Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

САЧЕКУША ЗА ВЕРЕНИКА БИВШЕ КАРЛЕУШИНЕ КУМЕ: Тришић ликвидиран испред згаде у Жаркову - комшије кажу да су чули "само петарде" (ВИДЕО)

22.03.2023. 10:52
Пише:
Србија Данас/24 седам
Dragoje Trišović
Драгоје Тришовић / Извор: Фото: Србија Данас/Саша Џамбић/Фацебоок/Јелена Карлеуша

На Драгоја Тришића испаљена четири метка, од којих су га два погодила у груди.

Драгоје Тришић (44), познатији као Триша, некадашњи вереник манекенке Иване Кукрић, која је кума певачице Јелене Карлеуше, убијен је пре пет година у "сачекуши" у Трговачкој улици у београдском насељу Жарково. Ова ликвидација никада није расветљена и убица је остао непознат до данас.

Непознати нападач, тог 21. марта 2018. године, своју жртву чекао је у заседи у пролазу између зграда, а нико од комшија није видео ништа сумњиво кобног тренутка, око 17.20 сати, када су на Тришића из пиштоља испаљена четири метка од којих су га два погодила у груди. Сви су, како су испричали, "чули само петарде".

СИН ЖЕСТОКОГ МОМКА ИЗ ДЕВЕДЕСЕТИХ ИЗРЕШЕТАН НА ВИДИКОВЦУ! Доживео очеву судбину, имао "богат" досије (ВИДЕО)

СИН ЖЕСТОКОГ МОМКА ИЗ ДЕВЕДЕСЕТИХ ИЗРЕШЕТАН НА ВИДИКОВЦУ! Доживео очеву судбину, имао "богат" досије (ВИДЕО)

"ДОБАР ДЕЧКО" У СВЕТУ КРИМИНАЛА: Важио је за најопаснијег, изрешетан у бесним колима - ово је МИСТЕРИЈА и 25 година после (ВИДЕО)

"ДОБАР ДЕЧКО" У СВЕТУ КРИМИНАЛА: Важио је за најопаснијег, изрешетан у бесним колима - ово је МИСТЕРИЈА и 25 година после (ВИДЕО)

НА РАТИШТУ СА ЛЕГИЈОМ И БОЈОВИЋЕМ! Аца Булић отворено о деведесетим: То су били мангупи, поштовали су се кодекси (ВИДЕО)

НА РАТИШТУ СА ЛЕГИЈОМ И БОЈОВИЋЕМ! Аца Булић отворено о деведесетим: То су били мангупи, поштовали су се кодекси (ВИДЕО)

Тришић се тог поподнева из Кошутњака, где је годинама живео сам, одвезао до зграде у Трговачкој улици број 10, где је одрастао и где станују његови мајка и брат.

Нападач је, према речима очевидаца злочина, носио качкет и сиву јакну. Жртву је пратио и бирао најпогоднији тренутак, у сумрак, за реализацију крвавог плана. Претпоставља се да је Тришића чекао у хаустору одмах поред зграде у којој је провео младост.

Пријатељи жртве тврдили су да је Тришић имао неколико непријатеља и да је знао да му прети опасност, због чега се није одвајао од пиштоља. Дуже време пре него што је ликвидиран наводно је добијао претње.

Није стигао да потегне оружје

Полиција је током увиђаја код Тришића пронашла тај пиштољ. Метак је био у цеви, али било је јасно да га је убица из заседе изненадио и ликвидирао и да није стигао да потегне оружје и одбрани се.

Истрага егзекуције Драгоја Тришића одмах је кренула у два правца. Испитивало се да ли је он још једна жртва у нарко-рату или је можда ликвидиран због превласти на тржишту локала. Као један од могућих мотива злочина помињао се и сукоб који је неколико година раније Тришић имао са једним познатим бизнисменом. Он је, наводно, тог човека, који је сувласник неколико локала на Ушћу у Београду, озбиљно претукао.

Туча између њих избила је наводно због тога што је Тришић хтео да заштити пријатеља са којим је био на сплаву. Будући да је Тришић био боксер, дебљи крај у тучи је извукао тај бизнисмен. Он, наводно, никад није заборавио батине које је добио. Полиција је и са њим разговарала, али помака у истрази ни по једном од могућих мотива није било.

Да ли је Тришићев егзекутор побегао сам или је имао саучесника у возилу, може само да се нагађа. Пошто је већ био сумрак нико од пролазника није га добро видео, али су сви изјавили да су чули петарде. Убицу није снимила ни камера инсталирана у згради испред које је ликвидиран Тришић. Та камера се укључивала само у моменту када власник стана пожели да види ко је испред зграде, али не снима.

Раније је Тришић хапшен са дрогом, а чак је три пута осуђиван условно, па није немогуће да је у том послу некоме засметао и да га је то коштало живота. У Жаркову где је Тришић одрастао и убијен, кажу да тамо није правио проблеме, а његови пријатељи тврдили су да са наркотицима од хапшења из младости, није имао никакве везе.

Дублерка Хали Бери

Певачица Јелена Карлеуша и манекенка Ивана Кукрић, које су медији позвали после злочина, нису желеле да коментаришу Тришићево убиство, нити да дају било какву изјаву тим поводом.

Својевремено, Драгоје Тришић је годинама био у вези са познатом манекенком Иваном Кукрић. Познаници су испричали да је то била велика љубав, али да им је веза била турбулентна. Чак су и медији тада помињали да је манекенка имала дугогодишњу везу са "извесним Тришом, бизнисменом из Београда".

Ivana Kukrić
Ивана Кукрић / Извор: Фото: Youtube printscreen/Serbian beauty

У тренутку ликвидације, Тришић је био у озбиљној вези и наводно је са том девојком био и верен.

Ивана Кукрић важила је за једну од најлепших српских манекенки и одавно се отиснула у "бели свет" у којем се бавила модом, а била је и дублерка Хали Бери. Она је живела у Мајамију у Америци, а радила је за "Валентино", "Версаће", "Долче и Габану". Снимала је такође и разне рекламе и едиторијале.

Кукрићка је једна од наших најлепших девојака и због изгледа је била омиљена у мушком друштву. Многи познати глумци, фудбалери, певачи покушали су да је освоје, али је она, како је изјавила у једном од интервјуа који је дала пре десет година, била у вези са бизнисменом о којем није желела јавно да прича, а упућени тврде да је то био Тришић. 

Ивана је годинама била међу најтраженијим фотомоделима, али се последњих година ретко појављује у јавности. Живи у Лос Анђелесу са изабраником, црногорским бизнисменом Иваном Бајковићем, којег никада није представила јавности и са којим има ћерку Хану.

Све вести о деведесетим прочитајте ОВДЕ.

}