Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЈЕЗИВО УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ ПОТРЕСЛО СРБИЈУ: Јасмина (44) заклала мужа, тело данима поливала КУЋНОМ ХЕМИЈОМ да би сакрила смрад леша

02.03.2022. 07:23
Пише:
Србија Данас/Курир
Jasmina S.
Јасмина С. / Извор: Фото: Друштвене мреже

Јасмина је пре покушаја самоубиства оставила опроштајно писмо, које су пронашла њихова деца (9), (8) и (6), док најстарији син (21) није био код куће.

Јасмина С. (44) из Лазаревца, мајка четворо деце, брутално је убила супруга Синишу (42) на спавању и десет дана држала тело у стану, а потом је покушала да пресуди себи пререзавши врат. Она је потом поливала тело несрећног Синише омекшивачем, соном киселином и кућном хемијом! Како сазнајемо, овај злочин догодио се највероватније због љубоморе.

СЛЕТЕО СА ПУТА, ПА ПОГИНУО! Тешка саобраћајна несрећа код Ниша - екипа Хитне помоћи покушала реанимацију

СЛЕТЕО СА ПУТА, ПА ПОГИНУО! Тешка саобраћајна несрећа код Ниша - екипа Хитне помоћи покушала реанимацију

ФИЛМСКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У НОВОМ САДУ! Опколили бесни аутомобил - најмање једна особа ухапшена (ВИДЕО)

ФИЛМСКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У НОВОМ САДУ! Опколили бесни аутомобил - најмање једна особа ухапшена (ВИДЕО)

"ШТА ИЗОПАЧЕНИ УМ МОЖЕ ДА СМИСЛИ" Браћа Јојке на слободи по ПРВИ ПУТ проговорили о Џонићу

"ШТА ИЗОПАЧЕНИ УМ МОЖЕ ДА СМИСЛИ" Браћа Јојке на слободи по ПРВИ ПУТ проговорили о Џонићу

Јасмина је пре покушаја самоубиства оставила опроштајно писмо, које су пронашла њихова деца (9), (8) и (6), док најстарији син (21) није био код куће. Малишани, који су све време живели у стану с мајком и мртвим оцем, прекјуче су отишли код комшије и рекли му да се мама убила.

Хорор у стану

- Дечица су у сузама дошла код комшије, пружила му писмо и рекла: "Мама се убила, а тата је у болници." Шокирани човек је погледао писмо на чијој је полеђини писало: "Воли вас мама, будите добри и храбри". Човек се следио у секунди и дечици рекао да нема наочаре, те да ће писмо погледати његов друг, а он ће с њима отићи до стана да узму играчке - прича извор из истраге:

- Кад су дошли у стан, дозивао је Јасмину и Синишу, али одговора није било. Онда је покушао да отвори врата дневне собе, међутим, Јасмина је пала поред њих и ногама их заглавила. Тада је позвао полицију.

Куповала сваки дан кућну хемију

Јасмина: Жено, ови омекшивачи су одлични!

У локалној продавници потврђено је да је Јасмина последњих дана долазила и куповала хемију.

- Обављала је уобичајену куповину, између осталог, куповала је и средство за чишћење и детерџенте. Понашала се нормално, као да је све сасвим у реду, није одавала утисак да има проблеме. Некад је била насмејана, некад не, као и иначе - причају и додају да су шокирани информацијом да је комшиница пресудила мужу и држала његово тело у стану.

Policija
Полиција / Извор: Србија Данас

Како се сазнаје из истраге, Јасмина је сваки дан куповала омекшивач.

- У једном моменту, пошто је купила више флаша омекшивача, рекла је продавачици: "Жено, ови омекшивачи су одлични, сви јако и лепо миришу, морам да купим све врсте да видим која ми се највише свиђа" - каже извор.

Како наводи, полицајци су у стану затекли сцену као из хорор филмова.

- Синиша је мртав лежао у кревету у дневној соби, а Јасмина је била на поду, у локви крви и без свести. Хитна помоћ ју је превезла у Ургентни центар у Београду, где се у једном моменту пробудила и рекла да је мужа убила пре седам или 10 дана. На жени су била видљива два убода ножем у врат, а човек је избоден седам или осам пута - прича извор.

Трагови крви

Из стана породице осећао се мирис киселине, а инспектори су утврдили да је Јасмина С. данима заливала леш супруга разном кућном хемијом - изузетно јаким средством за прање купатила, али и омекшивачима и течним прашковима.

- Јасмина је очигледно хтела да уклони трагове злочина, па је стан од крви опрала киселинама, али је хтела и да спречи да се осети мирис труљења тела њеног супруга. Она је у локалној продавници, како је утврђено, куповала велике количине кућне хемије - објашњава извор из истраге и додаје да се претпоставља да је Јасмина тело мужа држала у стану док не смисли како ће га се отарасити.

Превара

По доласку екипе за увиђај у зграду је стигао и Јасминин син из првог брака.

- Он се потресао, али је био потпуно разуман. Дечак и девојчице су за време увиђаја били код комшије, цртали су, а онда су дошли и радници Центра за социјални рад, који су са сином разговарали о даљим корацима у вези с малишанима - прича извор.

Комшије

Рекла нам да је Синиша у болници

Јасмина и Синиша, према речима комшија, у згради су годинама живели као подстанари.

Hitna pomoć
Хитна помоћ / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

- Имали су троје деце и њеног сина из првог брака. Јасминин син из првог брака је пунолетан и често је одсуствовао од куће јер је одлазио код своје девојке. Вероватно он претходних дана, откако је Јасмина убила Синишу, није био ту, па није ништа ни приметио. Млађој деци је, претпостављамо, рекла да не улазе у дневну собу - причају комшије и додају да су Синишу последњи пут видели пре месец дана:

- Јасмина нам је пре десетак дана испричала да је он болестан, да има висок притисак и да је у болници на лечењу. Они нису били проблематични, нити смо их чули да се икад свађају. Једина бука из тог стана се чула кад су деца певала.

Мотив злочина за сада није утврђен, али се помиње могућност да је Јасмина Синишу ухватила у превари.

- Због тога је побеснела и одлучила да му пресуди, и то док је спавао. Иначе, она је била позната по проблематичном понашању, често је у јавности правила разне сцене - каже саговорник.