Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПОЛИЦАЈАЦ МИ ЈЕ РЕКАО "ЈА САМ ДРОГИРАНИЈИ ОД ТЕБЕ!" Кристијан о хапшењу: Испао је ЦИРКУС, радио сам склекове на једној руци!

17.04.2020. 23:33
Пише:
Србија Danas/Alo.rs
Kristijan Golubović
Кристијан Голубовић / Извор: Foto:YoutubePrintscreen/IndeksOnlineTV

Опет слободан!

Александар Кристијан Голубовић, који је по изласку из затвора "Забела" у Пожаревцу, поново ухапшен због вожње аутомобила без возачке дозволе и оптужбе да је конзумирао опијате, прича шта се тачно у четвртак догодило у Краљеву. Он је јутрос пуштен из притвора, у којем је провео 12 сати, а открива где је сада.

- Ево ме код куће са женом и дететом. Сада сам за Ускрс сам са њима. Мало сам ставио ћерку у креветац, па ћемо да офарбамо јаја. Ћеркица има пет година, луче моје. Слатка је и као Кики је јака. Фантастична је! Цео дан сам са њом, Двадесет пута сам се купао и презнојавао играјући се са њом- каже сав срећан Кристијан.

Како да за Ускрс освојите новац од куће: Довољно је да урадите ЈЕДНУ СТВАР

Како да за Ускрс освојите новац од куће: Довољно је да урадите ЈЕДНУ СТВАР

Др Кон објаснио: Зашто тестирање на Ковид не раде и приватне лабораторије

Др Кон објаснио: Зашто тестирање на Ковид не раде и приватне лабораторије

КОНАЧНО ДОБРЕ ВЕСТИ: 200 Нишлија чека на последњи тест на корону пре одласка кући

КОНАЧНО ДОБРЕ ВЕСТИ: 200 Нишлија чека на последњи тест на корону пре одласка кући

Јучерашње хапшење Кристијан коментарише као „прави циркус“.

- Јуче је испао циркус! Ми смо се и зезали са њима. Мени је полицајац који ме водио на тестирање рекао: „Ја сам дрогиранији од тебе!“. Питао сам га да ли му личим на наркомана? Онда сам им тамо радио склекове на једној руци, па су се чудили и питали ме које сам годиште. Ја кажем 1969. сам, а тај полицајац се чудио и говорио: „Педесет година? А ја сам 1985. Изгледам као да сам ти чукундеда“. А ја му кажем: „Па, то је до тебе!“. И тако смо се смејали. Мене да прогласе за наркомана? Па, ја кафу никад нисам пробао у животу. Замислите то!

Он објашњава и како је дошло до тога да му тест покаже да је позитиван на опијате.

- Дали су ми једно пластично парче пластике, које има ставке кокаин, хероин, THC, ексере, сканк, неких 20 ставки. Техничар је бућнуо то у мокраћу. Погледај, сада. На једној ставци пише опијати. Па, зар нису то генерално сви опијати, било који? Не, мене ни једну дрогу или супстанцу везану за дрогу нису качили, него тврдили да је нека као психоактивна супстанца. Онај човек што тамо ради рекао је да ми је вадио крв и установио да су у питању била два „кафетина“ и један лек за притисак за срце. То би неки пут узео. Али други је говорио: „Ми морамо да напишемо да је позитиван на опијате“. А тај лекар или техничар је рекао и да опијат може и лек да буде, као и да сам попио лекове који имају и парацетамол и „кафетин“. То је и „панадол“ и показао ми позитивно на тесту. И објаснио ми је да се могу писати да су то и наркотици, да то уопштено пишу. Али су ми рекли да сам тотално нормалан. Тај техничар је рекао да дрога није у питању, него да има парацетамола и кофеина. Има много супстанци, које могу да покажу на опијате. Рекао је да је неки лек изазвао ту реакцију. Онда сам их питао: „Људи, шта сте ви овде установили?“, а они кажу:“Па, пијан си возио“.

По изласку из притвора, Кристијан је изведен код судије за прекршаје, где је платио казну.

- Платили смо судији за прекршаје 1.050 евра и пустили су ме кући. Судија ме је питао и рекао ми да сам сасвим у реду. Казао сам му: „Па, ево ових задњих 12 сати имао сам два лакша тренинга од по три сата, да проћардам мало време док сам у притвору“. И онај полицајац каже: „Ми га гледамо, а он све време тренира. Какве везе он има са дрогом? Ми га знао као злу пару, али да буде наркоман, то никад“.
Писали су ми да сам управљао возилом под дејством опијата. За то смо платили 20.000 и за вожњу без дозволе сам платио 100.000 динара. А возачку никако да променим јер стално сам на робији. Никад не стижем да одем у Љермонотову јер ми је истекла пре 10 година. Отприлике сам толико на робијама.

- Њима је дејство под алкохолима и опијатима-исто! И сада људи тумаче да је био на неким дрогама! Неко ми је рекао тамо: „Можда си попио два „бенсендина“, али сам одговорио да их не пијем. Не може да то буде, може да буде неки лек који је изазвао позитивност. Судија ми је дао један предлог да одем у Специјалну клинику и извадим тест на све врсте дроге, да ће ме мало скупље коштати, јер она остаје у крви и до шест месеци. Најјаче дејство је после пар дана. И предложио да у у некој јакој установи урадим полиграф - да ли сам тог и било ког користио било какав наркотик.

И сви који су написали да си наркоман, приложи и кидај, док им не скинеш гаће.

- Рекао сам судији да кафу никад нисам попио у животу. Напиле су ме на „Фарми“ оне, да простиш, дроце. Нисам знао за себе од шест ракија и први пут у животу сам био унакажен. А цигару не бих пробао да ми кажу, хоћеш рака да умреш или пуши цигару недељу дана. Никад не би пристао. А за дрогу, не могу да причам. Битно је било да се ја компромитујем. Судија је рекао да имају у виду да сам четири године био у изолацији, у самици. И да пред собом види сасвим нормалног човека, који комуницира и изгледа психички и физички способно, не зна како су то могли тако да наведу. Казнио ме као да сам пијан возио. Радио сам гимнастичке вежбе, платио казну и отишао кући. Урадио сам аерофит, гимнастика тотално, једно хиљадарка, чисто да прође време-каже на крају у свом стилу Кристијан Голубовић.



Заменик директора Института за мајку и дете открио: ОВАКО родитељи реагују када сазнају да им дете ИМА КОРОНА ВИРУС

Исповест Максима (22) који тражи биолошког оца: Он је негде у Србији! Када га угледам НЕЋУ ЗНАТИ шта да му кажем!

Исповест Максима (22) који тражи биолошког оца: Он је негде у Србији! Када га угледам НЕЋУ ЗНАТИ шта да му кажем!

Ових шест места у Србији немају оболелих од КОРОНА ВИРУСА - ево у чему лежи ТАЈНА

Ових шест места у Србији немају оболелих од КОРОНА ВИРУСА - ево у чему лежи ТАЈНА

Др Кон је прошле године објавио књигу која је ПРЕДВИДЕЛА ПАНДЕМИЈУ? Ово су речи врсног епидемиолога

Др Кон је прошле године објавио књигу која је ПРЕДВИДЕЛА ПАНДЕМИЈУ? Ово су речи врсног епидемиолога

ЛОШЕ ВЕСТИ ИЗ БОРА: Нагло скочио број заражених, на корона вирус позитивно и ДЕВЕТОРО ДЕЦЕ

ЛОШЕ ВЕСТИ ИЗ БОРА: Нагло скочио број заражених, на корона вирус позитивно и ДЕВЕТОРО ДЕЦЕ