Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

КРВАВА ДРАМА У КУЋИ НА БАНОВОМ БРДУ: Два мушкарца упала у кућу познаника, он са стола узео нож и избо обојицу?

07.10.2020. 07:30
Пише:
Србија Данас/Блиц
policija
полиција / Извор: Фото: СД/Илустрација

Из Ургентног центра наводе да су обојица избодених задобила тешке телесне повреде.

Београђанин В. М. ухапшен је због сумње да је у недељу увече у својој породичној кући у насељу Баново брдо кухињским ножем избо двојицу мушкараца који су му упали у дом.

СРАМОТА НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Жена носи бебу као да је џак, бацака је и лупа шамаре: Покренута кривична против ње

СРАМОТА НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Жена носи бебу као да је џак, бацака је и лупа шамаре: Покренута кривична против ње

НОВИ ДЕТАЉИ У СЛУЧАЈУ ПРЕБИЈАЊА У НОВОМ САДУ: Контићеви адвокати смислили лукав план за опструкцију истраге (ВИДЕО)

НОВИ ДЕТАЉИ У СЛУЧАЈУ ПРЕБИЈАЊА У НОВОМ САДУ: Контићеви адвокати смислили лукав план за опструкцију истраге (ВИДЕО)

ОВО ЈЕ МИЛАН ЗА КОЈЕГ СЕ СУМЊА ДА ЈЕ УБИО ЉУБАВНИЦУ: Дошао по Марију, па завршили мртви (ФОТО)

ОВО ЈЕ МИЛАН ЗА КОЈЕГ СЕ СУМЊА ДА ЈЕ УБИО ЉУБАВНИЦУ: Дошао по Марију, па завршили мртви (ФОТО)

Како се сазнаје, до инцидента је дошло у кући у Улици Недељка Чабриновића док је В. М. вечерао са својом породицом. Према досадашњим информацијама, на вратима његове куће појавила су се двојица његових познаника који су га напали чим су га угледали.

- Они су кренули да га бију, а у читавом том метежу он је са кухињског стола узео нож и њиме убо обојицу - прича извор упознат са случајем и додаје да су језивом сукобу присуствовали жена и петогодишње дете осумњиченог за убадање.

Из Ургентног центра наводе да су обојица избодених задобила тешке телесне повреде.

- Један мушкарац тренутно се налази у стабилном стању на одељењу Ургентног центра, док се други налази на јединици интензивне неге у тешком стању. Обојици се наставља лечење - рекли су јуче из Ургентног центра.

Како се сазнаје, након што се заврши лечење избодених мушкараца, они ће бити саслушани у полицији и потом ће бити донета одлука да ли ће против њих бити поднета кривична пријава због упада у кућу осумњиченог В. М.

Паралелно с тим, тужилаштво је наложило спровођење истраге у случају напада на њих, а ухапшеном В. М. одређено је задржавање до 48 сати, након чега ће бити спроведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Београду.

Шта је прави мотив упада у кућу осумњиченог В. М. и сукоба који је потом избио - није познато. Очекује се да након његовог саслушања буду познати сви детаљи овог инцидента.

Јуче су се испред куће где се инцидент догодио затекле комшије које су коментарисале несвакидашњи сукоб. Како причају, ухапшени мушкарац познат је полицији због диловања, а наводно је неколико пута био и у затвору.

- Он је овде познат као дилер дроге. Он и његова жена су час живели заједно, час нису. Имају троје деце, два сина од 17 и 19 година и петогодишњу ћерку. Млађи син му је проблематичан, није завршио школу, пребацивао се неколико пута, на крају се ваљда и исписао. Подсећа на свог оца. Други, старији син сушта је супротност, он је фино дете и нисмо чули ништа лоше за њега - рекла је једна од комшиница.

Како су њихове комшије испричале, у недељу увече је у њиховом иначе мирном крају било опсадно стање.

- Полиције је било на све стране, скоро пола улице било је затворено, нису давали никоме да приђе. Видели смо оца те деце како улази у марицу полиције и разговара са полицијом. Он је одмах након инцидента ухапшен, а ова двојица мушкараца су завршила у Хитној помоћи. Полиција је викала: "Реанимација, реанимација" - рекла је једна од комшиница.

У моменту разговора са једном од комшиница у разговор се укључио други комшија који је изнео нешто другачије детаље ове драме. Према његовој причи, наводно је садашњи невенчани супруг жене нападнут од њеног бившег мужа и још једног мушкарца.

- Она жена се пре неколико година развела од свог бившег мужа, неко време се забавља са другим мушкарцем, тачније живи са њим. Колико ја знам, њен бивши муж је синоћ дошао и напао њега са још једним мушкарцем. Овај човек је у самоодбрани узео нож и избо их - рекао је други комшија.

Петогодишње дете је у току инцидента пребачено код комшинице да не би гледало гнусни напад у кући у којој живи.

- Један од синова се појавио у току напада и веома чудно је реговао, као да се ништа није десило. Само је прошао поред полиције и ушао у кућу. Пре него што је дошла полиција, чули смо жену како виче: "Спусти нож!" - додала је једна од комшиница.

Очевидац: "Тукли су мушкарца бејзбол палицом"

Уследио је позив жена која је, како каже, желела да исприча целу истину овог случаја. Наиме, како је она описала, двојица нападача упала су у породичну кућу на Бановом брду.

- Кренули су да ударају невенчаног супруга жене која тамо живи са децом бејзбол палицом и чекићем, и то све наочиглед петогодишњег детета - рекла је она.

Мајка деце, тачније невенчана супруга осумњиченог за убадање, како је испричала ова жена, покушала је да спречи напад, међутим није успела. Тада је осумњичени мушкарац извадио кухињски нож и у самоодбрани их избо.

Након инцидента сачекао је полицију, која је брзо стигла, да би испричао све детаље тог злочина.