Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ТРАГОМ ЉУБАВИ: Убице пратиле сваки корак лепших половина ГЛАВНИХ ЉУДИ ПОДЗЕМЉА, неке је ИНСТАГРАМ КОШТАО ГЛАВЕ

15.09.2020. 22:48
Пише:
Србија Данас/Блиц
SS
SS / Извор: Фото: СД/илустрација/Инстаграм/сониасуарезгмз

Несмотрени потези су их коштали главе

Колумбијка Соња Суарез Гомез (45) месецима је свакодневно на свом Инстаграм профилу, који је јаван и који прати скоро 29.000 људи, објављивала фотографије и снимке свог дечка Страхиње Стојановића (30), који је пре неколико дана брутално ликвидиран у Београду. Убијен је док је био са девојком у аутомобилу, а сумња се да су егзекуторе до Стојановића одвеле управо фотографије које је она објављивала на друштвеним мрежама. Ово, међутим, није једини пут да су нападачи пратили девојке или супруге познатих криминалаца и да су их управо оне, случајно, одвеле до прага својих партнера.

АКЦИЈА!! = УЛТРА ЛАСТ МИНУТЕ ЦЕНЕ Хургада од 445€, Бугарска од 139€, Истанбул од 85€

АКЦИЈА!! = УЛТРА ЛАСТ МИНУТЕ ЦЕНЕ Хургада од 445€, Бугарска од 139€, Истанбул од 85€

ЗНАО ЈЕ ДА ГА ПРАТЕ: Овако су изгледале Страхињине последње недеље (ФОТО)

ЗНАО ЈЕ ДА ГА ПРАТЕ: Овако су изгледале Страхињине последње недеље (ФОТО)

ОГЛАСИО СЕ МУП ПОВОДОМ ЛАЖНИХ НАВОДА: "Реч је о још једној у низу лажи на рачун полиције"

ОГЛАСИО СЕ МУП ПОВОДОМ ЛАЖНИХ НАВОДА: "Реч је о још једној у низу лажи на рачун полиције"

Стојановић је више пута био на мети нападача који су желели да га усмрте, па је тако прошле године била постављена бомба под његов аутомобил, али се он спасао у последњем тренутку јер је заборавио мобилни телефон у стану. У експлозији је тешке телесне повреде задобила његова тадашња девојка, иначе бивша мис Марбеље Олац Билбао (22), која га је чекала у колима.

Сумња се да су Стојановића убице лоцирале управо преко профила Соње Суарез Гомез која је објављивала њихове заједничке фотографије, а објављивала је и тачне локације на којима се налазе.

Према подацима из полиције, Колумбијка је у Србију ушла пред сам почетак вандредног стања, након чега је није ни напуштала и од Стојановића се готово није ни раздвајала.

Убице пратиле до Атине супруге Дедовића и Стаматовића

Два истакнута члана црногорског "шкаљарског клана", Игор Дедовић и Стеван Стаматовић, месецима су се крили и од органа реда и од припадника супарничког клана са којим годинама ратују. Користили су лажна имена, лажне пасоше, путовали по свету, мењали локације, живели у штек становима, па чак променили и лични опис како би заварали траг. И то им је добро полазило за руком све док нису договорили сусрет са својим породицама у Атини.

Како сматрају грчки истражитељи, убице су месецима пратиле кретање супруга Дедовића и Стаматовића све док нису купиле карте и кренуле у Атину.

Убице су, како се сумња, дошле за њима, а онда их данима пратили куда се крећу по Грчкој.

Једне вечери, док су сви били заједно у ресторану на вечери, у локал су ушетала четири мушкарца обучена у црно и са маскама на лицу. Пришли су столу за којим су седели Дедовић и Стаматовић са супругама и децом и у њих испалили кишу метака.

Изрешетани преминули су на лицу места.

Како су касније њихове супруге испричале полицајцима након бруталне ликвидације, са децом су дошле у Грчку како би празнике провеле са мужевима на окупу. До ресторана су, како су испричале, дошле таксијем, а где су одселе и где су месецима уназад боравили њихови мужеви, као и шта се тачно догађало за вечером када су маскирани нападачи упали у ресторан - кажу да се не сећају.

Баранина одале фотографије на Инстаграму

Баранин Зијад Нурковић (24) из Рожаја, који је био близак клану покојног Алана Кожара, убијен је прошле године у априлу месецу, у шпанском граду Малага, пред трудном супругом Василисом (21) и двогодишњом ћерком.

Супруга покојног Нурковића, Василиса једна је од најпознатијих инфлуесерки у Црној Гори, те се претпоставља да су убице пратиле све преко њеног Инстаграм профила, а да је фотографијама на којима је објављивала локацију одала где јој се муж налази и тако ненамерно убице одвела до њега.

Она је тада дошла да посети супруга у Шпанију са ћеркицом, а убиство се догодило у колима док су сви заједно били у возилу.

Барбара отишла у Шпанију за Луком Бојовићем

Луку Бојовића (47), који је до хапшења 2012. године, био један од најтраженијих српских криминалаца, а наводно га је полицији одала љубав према супрузи Барбари, са којом има троје деце.

Бојовић је осуђен у Шпанији на укупну затворску казну од 18 година због организованог криминала, тачније фалсификовања исправа, злочиначко удруживање и поседовање оружја.

Када је Бојовић побегао из Србије за Шпанију, Барбара је кренула за њим.

Чак пет година успевали су да се крију по Валенсији док га полиција није ухапсила, и то управо пратећи Барбару.

У њиховом штек стану поред оружја и више од пола милиона евра, пронађена су и љубавна писма која му је Барбара писала.