Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"МОЛИЛА САМ ГА ДА ПРЕСТАНЕ ДА МЕ ЉУБИ И ПИПА" Девојчица коју је обљубио младић код Лазаревца дала изјаву

29.06.2022. 11:27
Пише:
Србија данас/Телеграф
devojka
девојка / Извор: Профимедиа/илустрација

Мушкарац је саслушан у Вишем јавном тужилаштву у којем је дао срамну одбрану

Девојчица (14) из околине Лазаревца коју је, како се сумња, обљубио младић (20) дала је изјаву у којој је навела шта се догодило те ноћи када је напао младић из суседног села.

ОВО СУ МУЖ И ЖЕНА ИЗ СЕЛА КОД ЛЕСКОВЦА: Биљану нашли мртву у дворишту, а Ивана без главе забетонираног у подруму

ОВО СУ МУЖ И ЖЕНА ИЗ СЕЛА КОД ЛЕСКОВЦА: Биљану нашли мртву у дворишту, а Ивана без главе забетонираног у подруму

ЈЕЗИВО! ИСПЛИВАЛИ ДЕТАЉИ УЖАСА КОД ЛЕСКОВЦА: Мушкарац заливен бетоном радио у Русији - од 2019. нико га није НИ ВИДЕО НИ ЧУО

ЈЕЗИВО! ИСПЛИВАЛИ ДЕТАЉИ УЖАСА КОД ЛЕСКОВЦА: Мушкарац заливен бетоном радио у Русији - од 2019. нико га није НИ ВИДЕО НИ ЧУО

УЖАС КОД ЛЕСКОВЦА: Пронађено тело мушкарца ЗАЛИВЕНО У БЕТОН, сумња се да га је убила жена која је јуче ПРОНАЂЕНА МРТВА

УЖАС КОД ЛЕСКОВЦА: Пронађено тело мушкарца ЗАЛИВЕНО У БЕТОН, сумња се да га је убила жена која је јуче ПРОНАЂЕНА МРТВА

- Нисам пристала на било какав однос са њим, молила сам га да престане да ме додирује и љуби - рекла је она. 

У Вишем јавном тужилаштву пре два дана је саслушан младић (20)

Како се сазнаје, он је рекао да "девојчицу зна од раније јер живи у селу до његовог".

- Тачно је да смо се љубили и да сам је мало пипкао. То није дуго трајало јер сам се сетио да имам девојку. Нисам је повредио и нисам имао однос са њом- ово је део одбране коју је изнео И. Ј.

Међутим, девојчица је у тешком алкохолисаном стању примљена у болницу, а касније је утврђено да има повреде по гениталијама.

Она је нађена на њиви без свести.

Саслушан отац девојчице која је обљубљена у околини Лазаревца

Девојчица (14) коју је, како се сумњичи обљубио младић (20) из околине Лазаревца, како се сазнаје, у кола са двојицом мушкараца ушла је наочиглед своје млађе сестре (13). То је потврдио њен отац који је ћерку нашао у алколисаном стању, тачније, у несвести на њиви и превезао у болницу.

- Млађа ћерка која има 13 година ми је рекла да је старија ушла у возило са двојицом старијих мушкараца у кола и да јој је рекла да "не каже ништа мами и тати". Одмах сам сео у ауто и кренуо за њом, а нашао сам је на ливади како лежи без свести - изјавио је отац.

Они су је, наводно, одвезли на њој непознату локацију. Даљом истрагом ће утврдити да ли је силована или само обљубљена.

zlostavljanje
злостављање / Извор: Профимедиа/илустрација

Девојчица се налази на Институту за мајку и дете где су констатоване повреде гениталија.

Тужилац је наредио да му се достави лекарска документација и сва сазнања полиције.

Истрагу води Више јавно тужилаштво које је наредило да полиција достави све доказе, а суд му је одредио притвор од 30 дана.

Рођак ухапшеног младића који је обљубио девојчицу код Лазаревца открио шта је претходило ужасу који се десио

Рођак младић (20), који се терети да је у петак увече обљубио девојчицу (14) из околине Лазаревца, каже да је он био са малолетницом на игралишту у том селу у којем она живи и да су ту пили пиво. Такође каже да му је отац купио ауто само неколико дана пре напада на дете и да је после рекао: "Боље да сам умро, него што сам му купио тај ауто". Наводи и да младић није познат као инцидентан.

Он је био са њом на неком игралишту у том селу у којем она живи. Пили су пиво, како се прича, она је попила 4 флаше. После су отишли заједно и онда је урадио то што је урадио. Отац му је неколико дана пре тога купио кола "фолксваген" и онда је рекао: "Боље да сам умро, него што сам му купио кола". Младића сам видео са девојком на станици аутобуској пре неки дан, љуби се са њом. Запрепастио сам се када сам чуо да је то урадио - каже он.

Додаје да младић нема "етикету" инцидентног момка и истиче да је његов отац проблематичан и да је пола живота провео у затвору.

- Није био инцидентан, не важи за мушкарца који напада, пије, који се бије, док је његов отац огроман проблем! Лопов, крао, обијао, тукао се... Свашта је радио. Пола живота је провео у затвору, сада не ради ништа, а мајка бере печурке у Барајеву. Ту има још један брат, старији, он је полицајац у Лазаревцу и он ретко долази у породичну кућу - наводи он.

Каже да је младић недавно завршио средњу школу и да оде да ради у Војсци Србије.

- Ивица је завршио средњу школу и хтео да се придружи војсци Србије. Али ето сад је све то упропастио... Не дај Боже никоме и ја имам женско дете, не знам шта бих урадио том неком да уради то мојој девојчици - каже он и додаје да у кући нема никога: "Нема их ту, нема породичних кола".