Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

КЛОПКА ЗА МАНИЈАКА: Инвалид месецима позивао девојчицу на с*кс, а МОЖЕ ЋЕРКА ДА МУ БУДЕ! Мајка у СТРАХУ да не нападне поново

25.07.2021. 08:20
Пише:
Србија Данас/Курир
Pedofilija
Педофилија / Извор: Профимедиа

Мате Ф. (61) из Оџака признао да је полно узнемиравао суграђанку (14), а њен број телефона нашао у свесци коју је девојчица бацила у контејнер

Мате Ф. (61) из Оџака осуђен је на осам месеци затвора због полног узнемиравања девојчице (14), којој је у периоду од августа 2020. до 15. маја ове године слао језиве поруке у којима ју је позивао на секс!

СМАЊЕНА КАЗНА СЕКУЛОВИЋУ ЗА ТРОСТРУКО УБИСТВО: Некадашњи бизнисмен остаје у затвору због троструког убиства рекеташа

СМАЊЕНА КАЗНА СЕКУЛОВИЋУ ЗА ТРОСТРУКО УБИСТВО: Некадашњи бизнисмен остаје у затвору због троструког убиства рекеташа

УХАПШЕН НИШЛИЈА КОЈИ ЈЕ ИШАМАРАО ДВЕ ЖЕНЕ: Насилник их напао насред улице, шокантан снимак кружи интернетом (ВИДЕО)

УХАПШЕН НИШЛИЈА КОЈИ ЈЕ ИШАМАРАО ДВЕ ЖЕНЕ: Насилник их напао насред улице, шокантан снимак кружи интернетом (ВИДЕО)

УЖАС НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Возач се закуцао у паркирани мотор, изашао УПЛАКАН и молио присутне да не зову полицију (ФОТО)

УЖАС НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Возач се закуцао у паркирани мотор, изашао УПЛАКАН и молио присутне да не зову полицију (ФОТО)

Поруке од "Микија"

Мате Ф., који је инвалид, признао је кривицу и склопио споразум с Основним тужилаштвом у Сомбору, на основу ког је и осуђен 9. јула. Мајка девојчице која је претрпела велику трауму каже да су разочарани пресудом, али и бесни, јер и даље живе у страху од педофила.

- У августу прошле године ћерка је почела да добија поруке са непознатих бројева. У почетку јој је неко писао да је лепотица, питао је шта ради и неке безазлене ствари. Поруке су биле потписане са Мики. Ћерка је мислила да је то неки дечак из школе, симпатија, и није нам ништа причала. Међутим, у новембру дописивање добија озбиљност, почињу да јој стижу одвратне поруке од "Микија" и дете нам је све испричало - почиње причу мајка жртве.

Она објашњава да је одмах све пријавила полицији и да су, у договору са инспекторима, она и супруг наставили да се дописују с "Микијем", представљајући се као девојчица.

- Дан након пријаве стигла је порука: „Знам да си ме пријавила, али не љутим се, јер те и даље волим.“ Почели смо да сумњамо да је то неко из нашег окружења. Проблем ствара то што сваког пута порука стиже с другог броја, али инспектори су успели да лоцирају део града из ког се оне шаљу - каже саговорница.

- Поруке које су стизале постајале су све огавније. „Лепотице, знаш како ми је тврд, јеси ли невина? Је л’ се играш ноћу сама? Моја ћерка то ради с цуцлом, истрља је мало чичи, па заспи“, само су неке од експлицитних порука, док ни друге нису биле мање ужасне: „Лепотице, не прави се луда, хоћу да те милујем и ј***м. Ја сам мушко, а ти женско и зато ћути и слушај шта имам да ти кажем. Ако ме не будеш слушала, направићу ти бебу“ - наводи узнемирена мајка садржај неких од узнемирујућих порука, које је сада осуђени Мате Ф. слао мислећи да их чита њена малолетна ћерка.

Клопка за манијака

После неког времена, родитељи девојчице и полицајци намамили су Мату Ф. у клопку.

- Тражио је да се састанемо, инсистирао је да то буде испред његове куће. Наравно, он све време мисли да ће доћи девојчица. Глумила сам ћерку, сакрила сам се у жбун, у мрак, и променила глас. Педофил ме је дозивао, али сам ја рекла да се плашим и он је изашао из дворишта. Тада су га полицајци шчепали - прича мајка и додаје да је кућа у којој живи Мате Ф. попут јазбине, без струје и воде. - Не желим ни да замислим шта би се догодило и да ли би моје дете изашло живо да је ушло у ту кућу страве! Срамота је да добије овако малу казну! Шта ће се догодити када је одслужи, да ли ће опет напасти моје или неко друго дете? У ћелији је с другим педофилима, шта ако и њима да број детета, исприча им ко је, где живи? Не могу ни да размишљам, знам само да живимо у константном страху - очајна је мајка девојчице.

Водио и евиденцију

Кућа пуна дечјег доњег веша и слика

Полиција је приликом претреса куће Мате Ф. пронашла много фотографија голих жена, женски и дечји доњи веш, али и свеске. - У свескама је записивао када је коме послао поруку, који је садржај и са ког броја телефона! Код њега је нађено чак осам мобилних телефона и 13 СИМ картица. Катастрофа, човек је водио евиденцију и види се да је поремећен ум - каже мајка жртве: - Па, ми смо се буквално дуже дописивали с њим него што ће он провести у затвору. Тај човек је добио и повластице. Неће платити судске трошкове, а олакшица је такође и чињеница да је инвалид, јер нема једну ногу.

Копао по контејнеру

Жртвину свеску нашао у ђубрету

Мајка девојчице објаснила је како је дошло до тога да Мате Ф. има број њене ћерке. - Нашао је свеску мог детета из четвртог разреда у контејнеру, јер смо ми нормално то бацили. Узео је ту свеску на којој је писало име и презиме, број телефона и адреса. Дете је то онако, као и сва деца, попунило и овај лудак је то нашао. Прво је дете цимао на телефон како би чуо глас и када се уверио да је дете, почео је са језивим порукама - објашњава мајка и додаје да нико није помислио да нека стара свеска може да донесе толики хаос кроз који пролазе.