Београда, тачније у Краља Петра.

Он је пришао бившој супрузи (38), вређао је, омаловажавао и пљувао, а потом јој рекао да ће је убити.

Непосредно пре тога, извештавано је о својеврсном хорору у Београду када је мушкарац (46) бившој девојци ушао у стан и претио да ће је убити ножем наочиглед њене мајке.

Несрећна жена успела је да побегне у собу и да се закључа. Међутим, он је провалио, оборио и претукао.

- Мушкарац је кроз терасу ушао у стан бивше девојке. Након краће расправе узео је нож и почео да јој прети да ће је убити. Она је успела да оде у другу собу и да се закључа. Мушкарац је пробио врата, оборио је на кревет и претукао. Све се то догодило наочиглед њене мајке - рекао је извор.

Ефикасном акцијом полиције он је ухапшен. Код њега је нађен нож којим је претио девојци.

Такође, због сумње да је починио насиље у породици у Земуну, ухапшен је и мушкарац (61). Он је после свађе са супругом (50) насрнуо физички на њу, вукао је, гурао, стискао јој и увртао руке, па је ногом шутнуо у стомак.

Насиље се догодило у дворишту породичне куће, а истрагу води Треће основно јавно тужилаштво.

Претучен 14-годишњак у Младеновцу

У Младеновцу је претучен дечак (14), тачније сломљена му је вилица. Њега је претукао тинејџер (19), а према сазнањима, малолетник је полицији прво рекао да је пао низ степенице, а потом се појавио сведок који је испричао истину.

- Малолетник који је добио батине је полицији и мајци прво рекао да је пао низ степенице и тако поломио вилицу, али је потом сведок рекао да то није истина и да га је претукао мало старији тинејџер из комшилука. Он није хтео да каже ко га је ударио јер га се плаши. Иначе, претучени дечак има више од 20 медаља из рвања, али момак који га је претукао је много већи од њега - речено је из истраге.

Иначе, дечак којем је сломљена вилица је био са друштвом напољу, тачније било је њих тројица. Он је ушао у кафић у којем се налазио његов нападач и ту је дошло до сукоба.

О случају је обавештено Основно јавно тужилаштво у Младеновцу.

Пронађено тело Кикинђанина у дворишту

Тело мушкарца (55) из Сајана код Кикинде синоћ је пронађено у дворишту куће. Под којим околностима је настрадао човек још није познато.

- О овом случају је обавештено зрењанинско Више јавно тужилаштво, а тело је пребачено на обдукцију у новосадски Завод за судску медицину. Тек кад буде готово обдукциони налаз знаће се узрок смрти. Од досад расположивих података једино се још може рећи да су комшије чуле детонацију - речено је за медије у кикиндској полицији.

То је кратко поновила и супруга настрадалог човека. Видно узнемирена жена није могла ништа конкретно да каже, осим да породица чека резултате обдукције и истраге, а ова вест само је једна у низу која нас је данас запањила.

Извор: Србија Данас/Блиц/Вања Зеленовић/Пренела: Т.М.