Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

КУМ МАЛЧАНСКОГ БЕРБЕРИНА ИМАО ОДНОСЕ СА МАЛОЛЕТНОМ ЋЕРКОМ? Александру из Малче натоварио полицију на врат - слао му ЈЕЗИВЕ СНИМКЕ

28.12.2021. 10:03
Пише:
Србија Danas/Alo.rs
Malčanski berberin
Малчански берберин / Извор: Фото: Србија Данас/Фацебоок/Принтсцреен/Нинослав Јовановић

Видојковић је ухапшен у акцији Армагедон заједно са настраним оцем и групом мушкараца због поседовања порнографског материјала и искоришћавања малолетнице за порнографију.

Александар Видојковић (40) из Малче код Ниша тврди да му је М. И. (44), кум Малчанског Берберина, на Месинџер послао слику своје голе ћерке и снимак на којем јој додирује интимни део тела, док она уздише, и тако му натоварио полицију на врат.

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА: Судар четири цистерне између Неготина и Кладова (ВИДЕО)

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА: Судар четири цистерне између Неготина и Кладова (ВИДЕО)

НАСТАВЉА СЕ СУЂЕЊЕ МИКИ АЛЕКСИЋУ: Данас први пут износи одбрану

НАСТАВЉА СЕ СУЂЕЊЕ МИКИ АЛЕКСИЋУ: Данас први пут износи одбрану

ОБОРЕНА ЖЕНА У УДЕСУ У НОВОМ САДУ: Хитно пребачена у Ургентни центар!

ОБОРЕНА ЖЕНА У УДЕСУ У НОВОМ САДУ: Хитно пребачена у Ургентни центар!

Видојковић је ухапшен у акцији Армагедон заједно са настраним оцем и групом мушкараца због поседовања порнографског материјала и искоришћавања малолетнице за порнографију. У исповести уочи почетка суђења у Вишем суду у Београду, Видојковић открива бизарне детаље овог случаја.

- М. И. знам цео живот, прве смо комшије. Он је са 16 година имао претензије да гледа друге људе док имају секс. Са ћерком је ступио у односе пре него што је напунила 14 година, али је она то радила добровољно. Мени је послао један снимак, као позив на секс. На њему се види како ћерки прстима отвара в*гину и говори: "Сезаме, отвори се", док она дахће. Видео траје 10-15 секунди и не виде им се лица, али је вештачењем утврђено да су на снимку њих двоје. Он је покушао да свали део кривице на мене, тврдећи да сам имао сексуалне односе са његовом ћерком, али је она рекла да није било ничега - тврди Видојковић, и описује тортуру коју је доживео после хапшења.

- После саслушања у Палати правде у Београду, М. И. и мене су одвели у Централни затвор. Два командира су нам претила да ће притвореници да нас малтретирају, говорећи: "Видећете како пролазе педофили, је*аће вам мајку и кад уђете у ћелију", а онда а су нас обојицу претукли. Прво су М. И. увели у једну просторију и затворили врата. Чуо сам ударце песницама, он је кукао као да га кољу! Говорио им је: "Немојте да ме бијете, имам висок притисак", на шта су они узвратили да их боли ку*ац" и наставили да га батинају још око два минута - препричава саговорник, и тврди да су и њега крвнички изударали.

- Пре него што су ме пропустили кроз шаке, командир је питао колегу батинаша: "А, овај, шта је урадио? Је л' имао однос?“, а када је добио одговор да наводно јесам, узвикнуо је: "Дај га овамо!", па су обојица почела мушки да ме ударају песницама по ребрима и бубрезима. Мислио сам да су ми поломили ребра, јер је на једном месту изгледало као да је кост изашла! Истрпео сам све ударце и нисам пустио ни гласа, због чега су се они зачудили. Један ме је питао: "Је л' си ти луд кад те ништа не боли?!" Био сам два месеца у притвору и пуштен сам да се браним са слободе - каже Видојковић на крају разговора.

Подсећамо, група је откривена после хапшења кума Нинослава Јовановића (48), познатог као Малчански Берберин, који је осуђен на доживотни затвор због отмице и силовања девојчице (12). У првој акцији, 10. августа ове године, ухапшено је 10 мушкараца за које се сумња да су имали контакт са овом девојчицом. У другој акцији, која је уследила 3. новембра, ухваћено је још 18 мушкараца за које се верује да су учествовали у овој гнусној мрежи педофила.

Malčanski berberin
Малчански берберин / Извор: Србија Данас

Настрани отац је од 10. августа у притвору због сумње да је обљубио своју ћерку када је имала непуних 14 година и да је њене слике слао мушкарцима од 32 до 73 године, нудећи им секс са њом. М. И. је оптужен заједно са својим комшијом Александром Видојковићем и Вујадином М. (73), гастарбајтером из Холандије. Очекује се да ће против њега бити подигнута још једна оптужница због сумње да је са другом групом мушкараца растурао порнографски материјал.

Ћерку подводио за џабе

Видојковић тврди да је М. И. злоупотребљавао ћеркин профил на Фејсбуку и да се у њено име дописивао са мушкарцима.

- На Фејсбуку је писало да има 18 година, иако је малолетна. Вујадин М. је добио поруку ..Хоћеш да дођеш да ме ту*аш" и одмах је провалио да му је то послао М. И, а не његова ћерка. Неколико пута је водио ћерку код Вујадина, али он због година није могао да има секс. Тада му је М. И. дао камеру и рекао: "Од тебе нема ништа! Гледаји снимај!", па је Вујадин преузео улогу камермана и снимао га док је имао секс са ћерком. М. И. није тражио новац, већ је уживао да посматра ћерку са другим мушкарцима - тврди Видојковић.

Девојчица у хранитељској породици

М. И. је старијим мушкарцима на Фејсбуку делио фотографије голе ћерке што је полицајцима олакшало посао, па су током протеклих неколико месеци у акцијама "Армагедон" ухапсили бројне педофиле.

- Девојчица је тада саслушана код тужиоца, а њен исказ и реакције оца били су им сумњиви и указивали су да је отац заправо подводио ћерку. Она је детаљно описала шта јој је све отац радио, због чега је одмах измештена у хранитељску породицу - наводи извор листа Alo.rs.