Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

НОВИ ВЕО МИСТЕРИЈЕ Родитељи мајке која је са мужем убила децу у Новом Саду У СТРАХУ, познаници приметили ЈЕДНУ ЧУДНУ СТВАР: "Кришом одлазе на гробље..."

18.03.2024. 12:14
Пише:
Србија Данас/Република
ubistvo i samoubistvo u Novom Sadu
убиство и самоубиство у Новом Саду / Извор: Фото: Србија Данас/Саша Џамбић, Facebook Printscreen/Sztr Requiem

Познаници и комшије су забринути због породице девојке која се након трагедије готово потпуно повукла из јавности. Утабана стаза и свеће на гробљу сведоче о редовним посетама вечном дому њихове ћерке, али њихови суседи примећују да готово да и не виђају никога од породице.

Како комшије истичу, родитељи преминуле девојке која је са мужем убила децу па скочила су се практично затворили у кућу од сахране њихове ћерке у Бачком Петровцу. Ретко пуштају икога унутра, излазе врло ретко и проводе већину времена у тишини и тузи због губитка.

ПРЕСЕДАН! ИСТОРИЈСКА ПРЕСУДА МАЈЦИ И ОЦУ ДЕЧАКА-УБИЦЕ Огласили се родитељи из "Рибникара" - ово је правичан суд!Ribnikar

ПРЕСЕДАН! ИСТОРИЈСКА ПРЕСУДА МАЈЦИ И ОЦУ ДЕЧАКА-УБИЦЕ Огласили се родитељи из "Рибникара" - ово је правичан суд!

ЧУВЕНА ДОКТОРКА УБИЈЕНА У СТАНУ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Љиљана отворила врата познанику, он је брутално убио - тело пронашла геронтолошка сестраPolicija

ЧУВЕНА ДОКТОРКА УБИЈЕНА У СТАНУ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Љиљана отворила врата познанику, он је брутално убио - тело пронашла геронтолошка сестра

МОНСТРУМ ИЗ МЛАДЕНОВЦА БИО УРАЧУНЉИВ У ТРЕНУТКУ МАСАКРА: Рањена девојка вриштала и запомагала, а он јој пришао и пуцао у главу да буде сигуран да је МРТВА!UroÅ¡ Blažić

МОНСТРУМ ИЗ МЛАДЕНОВЦА БИО УРАЧУНЉИВ У ТРЕНУТКУ МАСАКРА: Рањена девојка вриштала и запомагала, а он јој пришао и пуцао у главу да буде сигуран да је МРТВА!

Самоубиство младића и девојке, које је наводно укључивало и њихове синове од једне и три године, оставило је дубок траг у заједници. 

- Они су и раније живели повучено и нису се никада дружили ни са ким из комшилука, нити су ишли негде, нити је ико долазио код њих, али откако се догодило ово са њиховом ћерком као да су у земљу пропали. Чула сам да им је у посету дошла само родбина из Словачке, јер они су Словаци пореклом - испричала је једна од комшиница.

Мештани Бачког Петровца већ данима примећују необичан феномен - иако већ неко време нису видели родитеље девојке, њихов гроб је прекривен свежим цвећем. Репортери Курира су посетили овај градић и и сами се уверили у ову чињеницу. Поред свежег цвећа, приметили су и утабани пут и тек изгореле свеће, што указује да Мартинина породица редовно посећује гробље, али на веома дискретан начин.

Мистерија непознатих посета

Непознато је зашто породица одржава ову тајновиту праксу. Мештани спекулишу о могућим разлозима, али нико нема конкретних информација о томе зашто се ове посете одвијају на тако тајанствен начин. Ова мистерија додатно интригира људе у Бачком Петровцу.

- Ово их је дотукло, вероватно кришом одлазе на гробље да се не би сусрели с комшилуком, мада ни ми не знамо шта би им рекли... Не постоје праве речи утехе за оно кроз шта су они прошли. Ћерку годинама нису виђали, иако су покушали да је врате, унучиће никада нису ни упознали, а већ су дочекали да их сахране. Страшна је то судбина, а нико од комшија уопште нико нема сумњу у то да је девојка била увучена у секту - кажу комшије.

Један од саговорника каже за породицу девојке да је реч о "чудним, али добрим људима".

- Поготово се то односи на оца, он буквално ни мрава не би згазио! Њега смо на тренутак видели када је пре неки дан косио траву, човек и даље делује потпуно утучен - прича саоговорник.

Мештани Бачког Петровца нису изненађени што се спекулише да иза трагедије стоји нека моћна секта. Њихове сумње само су продубљене када су открили да су младић и девојка, двоје младих људи чији су животи прекинути у несрећи, били виђени у селу у одређеном периоду. Ова сазнања само су додатно подгрејала сумње мештана у могућу умешаност секте.

Bački Petrovac, sahrana
Бачки Петровац, сахрана / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

- Обоје су били врло културни и добри млади људи и никоме није јасно шта се одједном догодило. Младић је често долазио код девојке у Бачки Петровац, али откад су се венчали, она се потпуно одвојила од своје породице, као да више није постојала! Очигледно је он мало по мало тонуо у канџе секте, а онда увукао и њу - каже наш саговорник.

Породична драма: Године без контакта

Једна породична прича која је привукла пажњу јавности јесте случај девојке која је годинама била у потпуном расколу са својим родитељима. Наиме, ова млада жена није имала контакт са својим родитељима дуги низ година, што је резултирало тиме да њени родитељи нису имали прилику да упознају ни њеног старијег сина, а да чак нису ни били свесни постојања њеног млађег детета.

- Свима је било чудно, али мислили смо да су такви људи, повучени, не деле породичне ствари ван куће. Унучиће никада нису помињали, а када је отишла од куће и она је брзо отишла у заборав. Ко зна шта се издешавало у та четири зида - испричала је блиска комшиница.

Она је додала да ни родитељи нису знали готово ништа о породици младића који је оженио њихову ћерку.

- Једино су причали да му је породица имућна, да његови имају викендицу на мору и да летују тамо. Очигледно су секташи знали кога врбују, али страшно је кад човек види до које мере се некоме може испрати мозак, па да децу убије онај ко их је родио - закључују комшије.

Подсетимо, ово није прва трагедија која је задесила породицу девојке која је са мужем убила децу па скочила са солитера. Њен ујак, рођени брат њене мајке извршио је самоубиство.

Србија Данас/Република