Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"ДРЖАО СЕ ЗА ВРАТ И ОБИЛНО КРВАРИО" Рецепционар сведочио о крвавој драми у нишком хотелу - једна ствар посебно шокира

11.09.2023. 21:38
Пише:
Србија Данас/Блиц
Hitna pomoć
Хитна помоћ / Извор: Фото: СрбијаДанас,МИЛАНА PAVKOVIC,shutterstock

Жена (30) је оптужена да је мушкарца (43) убола у врат док је спавао, ножем дужине 32 центиметра који има сечиво 20 центиметара, у хотелу у којем су имали интимне односе.

- Прво је она изашла из собе, па убрзо и господин. Он се држао за врат и обилно је крварио. Он је питао 'шта си ми то урадила' а она је одговорила 'ti си мене први напао'. Никаква се бука није чула претходно, нисам у том тренутку приметио да она има нож у рукама. Био сам узбуђен због свега што се десило, крви је било свуда. -

„Здрава храна сваког дана“: MAXI у сарадњи са Министарством просвете започео едукативни програм о значају балансиране исхране

„Здрава храна сваког дана“: MAXI у сарадњи са Министарством просвете започео едукативни програм о значају балансиране исхране

ЈЕЗИВА СЦЕНА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ЖЕЛЕЗАРИ! Пао кран и на лицу места убио радника

ЈЕЗИВА СЦЕНА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ЖЕЛЕЗАРИ! Пао кран и на лицу места убио радника

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У КРУШЕВЦУ У судару учествовала два аутомобила - хитна помоћ на лицу места!

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У КРУШЕВЦУ У судару учествовала два аутомобила - хитна помоћ на лицу места!

Овим речима рецепционер је описао тренутке крваве драме који су се одиграли у једном нишком хотелу 2. новембра прошле године, након што је жена (30) из Ниша покушала да ножем убије мушкарца (43) из Житорађе.

Оптужницом Вишег јавног тужилаштва, њој се на терет ставља покушај тешког убиства на подмукао начин мушкарца, кога је упознала у кладионици и са којим је претходно имала интимне односе у хотелу.

Жена је у току суђења негирала покушај тешког убиства, бранећи се да ју је оштећени силовао, те да је претио и њој и породици, што је, пак, он све негирао.

"Није се чула бука из собе"

Рецепционер данас је пред судом сведочио да се из њихове собе те ноћи није чула никаква бука, нити је приметио неко узнемирење код жене када је претходно излазила из собе.

Рецепционер је у изјави Тужилаштву коју је данас потврдио, рекао да је те ноћи жена дошла да затражи маказе, а да је потом телефонирала, да би након тога затражила да јој позове такси којим је отишла и вратила се у хотел.

- Никаква бука се није чула из њихове собе, сигурно бих чуо да је била. Толико је тихо да се чују и откуцаји сата. Изолација у собама је тако слаба да се чује и када неко мало јаче пусти музику, па се жале из других соба. Није се чула бука ни када је дошла да позајми маказе и вратила се у собу. Тада је говорила нормалним гласом и није била узбуђена, лепо сам је видео, на лицу није имала било какве огреботине или црвенило – категоричан је био рецепционер.

"Да је рекла да је силована позвао бих полицију"

На питање судије да ли је чуо јаук или крик оштећеног из собе или неку вику и борбу он је рекао да није.

- Апсолутно се није се чуло ништа, нити се она пожалила на било шта када је дошла по маказе. Да је рекла да је малтретирана, а камоли да је силована, ја бих сигурно реаговао и позвао полицију. Не бих ни знао да се нешто десило да нису изашли из собе, прво она па после господин који је крварио – испричао је рецепционер.

"Тражила је да не зовем полицију"

Рецепционер је рекао да се мушкарац вратио у собу, држећи се за крвави врат и да је закључао собу, а да је жена тражила резервни кључ који је поломила покушавајући да уђе.

- Видео сам велику крваву локву на месту где је стајао и крваве трагове у ходнику. Пошао сам до врата собе да бих видео како је јер сам се забринуо за њега. Она је рекла 'жив је него мени неће да отвори, куцај ти'. Тражила је да не зовем полицију, али сам ја позвао и полицију и Хитну помоћ. Нисам питао шта се десило јер ми је било прво на памети да позовем помоћ. Тек када је дошла полиција, видео сам да је имала нож у рукама – испричао је рецепционер.

Он је посведочио да по изласку из собе жена није насртала на мушкарца нити је покушавала да га повреди, као и да није покушала да побегне из хотела.

Он је потврдио да је она око 20 пута боравила у хотелу и да није било проблема.

Таксисткиња је посведочила да је жену возила често и да никада није била насилна према њој, као ни тада када их је довезла из казина у којем су се упознали.

Она је рекла да не зна да ли је мушкарац гледао женине клипове на "јутјубу" и да не зна да ли је он знао да се она бави проституцијом.

Адвокатица која је бранилац оптужене, приговорила је исказу рецепционера сматрајући да није валидан јер се не зна да ли је све време био на свом радном месту или је излазио.

Она је затражила замену притвора кућним притвором како би жена могла да виђа малолетно дете које је код њене мајке, рекавши да не постоји опасност да ће довршити кривично дело као и да је до сада неосуђивана због насиља.

Суд је одбио тај предлог, рекавши да стоје и даље разлози за одређивање притвора.

Суђење за покушај убиства се наставља 13.октобра саслушањем вештака.

Правда се да се бранила од силовања!?

Оптужена се на прошлом рочишту бранила да је мушкарца упознала у кладионици и да су у хотелу имали нормалне сексуалне односе с тим што је био мало груб.

Међутим, у наставку дружења почело је малтретирање и силовање, које није смела да пријави полицији због претњи да ће да убије њу и њену породицу.

Она је рекла и да јој је деловало као да жели да је укључи у ланац проституције.

Нож који је донела из стана своје мајке није узела са намером да га убије, већ је, по њеним речима, до убадања дошло приликом одбране и борбе са мушкарцем, док су се окретали један око другог.

Жена је у својој одбрани навела и да је попила доста лекова, али и се бранила и током силовања, али да није лупала и викала јер она није тај тип особе који прави буку.

"Осетио сечиво ножа у гркљану"

Оштећени је на ранијем рочишту, навео да је спавао када је осетио како сечиво ножа продире према гркљану.

Након тога је приметио да му цури крв „као из чесме“.

Он је одбацио наводе оптужене да ју је те ноћи силовао и тукао, јер би то сигурно чули или гости хотела или особље, наводећи да је жена била та која је инсистирала да буду интимни.

Он је рекао да је све време била фина и фантастична и да се оваквом расплету није надао те да су се договарали да јој помогне да у Београду почне посао са певањем.

Он се данас није појавио на рочишту а његов адвокат је казао да је раније изјавио да има тумор и да је то можда разлог недоласка.

Нож дугачак 32 центиметра

Жена (30), оптужена да је мушкарца (43) убола у врат док је спавао, ножем дужине 32 центиметра који има сечиво 20 центиметара, у хотелу у којем су имали интимне односе.

- Када се оштећени окренуо ка зиду и наставио да спава, кухињским ножем дужине 32 центиметра са дрвеном дршком, дужине сечива 20 центиметара који је донела из куће своје мајке убола је оштећеног у пределу врата, на тај начин што је пришла оштећеном у кревету с леђа, док је спавао на десном боку окренут ка зиду и убола га у пределу врата испод десног уха и том приликом му нанела тешке телесне повреде опасне по живот – наводи се у оптужници.

Полиција је брзо стигла на лице места и затекла жену код које је пронађен и нож.