Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

МОНСТРУМИ ВРЛО ДОБРО ПОЗНАТИ ПОЛИЦИЈИ: Убице деке из Младеновца дугују држави скоро МИЛИОН динара! Пре СТРАВИЧНОГ злочина починили НИЗ кривичних дела

22.03.2024. 18:18
Пише:
Србија Данас/Курир
padinska skela
падинска скела / Извор: Фото: Србија Данас/ Саша Џамбић/ Shutterstock/Društvene мреже

Осумњичени су укупно били осуђивани 26 пута.

Тројица осумњичених (20, 20, 22) за брутално пребијање и силовање пензионера из Младеновца (74) у затавору Падинска скела у Београду, осуђивани су укупно 26 пута, а пошто нису имали пара да плате ове прекршајне казне, сва тројица су завршила у затвору у Падинској скели.

ОГЛАСИЛО СЕ МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ: Завршена ванредна контрола у Падинској Скели, запослени направили ВЕЛИКЕ ПРОПУСТЕ у радуpadinska skela

ОГЛАСИЛО СЕ МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ: Завршена ванредна контрола у Падинској Скели, запослени направили ВЕЛИКЕ ПРОПУСТЕ у раду

ЕПИЛОГ ЈЕЗИВОГ УБИСТВА У ЗАТВОРУ! Бивши управник Падинске скеле и још десет запослених СУСПЕНДОВАНИ због СМРТИ деке (74) из Младеновцаubijeni deka iz Mladenovca

ЕПИЛОГ ЈЕЗИВОГ УБИСТВА У ЗАТВОРУ! Бивши управник Падинске скеле и још десет запослених СУСПЕНДОВАНИ због СМРТИ деке (74) из Младеновца

ПРОГОВОРИЛИ ЦИМЕРИ ИЗ ЋЕЛИЈЕ У ПАДИЊАКУ! Стражари и надлежни СВЕ знали, али ћутали? ХИТНО предузете ОВЕ мереSilovani deka

ПРОГОВОРИЛИ ЦИМЕРИ ИЗ ЋЕЛИЈЕ У ПАДИЊАКУ! Стражари и надлежни СВЕ знали, али ћутали? ХИТНО предузете ОВЕ мере

Нажалост, и њихова жртва је због бачене петарде био прекшајно осуђен на новчану казну од 30.000 динара, али пошто није имао новца да је плати и он је завршио у истој ћелији где је мучен, пребијан и силован до смрти.

Како се сазнаје, тројица осумњичених су укупно требали да плате 706.000 динара због саобраћајних прекршаја и прекршаја о Закону о личној карти које су направили.

Од њих тројице, један од њих има чак 20 прекршајних осуда, други има 4, а трећи две. Иначе, сва тројица су прекршаје починили током 2021. и 2022. године.

Осумњичени који је осуђиван чак 20 пута, у затвор је отишао 19. децембра 2023. године и требало је да изађе 27. септембра, али како је у међувремену у затвору починио тешко кривично дело убиство, неће се скоро наћи на слободи.

Осумњичени са 20 прекршајних осуда је осуђиван на новчану казну у укупном износу од 50.000 динара због прекршаја у саобраћају када је на териотирији Лазаревца управљао мопедом без саобраћајне дозволе, као и тога што је том приликом утврђено да возило којим је управљао није било ни регистровано.

Други пут је осуђен за новчану казну затвора од 5.000 динара из разлога што није поседовао личну карту, након чега је утврђено да Срећко никада није ни поднео захтев за њено издавање након што је постао пунолетно лице, да би га после неколико месеци полиција поново зауставила, након чега је осуђен на још једну новчану казну од 5.000 динара због истог разлога. Уз то, добио је да плати још 100.000 динара због непоседовања возачке дозволе приликом управљања аутомобилом марке ауди.

osumnjičeni
осумњичени / Извор: Фото: Printscreen/Facebook

Он је тада изјавио да је у аутомобил сео када је братовљево дете добило гушење, а како код куће није било никога, он је морао да га одвезе код лекара, те је ризиковао да га полиција заустави.

Јануара наредне 2022. године осуђиван је поново због непоседовања личне карте, када је добио да плати 10.000 динара, а разлог зашто још увек није поднео захтев за њено издавање био је тај, како каже, јер су му оба родитеља преминула, па је све време сакупљао документацију како би могао да добије овај документ, након чега је тврдио да је намеравао ових дана да поднесе захтев.

Избегавао војску

Такође, осумњичени се није одазивао на позив за војни рок, када је добио да плати 10.000 динара, а његово образложење било је тада да је често одсутан од куће, још два пута осуђиван је због истог прекршаја када је добио да плати по још 10.000 динара, а тада му је било оправдање да често ради сезонске послове у Горњем Милановцу и другим местима, те није у могућности.

Наредних осам пута добијао је исте новчане казне због непоседовања личног документа, и девети пут казна за ово је износила 6.000 динара.

Два пута је добио да плати новчану казну у износу од 65.000 динара због управљања возилом без возачке дозволе, с тим да се једном правдао тако што је рекао да је журио у апотеку да другу купи лекове, а други пут како су га другари замолили да претера старо гвожђе.

osumnjičeni
осумњичени / Извор: Фото: Printscreen/Facebook

Следећи пут када је заустављен због вожње без возачке дозволе, изјавио је да нема новца да плати трошкове, након чега је добио казну затвора од 15 дана, а с обзиром на то да последње четири године, казне за почињене прекшаје није платио, у затвору је требало да одслужи казну затвора све до септембра ове године.

Осумњичени који иза себе има 2 прекршаја први пут је осуђен на новчану казну од 5.000 динара због непоседовања личне карте, а други пут због саобраћајног прекршаја, добио је да плати 120.000 динара када је возио без возачке дозволе и то под дејством алкохола, а правдао се тиме да му се супруга породица, те је из тог разлога изашао да почасти пријатеље.

Трећи осумњичени за језиво пребијање пензионера, осуђиван је три пута због управљања возило без возачке дозволе, када му је изречена казна затвора једном од 100.000 динара и друга два пута по 50.000 динара. А четврти пут новчана казна је износила 5.000 динара због непоседовања личне карте.

Приликом саслушања, он је једном приликом изјавио да је возилом управљао без возачке дозволе зато што је хтео да научи да вози, с тим да је сваки пут приликом саслушања, осумњичени молио судију да му се казне ублаже због тога што није био запослен нигде.

Извор: Србија Данас/Курир