Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"Одвео је у стрељану, љубио и додиривао, стигле и ЈЕЗИВЕ ПОРУКЕ": Потресна прича ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ (14)

29.11.2018. 17:32
Пише:
Србија Данас/Блиц
Devojčica
Девојчица / Извор: Профимедиа/илустрација

Девојчица (14) пријавила је са родитељима свог наставника физичког васпитања због полног узнемиравања

Д. Т. (64), професор физичког васпитања у једној основној школи у општини Бела Црква, ухапшен је у петак због сумње да је полно узнемиравао ученицу осмог разреда (14).

ЦРНИ ДАН у Ужицу: На оца пало дрво, син кренуо да га вози у Хитну, а онда је аутом УДАРИО У СТАБЛО

Професору физичког по налогу надлежног јавног тужиоца из Вршца одређен је притвор до 30 дана, а у току је и истрага која треба да покаже да ли је још неко дете било његова жртва.

Отац девојчице каже да су му се обистиниле најгоре ноћне море јер је приметио да му ћерка делује као да је нешто мучи.

- Супруга и ја смо разговарали с њом, али нас је она уверавала да јој није ништа. Међутим, прошле недеље нам је рекла да не жели да иде више у школу, да се не осећа добро и тада нам је показала поруке које јој је слао професор и рекла нам да ју је чак и додиривао - прича отац.

Каже да умало није пао у несвест када је прочитао све грозоте које је професор слао његовој ћерки и да је одмах са супругом одлучио да се обрати полицији.

- Ћерка нам је испричала да је све почело у септембру, када је постала члан школског тима за стони тенис који је водио професор. Он је одмах питао да ли има дечка и да ли га је икада имала. Неколико недеља касније, након освајања првог места на такмичењу у стоном тенису, професор јој је на Инстаграму послао поруку: "Браво, била си најбоља и најлепша, баш си се била лепо обукла у школи, а још лепше је оно што се налази у тренерци и желим да видим и осетим шта се крије испод те тренерке". Одмах након поруке, ћерка га је блокирала на Инстаграму. О свим овим догађајима из страха није смела ништа да нам каже, али се поверила и показала поруку најбољим другарицама у школи - прича отац.

Додаје да је недуго затим професор почео да је узнемирава преко месинџера, да јој шаље поруке, па чак и да је позива у глуво доба ноћи, али да се ћерка на срећу није јављала.

Devojčica
Девојчица / Извор: Профимедиа/илустрација

- Узнемиравање се наставило у школи. За време часа физичког, професор је сео поред ње и ухватио за руке. Убрзо затим, пребацио је руку на њену бутину, након чега се моја ћерка отргла и устала. Све је одмах испричала другарицама које су и саме приметиле његово недолично понашање јер је често на час долазио под дејством алкохола - прича узнемирени отац.

Према његовим речима, професор је тада још жустрије кренуо у напад и почео да шаље још горе поруке преко месинџера, између осталих и оне типа "да би желео да стави руке између њених бутина".

УБИСТВО ЗБОГ ДУГА?! Догодио се ЈЕДАН ПОЗИВ, а онда отишао код познаника и ЛИКВИДИРАО ГА?! Детаљи СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА у Шапцу!

Избезумљени отац каже да је иживљавање професора над дететом кулминирало 16. новембра, када је на часу тражио да девојчица оде с њим у стрељану иза сале за физичко, како би му наводно помогла око неких ствари.

- Тамо се окомио на њу и почео да је љуби по лицу и врату. Након тога је почео да је вуче за косу и рукама наставља да је додирује по телу. Она му је говорила да не жели то и да је пусти, али он није имао ту намеру. Како би се некако извукла, ћерка је измислила да неко долази, а када се професор измакао, одмах је побегла из канџа звери и плачући истрчала из стрељане. Онда је опет почео да бомбардује моју ћерку порукама и она је коначно скупила храброст и све нам испричала - прича отац.

Светлана била прекривена ЈАБУКАМА, Драган са метком у глави: Да ли је ОВО МОТИВ мистериозне смрти супружника?

Отац напаствоване девојчице каже да се она осећа лоше, да је потпуно истраумирана и да не иде у школу.

- По савету психолога оставили смо је код куће, а добили смо и упут за психијатра и неуролога у Београду. До тада нам је речено да је не пуштамо у школу и да размислимо о томе да је пребацимо у неки други колектив. Засад мислимо само о томе да се опорави од те трауме - прича отац.

Директор школе каже да је био пренеражен када је чуо шта се десило и да нико у колективу није могао да помисли да је професор физичког способан за тако нешто.

- Стварно не знам шта му је било и камо среће да смо сазнали одмах у старту, да спречимо то зло. Знамо да је имао проблема са пићем јер је чак био и на лечењу, али нисмо могли да претпоставимо да може да направи такво грозно дело пошто је био тих и ћутљив. Остало му је свега девет месеци до пензије - прича у чуду директор школе уз напомену да против професора школа паралелно са правосудним органима води дисциплински поступак.

КРВАВО ЈУТРО У СРБИЈИ! Отац убио петомесечну бебу?!

- У контакту смо са породицом нападнуте ученице и ту смо за било коју врсту помоћи, а без обзира на исход кривичног поступка, професор ће бити суспендован са наставе јер не смемо да дозволимо чак ни сумња да се појави да неко узнемирава децу, а камоли да се такво нешто и деси - прича директор.

БОНУС ВИДЕО: ПРВЕ РЕЧИ Дарка Лазића: Изашао је из болнице, подигао руку и показао ЗНАК, а онда изговорио... (ВИДЕО)