Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОДАО ГА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН! Нови доказ шаље Џонића на робију: Вештачење базних станица показало где се налазио кобне ноћи

08.11.2021. 07:14
Пише:
Србија Данас/Блиц
Goran Džomić
Горан Џомић / Извор: Foto:Profimedia/YoutubePrintscreen/ Facebook/Goran Дзониц

Осумњичени Горан Џонић, за троструко убиство Горана, Гордане и Лидије Ђокић дан пре злочина био је на месту где ће касније запалити њихов "пасат" показало је вештачење базних станица.

 Према информацијама, он је тог дана одвезао жути скутер и пешице се вратио два километра до моста у Тешици.

- Ту је позвао првог комшију свог сина да дође по њега рекавши му да му се поквари мотор. Несрећни младић не знајући да ће касније бити уплетен у злочин отишао је по Џонића. Момак је саслушан у Тужилаштву и према његовим речима Горан је "деловао нормално, ништа није указивало да планира тако језив злочин"- објашњава саговорник.

ЏОНИЋ ИЗ ЗАТВОРА ПОСЛАО ЈЕЗИВУ ПОРУКУ: Породица убијених Ђокића остала у шоку "Он је манипулативан, хладан и безосећајан"

ЏОНИЋ ИЗ ЗАТВОРА ПОСЛАО ЈЕЗИВУ ПОРУКУ: Породица убијених Ђокића остала у шоку "Он је манипулативан, хладан и безосећајан"

У МОРАВЦУ КАО У ХОРОР ФИЛМУ И НАКОН ХАПШЕЊА ЏОНИЋА: Комшије откриле језиве детаље - ово Гораново понашање довело до језивог сазнања

У МОРАВЦУ КАО У ХОРОР ФИЛМУ И НАКОН ХАПШЕЊА ЏОНИЋА: Комшије откриле језиве детаље - ово Гораново понашање довело до језивог сазнања

НОВИ ТРАГ! Пронађен предмет на месту убиства Ђокића, отпао док је убица вукао тела - сада је откривено КОМЕ ЈЕ ПРИПАДАО

НОВИ ТРАГ! Пронађен предмет на месту убиства Ђокића, отпао док је убица вукао тела - сада је откривено КОМЕ ЈЕ ПРИПАДАО

У среду је у Тужилаштву сведочио младића из села који га је 26. сепртембра возио од Тешице до Моравца.

- Он га је тога дана покупио код моста у Тешици јер му је Џонић рекао да му је мотор код мајстора, а мајстор је касније навео да му је поправљао мотор још у августу, због чега се сумња да је Џонић тог дана дошао у Тешицу да сакрије скутер на месту где ће исте ноћи, после убиства Ђокића, запалити њихов пасат. Ову сумњу додатно појачава податак да је мост у Тешици свега два километра од места где је нађен запаљен пасат као И да је Џонићев скутер снимљен у ноћу убиства око четири часа иза поноћи како се из Тешице враћа ка Моравцу, путем којим је претходно, два часа раније прошао "пасат" Ђокића који је вероватно он возио - додаје саговорник.

Према инфорамцијама, ово вештачење Џонићевог мобилног телефона биће још један доказ да је злочин планирао до детаља.

- Док је био на пецању разрађивао је план. Чак и након убиства позвао је свог друга да заједно иду на пецање. Током информативних разговора у полицији се правио луд. Неповезано причао, а Ђокиће хвалио. Инспекторима се након убиства јавио мајстор који је рекао да је Џонићу направио цев за трактора, али се касније испоставило да је пригушивач. У полицији је саслушан и човек коме је осумњичени након убиства Ђокића вратио дуг од 8.000 евра што је додано бацило сенку на њега - каже извор.

Подсећања ради, сумња се да је трочлану породица Ђокић 26. септембра отео, убио и запали рођак Џонић. Њихова спаљена тела пронађена су 2. октобра на месту званом Дудине баре у атару Моравца. Међутим, Џонић је у злочин увукао и синове, али и браћу са криминалним досијеом познате по надимку Јојке.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

- Када је схватио шта је урадио молио је истражитеља да му пусте синове тврдећи да немају везе са злочином - додаје наш извор.

Пронађен женски ланчић

Горан, Гордана и Лидија Ђокић нестали су 26. септембра, а њихова спаљена тела пронађена су 2. октобра на месту званом Дудине баре у атару Моравца.

- Они су убијени хицима из пиштоља након чега су њихова тела довучена до рупе у коју су убачена и запаљена. На месту на које су форензичари ископали пројектиле и нашли чауре, нађен је и једна женски привезак који је припадао или Гордани или Лидији. Сумња се да је он отпао приликом одвлачења тела до петнаестак метара удаљене рупе у коју су убачена - каже извор.

Према незваничним сазнањима, искључује се могућност да је привезак припадао некој другој женској особи.

Због сумње да је починио монструозни злочин ухапшен је пензионисани ватрогасац Горан Џонић, брат од тетке убијеног Ђокића. Иако су касније ухапшени и два Џонићева сина Милан и Стефан, које је од непримереним изјавама увукао у кривично дело, као и двојица браће зи Моравца К.М. и А.М. који су познати под надимком Јојке, за сада сви докази везују једини Џонића са тешким убитством за које је запрећена и доживотна робија.

У Тужилаштву је саслушана и Џонићева супруга која је рекла да јој је супруг саопшто да иде на пецање на дан када су убијени Ђокићи.