Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"ИМАЛА ЈЕ УГРИЗЕ НА УСНИЦИ И ПОВРЕДЕ ПО ТЕЛУ" Хорор код Ниша - девојчица тврди да је ноћас била ОТЕТА

16.09.2022. 20:03
Пише:
Србија Данас/Телеграф
Policija
Полиција / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Казала је да су је двојица људи ставила у кола и одвели је на једно усамљено место

Четрнаестогодишња девојчица из околине Ниша тврди да је ноћас била отета у близини своје породичне куће, те да је читаву ноћ била малтретирана да би пред зору успела да умакне својим отмичарима. Како је испричала својим родитељима, ухватила су је двојица мушкараца која живе у истом месту, а један од њих је покушао и да је напаствује. Родитељи су наводну отмицу пријавили полицији која интензивно ради на расветљавању свих околности овог случаја а за сада нема информација да ли је неко лишен слободе.

Отац четрнаестогодишњакиње каже да је она изашла из куће нешто после 22 сата, те да су га о њеном присилном одвођењу обавестила комшијска деца.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ВОЗАЧУ КОМБИЈА: Сумња се да је усмртио девојчицу (3) на Карабурми, бранио се МОНСТРУОЗНИМ РЕЧИМА

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ВОЗАЧУ КОМБИЈА: Сумња се да је усмртио девојчицу (3) на Карабурми, бранио се МОНСТРУОЗНИМ РЕЧИМА

ТРУДНИЦА ЈЕ ОВДЕ ПОКУШАЛА ДА ПРЕСУДИ СЕБИ: Мештани села Бресница код Чачка у неверици - открили нове детаље ужаса (ФОТО)

ТРУДНИЦА ЈЕ ОВДЕ ПОКУШАЛА ДА ПРЕСУДИ СЕБИ: Мештани села Бресница код Чачка у неверици - открили нове детаље ужаса (ФОТО)

ОВО ЈЕ РАЗЛОГ ЗБОГ КОГ СЕ ТРУДНИЦА ЗАПАЛИЛА?! Комшије откриле детаље хорора: "Покушала је себи да прекрати МУКЕ"

ОВО ЈЕ РАЗЛОГ ЗБОГ КОГ СЕ ТРУДНИЦА ЗАПАЛИЛА?! Комшије откриле детаље хорора: "Покушала је себи да прекрати МУКЕ"

- Био сам у кући са супругом када су дотрчали малишани из комшилука и залупали на врата. Викали су да су нашу ћерку нека двојица мушкараца изударали и нагурали у кола. Одмах сам кренуо ка месту где су ми рекли да се то догодило а успут сам алармирао полицију. Они су одмах стигли, тражили су је целу ноћ али је нигде није било. Помишљао сам на најгоре, да је убијена, не дао Бог никоме оно што смо ми преживели ноћас – прича узнемирени човек.

Агонија ове породице трајала је до раних јутарњих часова када се девојчица појавила у свом дому и пожалила се да је била отета и злостављана.

- Сва је била уваљана у блато, рашчупана, изударана, имала је угризе на усници и повреде по телу. Казала је да су је двојица људи ставила у кола и одвели је на једно усамљено место недалеко од шљункаре. Обојицу је идентификовала, један јој је преко друштвених мрежа пре овог догађаја слао „срамотне“ фотографије. Одвела је полицију до тог места где је била нападнута ,дала је изјаву а узета јој је и одећа ради вештачења. Очекујемо да ће ти људи бити кажњени, ово је могло да се деси било ком детету, морају да буду спречени да ово ураде поново – наглашава.

И мајка четрнаестогодишњакиње признаје да је у великом шоку јер је иза ње тешка ноћ.

- Не знам шта да кажем, после свега што се десило, нисам у стању ни да говорим. Испрва нисмо помишљали на најгоре, сумњали смо да је побегла са неким момком и да се удала. Чекали смо да нам се неко јави, да каже да је наше дете код њих, шта бисмо могли, помирили бисмо се са тим. Међутим, убрзо смо схватили да се десило нешто много горе, цело место смо преврнули, бојали смо се да ћемо је наћи мртву – описује своју муку.

Највећи шок је, како истиче, доживела када је угледала своју девојчицу како долази кући посрћући.

- Нисам могла да је препознам, није личила на себе. Није могла да стоји, имала сам утисак да је под наркотицима, тешко је одржавала равнотежу. Питала сам ко јој је то урадио, прво је навела име једног старијег човека из нашег места а касније је казала да је био још један. Нећу да помињем њихова имена, ту је полиција, на њима је да утврде ко је крив за то што се десило нашој ћерки – казала је мајка малолетнице.

Како кажу родитељи, девојчица им је испричала да је недалеко од своје куће срела двојицу мушкараца које је хтела да избегне с обзиром на то да јој је један од њих слао своје наге слике. Казала им је да су је на силу стрпали у њихово возило и одвели на усамљено место, где је остала са старијим док је млађи отишао. Објаснила је да је тај човек пио и пушио нешто за шта она сумња да је „трава“ , те да јој је дим дувао у лице због чега је била ошамућена. Казала је да је захтевао од ње да се свуче а да је он скинуо своје панталоне. Како је даље навела, она му се одупирала док јој је он говорио да мора да пристане, да не вришти, јер их нико не може чути. Говорио је да је спреман и да се њоме ожени те да му не смета што је она друге националности. Родитељима се пожалила да је нападач повалио на хаубу возила, попео са њу и да је гризао по телу. Објаснила је да се спасила јер га је ударила у мошнице и побегла.

Како се сазнаје, полиција интензивно ради на расветљавању свих околности овог догађаја. Полицијски инспектори су непосредно пре доласка новинара боравили у породичној кући детета, очекују се резултати лекарског прегледа и вештачења одеће детета како би се одлучило да ли постоје основи за нечије кривично гоњење.