Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ФАТАЛНА МИСИЦА СВЕДОЧИЛА УБИСТВУ СВОГ ДЕЧКА ШКАЉАРЦА: Била са певачем, двојицом фудбалера па завршила са КРИМИНАЛЦЕМ (ФОТО)

02.12.2023. 09:29
Пише:
Србија Danas/Blic.rs
Dragana Binić
Драгана Бинић / Извор: Фото: Друштвене мреже

Прославила се у ријалитију, па интригирала љубавним везама

Горан Влаовић (38), високопозиционирани припадник шкаљарског клана убијен је 25. августа прошле године испред ноћног клуба на острву Паг у Хрватској, наочиглед некадашње мисице Драгане Банић која је била са њим на одмору.

УХАПШЕН БАХАТИ ВОЗАЧ BMW-a! Покосио жену у Земуну на путу за Нови Сад!hitna pomoć, policija

УХАПШЕН БАХАТИ ВОЗАЧ BMW-a! Покосио жену у Земуну на путу за Нови Сад!

УЖАС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Мушкарац (35) оборен на пешачком прелазу!Hitna pomoć

УЖАС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Мушкарац (35) оборен на пешачком прелазу!

БУРНА НОЋ У БЕОГРАДУ! Више саобраћајних несрећа, има повређених, међу њима и дете (10)!hitna pomoć

БУРНА НОЋ У БЕОГРАДУ! Више саобраћајних несрећа, има повређених, међу њима и дете (10)!

Драгана Банић, атрактивна манекенка која се прославила учешћем у једном ријалитију освојила је пре неколико година истакнутог припадника шкаљарског клана Горана Влаовића. У вези су били две и по године, живели у Београду, да би тог лета 2020. године отишли на један фестивал у Хрватској. Он је тада убијен.

Мисица се недавно појавила пред хрватским истражним органима, где је дала свој исказ о убиству партнера.

Како је испричала, она је из Немачке у Хрватску стигла изнајмљеним "аудијем А3". Једно време је била код породице у Бенковцу, а према њеним речима она и Горан Влаовић су били две и по године у вези, и живели су у Београду.

Dragana Binić
Драгана Бинић / Извор: Фото: Друштвене мреже

Сведочила на суду о убиству Влаовића

- Горан је у марину у Сукошану дошао бродом могуће из Сплита, не знам тачно. Из Сукошана је брод потом довезао на Зрће. Првих пар дана смо били сами, а онда су нам дошли пријатељи брачни пар Никола и Дорис Прпић. Те вечери смо око поноћи изашли у "Ноу". Били смо за горњим столом крај Ђ-а, а у једном тренутку запослени клуба нас је почастио шампањцем. Ја сам око 3.40 сати отишла у апартман јер сам била уморна, али око шест сати на врата апартмана лупао ми је Никола. Викао је да Горан лежи испред клуба. Причао је неповезано. Отрчала сам тамо и видела Горана како лежи у крви. Било ми је јако лоше. Питала сам могу ли с хитном с њим, али рекли су ми да не може јер има пулс и дише. Кренули смо према Задру, где сам на крају морала да препознам његово тело - испричала је раније Банић.

Никола Бркић који је у тренутку ликвидације излазио с Гораном из клуба рекао је како није могао да верује шта се догодило.

Драгана је након бруталног убиства Влаовића неретко на друштвеним мрежама објављивала њихове заједничке фотографије, али никада и његово лице, као и текстове посвећене њему.

- Нема речи са којима могу да опишем тугу коју осећам. Ћутим. Гледам у небо и знам да ме видиш. Ту си осећам те. Ниси ме оставио - написала је раније она.

Dragana Binić
Драгана Бинић / Извор: Фото: Друштвене мреже

Прославила се у ријалитију, па интригирала љубавним везама

Драгана Банић се први пут појавила у медијима када је учествовала у ријалитију "Парови", након чега је снимала спотове за песме Расте, Тропико бенда и многих других. Била је у разним рекламама, а јавност је наставила да интригира љубавним везама са фудбалерима, као што су Немања Радоњић и Саша Лукић. Наводно је била у вези и са фолк певачем Дадом Полументом.

Њене заједничке фотке са најпожељнијим холивудским мушкарцем, Џонијем Депом, почеле су да круже друштвеним мрежама. На тај начин Драгана је поново привукла пажњу јавности.

Пре неколико година, Драгана је у интервјуу за "Wannabe" магазин открила да од пунолетства не може да се одбрани од јачег пола.

- Од своје 18. године не могу да се одбраним од "јачег пола". Као дете са села, заиста нисам често одлазила у Београд. Сваког септембра сам шетала Кнез Михаиловом. Тих претходних 10-ак септембара све је било исто, док се нисам појавила пре три године управо у Кнез Михаиловој. Толико сам поцрвенела од срамоте, да сам трчећи отишла у Руски цар, села и замолила конобара да ми донесе чашу воде и кремпиту. Мотала су ми се по глави сва та лица која не скидају поглед са мене, мог лица, мојих ногу, моје задњице, груди - рекла је манекенка која се носила са великим притиском због свог изгледа.

Како је "Блиц" раније писао, кобног дана Влаовић се до касно у ноћ проводио на једном фестивалу заједно са фаталном Драганом.

Dragana Binić
Драгана Бинић / Извор: Фото: Друштвене мреже

Детаљи убиства Горана Влаовића

За његово убиство осумњичен је Душко Танасковић из Крагујевца.

Убица и налогодавац егзекуције су то очигледно добро знали. Сасвим је сигурно и да је Танасковић имао помагача који је Влаовића пратио по фестивалу и који је дојавио када је шкаљарац кренуо да излази из клуба.

У јутарњим часовима Влаовић је изашао из клуба и на само 20 метара од улаза убица му је пришао са леђа и испалио хитац из пиштоља са пригушивачем. Влаовић је пао на земљу, а убица се дао у бег. Међутим, само минут касније он се вратио на место злочина.

Како се сумња, он је желео да се увери да ли је ликвидирао шкаљарца, а повратак на место злочина је био кључан да га очевици убиства "маркирају" и заједно са обезбеђењем одведу тачно у руке полицији.

Његово убиство је, према свим показатељима из истраге, наручено највероватније управо од супарничког клана - кавачког.