Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЈАСМИНА ЗАКЛАЛА МУЖА ЈЕР ЈЕ МИСЛИЛА ДА ДЕЦА ЊЕГА ВИШЕ ВОЛЕ? Откривен мотив свирепог злочина у Лазаревцу!

03.03.2022. 19:39
Пише:
Србија Данас
Jasmina
Јасмина / Извор: Фото: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Јасмина С. (44) из Лазаревца убила је супруга Синишу (42) јер је била љубоморна што он има бољи однос с децом од ње, а како је навела и у опроштајном писму, сматрала је да њега више воле!

Подсетимо, Јасмина С. убила је мужа с неколико убода ножем, па његово тело умотала у фолију и ћебад. Она је леш заливала омекшивачем и хемикалијама и најмање 10 дана држала у кревету! На крају је покушала самоубиство пресецањем гркљана, али су њихова деца пронашла опроштајно писмо и обавестила комшију, који је алармирао полицију.

Посвећени отац

- Јасмина је била љубоморна на Синишу и на то што се он лепо слагао с њеним сином из првог брака, као и са троје њихове деце. Синиша је био такав, душа од човека. Није му се имало шта замерити, био је изузетно посвећен отац - прича пријатељ породице.

САЊА ЈЕ ТРОВАЛА КОЛЕГЕ ЈЕР СУ ЈЕ ОГОВАРАЛЕ: Троје људи попило отров, а онда је она долијала правди (ФОТО)

САЊА ЈЕ ТРОВАЛА КОЛЕГЕ ЈЕР СУ ЈЕ ОГОВАРАЛЕ: Троје људи попило отров, а онда је она долијала правди (ФОТО)

Драма на Новом Београду: Мушкарац скочио с Трамвајског моста, давао знаке ЖИВОТА

Драма на Новом Београду: Мушкарац скочио с Трамвајског моста, давао знаке ЖИВОТА

СИНИША УБИЈЕН ПОЧЕТКОМ ФЕБРУАРА? Јасмину у болници чува полиција, познато шта је досад рекла

СИНИША УБИЈЕН ПОЧЕТКОМ ФЕБРУАРА? Јасмину у болници чува полиција, познато шта је досад рекла

- У писму које је насловила на свог сина из првог брака она је и сама навела: "Знам да ме ниси волео као Синишу, и да си њега волео више. Што се тиче ствари у стану, све су твоје, узми их, а мене сахрани с њим, а и не мораш, мени је свеједно! Волим те, будите храбри и чувај брата и сестре, и немој да их дајеш Синишиним родитељима у руке." Она једноставно није могла да поднесе што њено дете има добар однос са очухом - наводи наш саговорник.

Није улазио у стан

Један занатлија ког су припадници медија срели у згради у којој се злочин догодио каже да је код Јасмине био пре петнаестак дана и да се она понашала нормално.

- У згради је био неки квар, дошао сам до њених врата. Она је отворила и најнормалније смо попричали, није ми одавала утисак особе која има неки проблем. Касније сам се шокирао кад сам чуо шта се десило, можда је Синиша и тада лежао мртав у дневној соби - прича радник и додаје да у стан није улазио јер је квар решио са спољне стране.

Како каже, превара никако није могла бити мотив оваквог злочина.

- Можда је она, кад је признала шта је урадила, рекла да ју је варао, али то је немогуће. Јасмина је одувек била чудна жена, понашала се необично, ако је неко некога у том браку варао, пре би сви могли да посумњају на њу - каже пријатељ.

- Она је искоришћавала његову доброту, али се није увек лепо понашала према њему. Синиша је њеног сина обожавао, гледао га као своје дете, али му, на пример, није дозвољавала да се виђа са својом ћерком из првог брака - наводи наш саговорник.

- Покушавали смо више пута да јој укажемо да је лепо што сви волимо њеног сина, али да би исто тако требало да допусти и да Синиша виђа своју ћерку. Она није хтела ни да чује. Много нам је тешко, њен син је диван дечко, долазио је овде код нас, једно дете за пример, прихватили смо га као да је наш и нисмо га одвајали од Синишине деце - рекли су уплакани родитељи.

Синиша сахрањен

Наши саговорници раније су рекли да претпостављају да је Синиша убијен још 4. фебруара, јер се њихов млађи син тада последњи пут чуо с њим.

- Нисмо се чули са Синишом, а видели смо га последњи пут летос, јер смо због короне смањили посећивања - рекла је Синишина мајка Десанка, док њихова рођака додаје:

- Чули смо и да је стављала миришљаве јелкице, оне за аутомобиле, на Синишино тело, како се не би осећао.

Чува је полиција

Јасмина С. после покушаја самоубиства пребачена је у Ургентни центар у Београду, где се опоравља. - Она је са интензивне неге пребачена на полуинтензивну и њено стање се поправља и прати. Испред собе у којој се налази стално су присутни припадници МУП који је чувају, с обзиром на то да је осумњичена за тешко кривично дело, које је наводно инспекторима и признала - прича извор и наставља: - Када се буде довољно опоравила, њу ће испитати надлежни тужилац, па ће се тада одлучивати и о притвору.

Истражитељи верују да је Јасмина С. планирала да се реши тела, али да није знала како то да уради.

- Синиша је био крупан човек, имао је преко 100 килограма, али је тело које је пронађено тежило свега 30. Она је вероватно хтела да га однесе негде и баци, али није знала како.

Синиша С. сахрањен је јуче на гробљу у Лазаревцу.

}