Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

И ОТАЦ УБИЦЕ ИЗ НОВОГ САДА ПРЕСУДИО ЖЕНИ?! Комшије откриле гнусан детаљ из живота монструма, сви се питају смо једно

12.03.2024. 19:32
Пише:
Србија Данас/Курир
ubistvo Novi Sad
убиство Нови Сад / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Комшије у шоку због невиђеног злочина.

Након једног дана од монструозног злочина у Новом Саду где је мушкарац убио своју жену електричном бушилицом па покушао самоубиство скоком са Темиринског моста, остаје само једно питање, који је мотив овог језивог убиства?

ПОТРЕСНО: Језиви призори у дворишту монструма из Новог Сада који је усмртио супругу бушилицом! (ФОТО) .

ПОТРЕСНО: Језиви призори у дворишту монструма из Новог Сада који је усмртио супругу бушилицом! (ФОТО)

УБИО ЈЕ КАО У НАЈГОРИМ ХОРОР ФИЛМОВИМА! Монструм из Новог Сада прво жену онесвестио ударцем, па јој бушилицом ИЗБУШИО главу - КРВ се сливала низ зидовеmuž ubio ženu u Novom Sadu

УБИО ЈЕ КАО У НАЈГОРИМ ХОРОР ФИЛМОВИМА! Монструм из Новог Сада прво жену онесвестио ударцем, па јој бушилицом ИЗБУШИО главу - КРВ се сливала низ зидове

ИСПРЕД СВЕ НОРМАЛНО, А У ЗАДЊЕМ ДВОРИШТУ ХОРОР! Језиве сцене у кући мушкарца који је убио жену бушилицом у Новом Саду (ФОТО)Foto: Srbija Danas/SaÅ¡a Džambić

ИСПРЕД СВЕ НОРМАЛНО, А У ЗАДЊЕМ ДВОРИШТУ ХОРОР! Језиве сцене у кући мушкарца који је убио жену бушилицом у Новом Саду (ФОТО)

Како говоре комшије које су и даље у шоку, никада нису чули никакву свађу између брачног пара, чак ни једну ружну реч.

- Познајем их 30 година скоро. Никола је први у насељу овде саградио кућу, вредан и радан човек - 

Мушкарац је, подсетимо, након што је, како се сумња, убио жену, позвао своју старију ћерку (27), рекао јој шта је урадио и да иде да се убије. Потом је сео у свој "голф" и одвезао се на Темерински мост, где је окован ланцима и бетонским блоковима претио да ће скочити.

ubistvo Novi Sad
убиство Нови Сад / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Први резултати обдукције показали су да је мушкарац жени прво смрскао лобању, највероватније дршком од електричне бушилице, а затим ју је и укључио и пробушио јој главу. Из Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду јуче су саопштили да је обављен увиђај и да су с места злочина узети сви неопходни трагови, као и предмет којим је злочин почињен, а све то је послато на анализе и вештачења.

- Због постојања сумње да је извршио кривично дело тешко убиство на свиреп и подмукао начин, за које је запрећена казна доживотног затвора, мушкарац ће бити саслушан у својству осумњиченог кад се за то стекну услови, то јест кад буде отпуштен из здравствене установе у којој му се указује медицинска помоћ, након што су га надлежне службе извукле из канала, где је покушао да изврши суицид утопљењем - наводи се у саопштењу тужилаштва.

Комшије овог пара кажу да не могу да верују шта је мушкарац учинио, јер су га сматрали сталоженим и мирним човеком, а њихову породицу сложном и готово савршеном.

Видео сам Гордану баш тај дан, све је било нормално, и онда смо по подне сазнали шта се десило. Целу ноћ нисмо спавали, што од шока, што од лавежа њиховог пса, који је био ужасно узнемирен јер је много волео Гоцу. Ево га, он је сад тужан, лежи у дворишту и не устаје.

Према његовим речима, мушкарац је био успешан у свом послу. Наиме, он се бави продајом опреме за пецање, а супруга му је помагала у томе.

ubistvo Novi Sad
убиство Нови Сад / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Из њихове куће су увек допирали смех и музика, а свађа не. Окупљали су друштво, веселили се. Имају две одрасле ћерке. Јако су им добре, једна је завршила факултет и запослила се, друга студира медицину. Они су добро радили, зарађивали, кућа им је сређена, пара су имали... Поред куће у којој су живели сви заједно, купили су и два стана и локал, значи да новац сигурно није био мотив. Ништа ми није јасно, не могу себи да дођем. Додуше, неки сад причају да су приметили да је мушкарац последња три месеца био нешто као потиштен, спуштене главе је ишао и смршао је... Можда се разболео, ко ће знати - каже комшија и описује ужас који се у понедељак по подне десио у њиховој улици.

- Ћерке су дошле у неко доба и кад су виделе да им је мајка мртва, оне су вриштале, плакале, пас је ужасно лајао, а од немира једног инспектора је угризао за руку. Ћерке су сад код своје тетке с мајчине стране, не могу да буду овде, тешко им је много, питање је да ли ће се икад уопште вратити у кућу. Највећа ми је бол за ту децу јер су првенствено везане за Гоцу, то је био један другарски однос између њих. Старија је све видела, тело своје мајке, замислите то - причају комшије.

Како су поједине комшије испричале, мушкарац је одрастао у дому, а његов живот је обележио готово идентичан злочин. Наиме, како кажу комшије, чули су да је његов отац пре много година убио његову мајку.

- Не знам да ли је то било овде у Новом Саду или негде другде, то никад од њега нисмо чули, он није причао о томе, од других смо то чули. О прошлости никад ни речи, причао је само о срећи коју је имао с женом и децом и добром послу - све му је ишло, а никоме није јасно шта га је јуче спопало - каже нам један комшија.

Извор: Србија Данас/Курир